Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέες Havaianas σε φαγκρί

Διατίθονται και σε φαμπέζ.

Δεν πληρώνουμε!

Νέους φόρους σε τσιγάρα, αλκοόλ και καύσιμα, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών για να εξασφαλίσει έσοδα που λείπουν από ΦΠΑ. Παρά τις ενστάσεις από παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για την αποτελεσματικότητα των συμπεφωνημένων μέτρων ο υπουργός Οικονομικών θα κληθεί να καταθέσει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των ενεργειών που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση για το Φθινόπωρο, έτσι ώστε η ψαλίδα του ελλείμματος να κλείσει.

Δεν μας κάνει η υπερθέρμανση του πλανήτη


Μας αρέσει το Α5 sportback

Με το A5 Sportback, η Audi φαίνεται ότι προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι «έχοντες» βλέπουν τα πεντάθυρα χάτσμπακ. Και, απ' ό,τι είδαμε μετά την πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο, έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό επιτυχίας του Α5 Sportback οφείλεται στο γεγονός ότι δεν δείχνει σαν ένα απλώς όμορφο χάτσμπακ, αλλά σαν ένα «πεντάθυρο κουπέ». Αυτό, με τη σειρά του, δεν είναι τυχαίο, αλλά οφείλεται στις «κουπέ αναλογίες» που δημιουργούν το μακρύ καπό, το τεράστιο μεταξόνιο (2,81 μ.), τα φαρδιά μετατρόχια, οι πόρτες χωρίς πλαίσια και, φυσικά, το χαμηλό ύψος.

Προτιμάμε το ελβετικό τσάι!


Μας κάνει. Μαθήματα αφρικανικών χορών


Μαθήματα αφρικανικών χορών
Η Ένωση Αφρικανών Γυναικών σε ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς όλες τις φίλες και τους φίλους της, ξεκινάει τον Σεπτέμβριο τη λειτουργία Σχολής χορού.


Ενωση Αφρικανών Γυναικών, Κοσμά Αιτωλού 2, Αθήνα *Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105247070, 6932130805, 6948273399 Σεπτέμβριος

Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγιεφ στο Ηρώδειο


Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Νουρέγιεφ στο Ηρώδειο
Διάσημα αστέρια του κλασικού χορού μεταξύ των οποίων και οι Alina Cojocaru, Johan Kobborg, David Makhateli, Igor Kolb, Anna Antonicheva, Delphine Moussin, Alessio Carbone, Alina Somova θα χορέψουν σε ένα εντυπωσιακό γκαλά μπαλέτου αφιερωμένο στη μνήμη του χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Παραστάσεις Αθήνα Συναυλιακοί χώροι Χορός
Ηρώδειο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 13 Σεπτεμβρίου, 21:00

Μας κάνει .Biomass


11 Σεπτεμβρίου, 23:00

Ο Biomass παρουσιάζει ένα live βασισμένο σε οπτικό και ακουστικό υλικό από τον πόλεμο στο Ιράκ.


Ο Biomass ξεκίνησε ως dj στην Νάπολη της Ιταλίας το 1996, όταν σπούδαζε εκεί, παίζοντας σε clubs αλλά και σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους. Το 2003 άρχισε να επεξεργάζεται ένα δικό του μίνιμαλ και επαναληπτικό μουσικό πρότζεκτ, αποπροσανατολίζοντας ήχους και εικόνες σε δικά του βίντεο. Στο πρότζεκτ του μετα-βιομηχανικές αναδομήσεις της ατμόσφαιρας της τζαζ και των μπλουζ συγκρούονται με την καταστροφή της μελωδίας και του οράματος από το αστικό ηλεκτρικό περιβάλλον. Οι περφόρμανς του αποτελούνται από μείξη αναλογικών και ψηφιακών οργάνων που συνοδεύεται από συνθέσεις βίντεο του ίδιου

Hauts Cris



Από τις παραστάσεις του προγράμματος, αυτή που αντιπροσωπεύει την πιο προωθημένη τάση του ζωντανού θεάματος στην Ευρώπη είναι το Hauts Cris (miniature) [Δυνατές κραυγές (μινιατούρα)] του Γάλλου Vincent Dupont, ένα θέαμα-εμπειρία που συνδυάζει την χορογραφική κίνηση, τον ήχο και τα νέα μέσα.

