Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Roy Lichtenstein BMW 320 (Group 5 Racing Version) 1977

Frank Stella BMW 3.0 CSL, 1976. BMW Art Car Collection

Hedi Slimane declares his love to Rolls Royce

Andy Warhol BMW Art Car

Καλο Σαββατοκύριακο!


Visit New York

H καρδιά της Νέας Υόρκης είναι το νησί των 55,6 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στον ποταμό Χάτσον, το Μανχάταν, η πόλη των θαυμάτων, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Εκτός από το Μανχάταν η μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης απαρτίζεται από το Κουίνς, το Μπρονξ, το Μπρούκλιν και το Στάτεν Άιλαντ. Το Μανχάταν όμως κρατάει τους επισκέπτες της πόλης σαν μαγνήτης, οπότε μάλλον οι υπόλοιπες περιοχές δεν θα σας απασχολήσουν πολύ. Η Νέα Υόρκη φημίζεται για τους χώρους ψυχαγωγίας που διαθέτει. Κορυφαία ονόματα από κάθε καλλιτεχνικό τομέα ζουν και εργάζονται εδώ. Οι αθλητικές εκδηλώσεις είναι επίσης συχνές και υψηλού επιπέδου. Όσο για τη νυχτερινή ζωή, η Νέα Υόρκη είναι γνωστή ως η 'πόλη που δεν κοιμάται ποτέ'.

Μεγάλη υστέρηση στα κρατικά έσοδα....απο τα 3 το μακρύτερο!

Το έλλειμμα, σε δημοσιονομική βάση, διαμορφώθηκε στα 14.493 εκατ. ευρώ από 21.382 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2009 και περιορίστηκε κατά 32,2% έναντι ετήσιου στόχου μείωσης κατά 39,5% που προβλέπεται στο πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής, σύμφωνα με τα προσωρινά διαθέσιμα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού, για το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010.

Μας κάνει το ενδεχόμενο επιστροφής για τον Γκέκα

Ο Φάνης Γκέκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, εφόσον αλλάξουν οι καταστάσεις στην «γαλανόλευκη». Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απέφυγε να μιλήσει για το αν υπάρχουν προβλήματα με τον Κώστα Κατσουράνη και τόνισε πως είχε πάρει εδώ και πολύ καιρό την απόφαση να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Φόβοι για "μαύρη τρύπα" στα έσοδα έως 3,5 δισ. Μόνο?

Δυσμενές σενάριο, βάσει του οποίου ο εκτροχιασμός των εσόδων φέτος ενδέχεται να αγγίξει έως και τα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, εξετάζουν στις Βρυξέλλες.


Η έλλειψη σημαντικών στοιχείων για την κατάσταση στον δημόσιο τομέα και τις οφειλές του κράτους αναγκάζει τους αξιωματούχους να διευρύνουν τα σενάρια γύρω από την υλοποίηση των στόχων του 2010. Κοινοτικές πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη νέα επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας τη Δευτέρα, εκτός από την κατάρτιση των μέτρων του 2011, θα εξεταστεί και το δυσμενές αυτό σενάριο, το οποίο συνεπάγεται και μέτρα.

Οι φόβοι για τη διεύρυνση της μαύρης τρύπας στα έσοδα βασίζονται σε μια σειρά εκκρεμότητες:

Πριν και μετά τις 6 μπύρες...

Το Karate Kid επιστρέφει και καθηλώνει...


Το Karate Kid, η σειρά ταινιών με την οποία μεγαλώσαμε και όλοι έχουμε δει πολλές φορές, επιστρέφει στις οθόνες μας! Μπορεί ο “Μίστερ Μιγιάκι” δυστυχώς να απεβίωσε, αλλά ο ρόλος του δασκάλου βρήκε άξιο διάδοχο στο πρόσωπο του Jackie Chan, ενώ τον ρόλο του μαθητή θα έχει ο Jayden Smith, γιος του ηθοποιού Will Smith (είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία “Το κηνύγι της ευτυχίας” το 2006 μαζί με τον πατέρα του).