(Θέατρο Χώρα, 10 & 11 Σεπτεμβρίου, 21:30)

Bob Ross + Pablo Picasso + Chuck Close = ???

Μου κάνει για pet

Το ιγκουάνα είναι ζώο κυρίως φυτοφάγο. Το ιγκουάνα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για κατοικίδιο. Με τη σωστή φροντίδα και κατάλληλη αντιμετώπιση το ιγκουάνα, μπορεί να έχει 20 χρόνια ζωής και παραπάνω. Είστε προετοιμασμένοι και συνηδειτοποιημένοι τόσο, ώστε να αναλάβετε την ευθύνη ενός τέτοιου κατοικίδιου για τόσα χρόνια; Έχετε μεγάλη ευθύνη στο να το συντηρείτε, να ασχολείστε μαζί του και να του παρέχετε όλες αυτές τις περίεργες συνθήκες που αφορούν την επιβίωση, αλλά και την προσεγμένη διατροφή που απαιτεί; Τα ιγκουάνα έχουν συναισθήματα όπως και τα περισσότερα ζώα, αλλά ίσως δεν τα εκφράζουν όσο κάποια άλλα. Είναι μεγάλο σοκ ο αποχωρισμός του από τον ιδιοκτήτη και πολύ συχνά τα οδηγεί στο θάνατο.

Μας το χρύσωσαν το χάπι...

Να χρυσώσουν το... χάπι του ακριβού πετρελαίου επιχειρούν στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν χθες στη δημοσιότητα, προτείνεται να εξισωθεί μεν ο φόρος μεταξύ πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης (για να βρεθούν τα χρήματα που θα κλείσουν τις τρύπες του φετινού προϋπολογισμού και θα επιτρέψουν να μη μεταταχθούν πολλά προϊόντα και υπηρεσίες σε ΦΠΑ 23%), αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα.. Δηλαδή, προτείνεται να μειωθεί λίγο ο φόρος στο πετρέλαιο κίνησης, ώστε το πετρέλαιο θέρμανσης αντί να επιβαρυνθεί με φόρο 412 ευρώ ανά χιλιόλιτρο (όπως θα συνέβαινε με τα υφιστάμενα επίπεδα φορολογίας των καυσίμων), να «καπελωθεί» με περίπου 390 ευρώ (από μόνο 21 ευρώ ανά χιλιόλιτρο σήμερα).

Αψέντι... μας κάνει άχρηστους

Η ονομασία του πράσινου ελιξιρίου προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη αψίνθιον –ήτοι, αυτό που δεν πίνεται. Κατηγορήθηκε για πρόκληση εθισμού, παραισθήσεων και σχιζοφρένειας, αγαπήθηκε για το σμαραγδένιο χρώμα του, τη ζάλη και την έμπνευση που χάριζε, γέννησε μύθους, έγινε θρύλος, απαγορεύθηκε και… επέστρεψε δυναμικά. Ίσως το μοναδικό ποτό με τέτοια αύρα μυστηρίου γύρω από το όνομά του, το Αψέντι απέκτησε, στην διακοσαετή ιστορία του, φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς. Το αψέντι μπορεί πλέον να παρασκευάζεται και να πωλείται νόμιμα, υπό την προϋπόθεση να μην περιέχει περισσότερα από 10 mg θυϊόνη –ή αλλιώς θουγιόνη– η τοξική ουσία του βασικού για την παρασκευή του αψεντιού βοτάνου, της αψιθιάς, η απαγόρευση της οποίας κρίθηκε απαραίτητη για να μην ξανακόψει κανένας Ευρωπαίος πολίτης το αυτί του... Περί τα τέλη του 19ου αιώνα, στην Αρλ της Νότιας Γαλλίας ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ έκοψε το αυτί του, μετά από έναν ιδιαίτερα έντονο καβγά με το συγκάτοικό του, Πολ Γκογκέν. Πράξη η οποία αποδόθηκε στην υπερβολική κατανάλωση αψεντιού και, μαζί με διάφορες άλλες παρενέργειες που οι συντηρητικοί κύκλοι ισχυρίζονταν πως προκαλεί το πράσινο δηλητήριο σε «σωστούς και ευυπόληπτους κατά τα άλλα ανθρώπους, τους οποίους μεταμορφώνει σε τέρατα».

Το ποπ-κορν είναι ξεπερασμένο!


Ετοιμάζουν τουαλέτες για... τραβεστί


Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των δημοτικών συμβούλων για ένα σχέδιο κατασκευής ειδικών αποχωρητηρίων για τις...τραβεστί!

Ένα σχέδιο για την κατασκευή ειδικών αποχωρητηρίων για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ του Σαν Μαρτίν έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της περιοχής, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ρατσιστικό.

"Πρόκειται να έχουμε ξεχωριστά αποχωρητήρια για τους άνδρες και για τις γυναίκες, και αποχωρητήρια για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ", δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Γκιμένα Αμπονασάρ.

"Οι κοπέλες διαμαρτύρονται ότι μοιράζονται τα αποχωρητήρια με τις τραβεστί και οι τραβεστί αν πηγαίνουν στα αποχωρητήρια των ανδρών μπορεί να πέσουν θύματα κακοποίησης", πρόσθεσε η 25χρονη δημοτική σύμβουλος, σε τηλεφωνική συνέντευξη από το Σαν Μαρτίν.

Η κ. Αμπονασάρ σημείωσε ότι το σχέδιο της έχει την υποστήριξη των οργανώσεων των τραβεστί στην πόλη αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων κομμάτων καταγγέλλουν το μέτρο ως ρατσιστικό.

Η Αργεντινή έγινε τον Ιούλιο η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Ντουλάπες Ιταλίας

Ιταλικές ανοιγόμενες ντουλάπες υπνοδωματίου, με σύγχρονο design και εκπληκτικά χρώματα. Προσφέρουν κομψότητα, στυλ, φινέτσα και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, καθώς επίσης και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ντουλάπες λειτουργικές, ευρύχωρες, με έξυπνη διαρρύθμιση για να χωράνε ό,τι θέλετε την κατάλληλη στιγμή.

Σίσσυ Γιαννακοπούλου: «Δεν θέλω να ξαναδώ τον Μικρούτσικο»


Πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής Αντρέας Μικρούτσικος έστειλε εξώδικο σε πρώην στενό του φίλο και σύζυγο της πρώην συνεργάτιδάς του, Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Ο λόγος ήταν τα λεφτά που του είχε δανείσει και δεν του επιστράφηκαν ποτέ.
Τότε η Σίσσυ Γιαννακοπούλου είχε απαντήσει μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook: «Παρουσιαστής πολύ γνωστός που οι φίλοι του τον βοήθησαν να σταθεί στα πόδια του, τον "ντάντεψαν", τον έσωσαν από κλητήρες όταν του βαρούσαν το κουδούνι για κατάσχεση, ήταν μέρα νύχτα στο σπίτι του για να του κάνουν παρέα να μην πέσει στα αντικαταθλιπτικά και πάνω απ’ όλα έτρεχαν μέρα νύχτα για τα χρέη του, τους ξεπληρώνει με ένα εξώδικο. Α, ρε τομάρι ακατέργαστο».

«Στο σφυρί» η Aston Martin του Τζέιμς Μποντ

Την ευκαιρία να αποκτήσουν το ιστορικό αυτοκίνητο του Τζέιμς Μποντ θα έχουν οι θαυμαστές του κινηματογραφικού ήρωα, καθώς η Aston Martin DB5 πρόκειται να διατεθεί σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα.
Το ασημί σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βρετανός μυστικός ήρωας – Σον Κόνερι– στον «Χρυσοδάκτυλο» θα τεθεί σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby's.