Η υπόθεση:

13-14 Σεπτεμβρίου 2010: Δωρεάν εξέταση μαστογραφίας στο Σταθμό Μετρό Σύνταγμα

Η εκστρατεία "Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους" με τη συμβολή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αττικό Μετρό Εταιρία - Λειτουργίας Α.Μ.Ε.Λ Α.Ε θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο "Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης" στην διάρκεια της 9χρονης δράσης της, με σκοπό την ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του στήθους.


Εξειδικευμένοι ιατροί από το νοσοκομείο «Μεταξά», σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα εξετάσουν τις γυναίκες που θα προσέλθουν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας.

Μας κάνει που οι μισές γυναίκες προτιμούν sex με ρούχα

Ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.


Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.

Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το 40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας…

Έκανε γυαλιά καρφιά το sex shop, γιατί δεν του έκανε η πορνό ταινία που... αγόρασε!

Μπήκε μέσα εξοργισμένος και απαιτούσε να του δώσουν τα λεφτά του πίσω γιατί ήταν δυσαρεστημένος με αυτό που αγόρασε....

Τί είχε αγοράσει όμως. Μια ταινία πορνό. Όλα αυτά έγιναν σε ένα sex shop στη Γερμανία.

Ένας κύριος πήγε πριν από μερικές μέρες στο Gay Mystery Hall Sex Shop στην πόλη Σαιντ Πάουλι στη Γερμανία και αγόρασε μια ταινία πορνό για ομοφυλόφιλους.

Θανάσης: Να είναι σίγουρος 100% ο Πατέρας ότι θα τον στηρίξουμε

Την απόλυτη στήριξη στον Νικόλα Πατέρα θα προσφέρει η οικογένεια Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Αποσπάσματα:

Εύκολα, γρήγορα, πανάκριβα!

Δώστε και στο σπίτι σας το look που σας χαρακτηρίζει!

Μας αρέσει η σούπα καρχαρία

Στα όρια της εξαφάνισης βρίσκονται οι καρχαρίες, εξαιτίας της αύξησης της ζήτησης για σούπα με πτερύγιο καρχαρία στην Ασία,. Η σούπα με πτερύγιο καρχαρία είναι ένα παραδοσιακό ασιατικό πιάτο, που συνήθως σερβίρεται σε γάμους και άλλες σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Όμως η ζήτηση αυτού του εδέσματος έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια ιδίως στην Κίνα, καθώς η μεσαία τάξη ενδυναμώνεται οικονομικά. Σύμφωνα με στοιχεία της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ρrotect Τhe sharks, ένα μπολ με σούπα πτερυγίου στο Χονγκ Κονγκ κοστίζει περί τα 100 δολάρια ενώ ένα ζευγάρι πτερυγίων μπορεί να πουληθεί στην αγορά ψαριών για 700 δολάρια το κιλό. 10.000 τόνοι πτερυγίων καρχαρία υπολογίζεται ότι πωλούνται κάθε χρόνο στις διεθνείς αγορές, ποσότητα που αυξάνεται κατά 5% τον χρόνο.

Τα 800 ραντεβού και η μεγάλη απούσα...

Οταν τον Ιανουάριο είχαμε έρθει στο Λονδίνο με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για να παρουσιάσουμε την ελληνική οικονομία, παρουσιάσαμε μία δραματική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας τον οίκτο και τη δυσφορία των αναλυτών. Πλέον, έχουμε τα πρώτα σημάδια ότι η χώρα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και έχουμε ισχυρά δείγματα αντιστροφής της κατάστασης». Αυτό είπε ξεκινώντας την ομιλία του, παρουσία 200 αναλυτών, σε συντριπτικό ποσοστό seniors (ενδεικτικό για την κρισιμότητα του roadshow), ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) κ. Γ. Ζανιάς, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του ΧΑ στο Λονδίνο, στο οποίο έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 125 funds, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 200 αναλυτές και διαχειριστές. Το ενδιαφέρον και η προσοχή ήταν τέτοια που τα «λευκά κολάρα» κάθονταν ακόμη και στα? σκαλάκια της αίθουσας του Bloomberg, όπου και έλαβε χώρα το roadshow.

Το νέο Golf R δεν είναι το πρώτο Golf με τετρακίνηση και υπερτροφοδότηση. Θυμάστε το Rallye?