Και επισήμως τέλος από την Εθνική ο Γκέκας

Με σχόλιο στο προσωπικό του blog ο Φάνης Γκέκας ανακοίνωσε και επισήμως την αποχώρησή του από την Εθνική.
Όπως σχολιάζει, στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε «εξ αιτίας κάποιων ειδικών συνθηκών», χωρίς να ρίχνει περισσότερο φως στην όλη υπόθεση.
Αναλυτικά έγραψε:

Μας κάνουν οι Παρθένοι;;

24/8-22/9
Είστε πολύ συστηματικοί τύποι. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνεστε όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε τον παθητικό ρόλο γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς και δοκιμαστής στρωμάτων.

Μονωτικές ταινίες TESA για κάθε χρήση..







Ό,τι μας κάνει να γελάμε.........μας κάνει



Οι περισσότεροι ουρλιάζουν όταν βρίσκονται πάνω σε ένα τρενάκι και πηγαίνουν με 100 περίπου χλμ την ώρα. Αυτοί οι τύποι στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν ανήκουν στον μέσο όρο!

Απο το σπίτι μου δεν θα βγώ θα πίνω τσάι και θα παιζω Pro


Στις 8 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο Pro Evolution Soccer 2011. Τα reviews αναφέρουν μεταξύ αλλων τις βελτιώσεις στους τομείς των γραφικών, των κινήσεων των παιχτών αλλα και τον αριθμό των πρωταθλημάτων και των ομάδων.
Εχει να πέσει τρελό κάψιμο....

Μου κάνουν οι γρίφοι...Μαγικά κεριά


Έχουμε επτά μαγικά κεριά τοποθετημένα κυκλικά. Αυτό που κάνει τα κεριά μαγικά είναι ότι όταν φυσάμε για να σβήσουμε ένα από αυτά σβήνουν επίσης το αριστερό και το δεξί από αυτό. Ομοίως όταν φυσάμε ένα σβηστό κερί, ανάβει τόσο αυτό όσο και τα δύο πλαϊνά του.

Εάν το αριστερό κερί από αυτό που φυσάμε είναι αναμμένο και το δεξί σβηστό, θα σβήσει το αριστερό και θα ανάψει το δεξί.

Γενικά ισχύει ότι φυσώντας οποιοδήποτε κερί, αλλάζει η κατάσταση τόσο αυτού όσο και των δύο πλαϊνών του. Τα κεριά είναι όλα αναμμένα.

Ζητούμενο

Με ποιο τρόπο θα τα σβήσουμε όλα ?

Μου κάνει...να τα σπάω στην πίστα


Αντε τα κατάφερες... πλησίασες το μωρό στην πίστα και ήρθε η ώρα να το κατακτήσεις με τις χορευτικές σου ικανότητες.
Ελα ομως που χορέυεις σαν αγγούρι....

Η τρισδιάστατη βιντεοσκόπηση ανδρών που χορεύουν αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις κινήσεις που αρέσουν στις γυναίκες, υποστηρίζουν Βρετανοί ερευνητές.

Εκτιμούν ότι οι «έντονες και ποικίλες» κινήσεις του λαιμού και του κορμού ενδέχεται να λειτουργούν ως «σινιάλα για την αναπαραγωγική ικανότητα» του χορευτή.

Ο Δρ Νικ Νιβ, ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Νορθάμπρια της Βρετανίας, ζήτησε από 19 άνδρες, 18 έως 35 ετών, να χορέψουν «ντίσκο» μπροστά σε 12 κάμερες που κατέγραφαν τις κινήσεις τους σε τρεις διαστάσεις.

Τα δεδομένα εισήχθησαν στον υπολογιστή ώστε να δημιουργηθούν ταινίες με άβαταρ που χόρευαν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.

Οι ταινίες επέτρεψαν στις 35 (ετεροφυλόφιλες) γυναίκες της κριτικής επιτροπής να αξιολογήσουν το χορό χωρίς να επηρεάζονται από την εμφάνιση του χορευτή, εξηγεί ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

Η ανάλυση έδειξε ότι οι «καλοί» και «κακοί» χορευτές διαφέρουν σε οκτώ μεταβλητές: το μέγεθος των κινήσεων του λαιμού, του κορμού, του αριστερού ώμου και του αριστερού καρπού· την ποικιλότητα των κινήσεων του λαιμού, του κορμού και του αριστερού καρπού· και την ταχύτητα κίνησης του δεξιού γόνατου.

«Η γυναικεία αντίληψη της καλής ποιότητας χορού επηρεαζόταν περισσότερο από τις έντονες και ποικίλες κινήσεις με το λαιμό και τον κορμό» αναφέρουν οι ερευνητές.

Oι «κακοί» χορευτές, αντίθετα, φαίνονται άκαμπτοι και κάνουν μικρότερες κινήσεις με τα χέρια και τα πόδια.

Παραμένει άγνωστο τι είδους μηνύματα μεταφέρουν στις γυναίκες οι καλές χορευτικές κινήσεις. Ο Δρ Νιβ, πάντως, πιστεύει ότι «τέτοιες χορευτικές κινήσεις ενδέχεται να μεταφέρουν ειλικρινή σινιάλα για την αναπαραγωγική ικανότητα του άνδρα, όσον αφορά την υγεία, το σφρίγος και τη δύναμη».

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Σταρ Και Μις Πόρτο Ράφτη




Μας αρέσει η πάστα φλώρα

Υλικά:
· 3 ½ φλιτζάνια αλεύρι
· ½ φλιτζάνι ζάχαρη
· ½ τούβλο βιταμ
· 1 αυγό
· 1 βανίλια
· 1 ποτήρι του κρασιού κονιάκ
· 2 κουταλιές μπέικιν παουντερ
· 1 κρόκο για αλλειμα
· Μαρμελάδα βερίκοκο
Εκτέλεση :
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατεψουν.Προσθέτουμε το αυγό και σιγά σιγά όλα τα άλλα υλικά.Στο τέλος βάζουμε το αλεύρι και χτυπάμε ώσπου να γίνει μια σφιχτή ζύμη.Κρατάμε μια χούφτα ζύμη και φτιάχνουμε μπαστουνάκια τα οποία θα στολίσουν από πάνω την πάστα Φλώρα μας.Βουτυρώνουμε ένα ταψί και βάζουμε μέσα τη ζύμη μας να έχει πάχος 2 δάχτυλα και ανασηκώνουμε και λίγο τη ζύμη στα πλάγια τοιχώματα του ταψιού ώστε να γίνει κάτι σαν τάρτα. Βάζουμε την μαρμελάδα την οποία έχουμε βγάλει από νωρίτερα από το ψυγείο και αλείφουμε με μια σπάτουλα μαρμελάδα πάχους περίπου ενάμιση δάχτυλο.Έπειτα στολίζουμε με τα μπαστουνάκια μας και τα αλείφουμε με τον κρόκο.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για μια ώρα περίπου. Για να καταλάβουμε ότι ψήθηκε πρέπει να έχουν ροδίσει τα μπαστουνάκια αλλά και να έχουν ψηθεί καλά.

Δεν μας κάνει η γουρουνότριχα και το Χόλιγουντ!



Όταν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο ξυρίζονται σχεδόν κάθε μέρα για να είναι περιποιημένες, όταν άλλες τόσες φοράνε μακριά παντελόνια για να κρύψουν την ελάχιστη τριχοφυΐα τους μέχρι να πάνε στον αισθητικό να τις βγάλουν, η ηθοποιός και κωμικός του Hollywood, Monique, δηλώνει περήφανη για τις τρίχες της και δεν ντρέπεται να τις προβάλει σε κάθε της εμφάνιση. Τραγικό!