Η βροχή πάνω στο τέλειο πράσινο χρώμα είναι σαν υδράργυρος, μικρές σταγόνες γλιστράνε πάνω στο καπό και διαλύονται. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο αυτοκίνητο από πίσω μου παίρνουν φωτογραφίες με τα κινητά τους, με τον ίδιο τρόπο που θα έκαναν οι tifosi στο Μαρανέλο αν οδηγούσα μια Ferrari 288 GTO. Με τους τροχούς στριμωγμένους μέσα στα τετράγωνα φτερά πιστεύεις ότι δεν θα μπορεί να κουνηθεί. Το Golf Rallye είναι σπάνιο πράγμα ακόμα και στο Wolfsburg.
Πηγή www.evomagazine.gr




Αστραφτερά χαμόγελα

Η Χλωρίνη Klinex είναι η πιο επίκαιρη λύση για την απολύμανση, γιατί κανένα απλό αντιβακτηριακό προϊόν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η Χλωρίνη Klinex στην απολύμανση μικρών και μεγάλων επιφανειών από βακτήρια και ιούς. Τώρα και για τη λεύκανση των δοντιών, χρησιμοποιείτε Χλωρίνη Κlinex!

Οι αγορές μας ανοίγουν σιγά σιγά τις πόρτες τους...

Καλές ειδήσεις για την ελληνική οικονομία ήλθαν χθες μετά από πολύ καιρό επηρεάζοντας θετικά το κλίμα στην αγορά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η πρώτη καλή είδηση ήλθε από τη Νορβηγία η οποία χθες σε πείσμα της καταστροφολογίας σε βάρος της ελληνικής οικονομίας ανακοίνωσε πως εμπιστεύεται τα ελληνικά ομόλογα και τοποθετείται επενδυτικά καθώς θεωρεί ότι είναι μία άκρως επικερδής επένδυση.

Μας κάνει για Δεύτερο χέρι. ΧΚ8, ΧΚR

Το βρετανικό αυτοκίνητο θα σας ικανοποιήσει απόλυτα αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο πολυτελές GT

Μας κάνει να γυμνάζεστε

Οι γυμνασμένοι κοιλιακοί μύες εκτός από το εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα συμβάλουν και στην καλή υγεία. Υποστηρίζουν τις περισσότερες αν όχι όλες τις καθημερινές μας κινήσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου. Με μερικά λεπτά καθημερινής άσκησης χωρίς όργανα και βοηθήματα θα δείτε τεράστια διαφορά πολύ σύντομα.

Μας κάνει. Pikes Peak International Hill Climb

Η Hyundai και ο γνωστός οδηγός Rhys Millen διατηρούν μια ιδιαίτερη σχέση που έχει οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες. Και εφέτος επιχείρησαν να κατακτήσουν την κορυφή του Pikes Peak




TGIF !!!


Μας κάνει ο επίγειος παράδεισος για downhill mtb...

Δεν ξέρουμε πώς σας φαίνεται αυτή η διαδρομή, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε διαφορετικά. Είναι προφανές ότι αποτελεί το επίγειο όνειρο κάθε αθλητή downhill mtb...

δείτε το video

Μου κάνει η ευεργετική επιβράδυνση της βιταμίνης Β

Η καθημερινή λήψη μεγάλων δόσεων βιταμίνης Β μπορεί να μειώσει ακόμα και στο ήμισυ τον ρυθμό συρρίκνωσης του εγκεφάλου σε ηλικιωμένους που εμφανίζουν τα πρώτα προειδοποιητικά σημάδια της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Μας κάνει η Ρόμπα τους.

Πρόκειται για μία από εκείνες τις ιστορίες που κάνουν τους πολίτες «εθνικά υπερήφανους». Με πρωταγωνιστή τον κ. Τσοχατζόπουλο και σε πρώτο αντρικό ρόλο έναν Νομάρχη.

Στον δεύτερο αντρικό ρόλο ένας Δήμαρχος και στον πρώτο γυναικείο μία βουλευτής. Κομπάρσοι πολλοί και δυστυχώς από εκείνους, στους οποίους, για λόγους συναισθηματικούς, επενδύουν οι πολίτες.

Στο Veto της Κυριακής θα διαβάσετε όλο το στόρι χωρίς φιοριτούρες και με τις υπογραφές φαρδιές πλατιές να «στολίζουν» το ντοκουμέντο.

Μας κάνει η Παρασκευή!!!!