Στο δρόμο για τη ΔΕΘ...

Πώς ανακάλυψαν οι αρχές πού τα έκρυβε
Οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν στην σύλληψη ενός 35χρονου φωτορεπόρτερ, την ώρα που επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου θα κάλυπτε δημοσιογραφικά τη ΔΕΘ.

Ο φωτορεπόρτερ από την Πορτογαλία έκρυβε στις αποσκευές του ποσότητα κατεργασμένου χασίς βάρους 200 κιλών. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου έβγαλαν ακτινογραφία και εκεί ανακάλυψαν άλλα 100 γραμμάρια ναρκωτικών, τα οποία ο 35χρονος άντρας τα είχε... φάει!

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά στο στομάχι του και τη φωτογραφική του μηχανή.

Χλίδα και στα σκουπίδια !

Δείξτε σε όλη τη γειτονιά ότι η κρίση δεν σας αγγίζει..

Μας κάνει η ντομάτα η θαυματουργή...

Η ντομάτα είναι μια εύγευστη και πολύτιμη τροφή που δεν πρέπει να λείπει από το πρόγραμμα διατροφής σας. Είναι ιδανική για δίαιτα, γιατί έχει πολύ λίγες θερμίδες, άφθονη βιταμίνη C που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και φολικό οξύ, απαραίτητο για την αναδόμηση των κυττάρων.


Η κόκκινη χρωστική ουσία που περιέχεται στις ντομάτες είναι το λυκοπένιο. Είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά και καθίσταται εξαιρετικά ευεργετικό όσον αφορά την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που καταστρέφουν τα κύτταρα του οργανισμού. Είναι επίσης, ιδιαίτερα ωφέλιμο για την καλή καρδιακή λειτουργία, την υγεία του προστάτη και του παγκρέατος.

Μας κάνει που ξεκινούν οι … καραμπόλες

Πριν καλά- καλά το σφύριγμα του διαιτητή, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η κυβέρνηση, ξεκίνησε το ματς στις τράπεζες με την Εθνική Τράπεζα να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα.


Η απόφαση της ΕΤΕ να προχωρήσει με δύο (ΑΜΚ και ΜΟΔ) συν μια (διάθεση ως 20% της Finansbank) κινήσεις σε κεφαλαιακή της ενίσχυση κατά 2,8 δισ. ευρώ ανοίγει και επίσημα τον χορό των εξελίξεων στις τράπεζες.

Μπορεί η διοίκηση της ΕΤΕ να επιμένει μονότονα, από το βράδυ της Τρίτης ότι η κεφαλαιακή της ένεση αποσκοπεί στην ισχυροποίηση της ρευστότητάς της και την μείωση του ρίσκου χώρας η αγορά, όμως, εκτιμά ότι αποτελεί ταυτόχρονα και κίνηση προετοιμασίας.

Στα 74,67 δολάρια το πετρέλαιο

Ανοδικά κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, παρά τα απογοητευτικά σχόλια της FED για την κατάσταση της οικονομίας των Η.Π.Α.
Ειδικότερα, το light crude oil (σειρά Οκτ.’10) έκλεισε στα $74,67/βαρέλι, αποκομίζοντας κέρδη +0,80%, με υψηλό συνεδρίασης στα $75,39/βαρέλι.

Είστε υπέρβαροι; Τόσο το καλύτερο!

Τα παραπανίσια κιλά προσφέρουν μεγαλύτερη αντοχή!


Τέρμα η αναζήτηση γυμνασμένων αντρών από τις γυναίκες. Τώρα θέλουν την ύπαρξη... κοιλίτσας για να μπορέσουν να απολαύσουν «αξέχαστες» νύχτες. Πρόσφατη έρευνα, αποκάλυψε ότι οι υπέρβαροι άντρες είναι οι καλύτεροι εραστές καθώς έχουν μεγαλύτερες αντοχές από τους πιο αδύνατους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης.
Όπως ανακαλύφτηκε, οι παχύσαρκοι εραστές έχουν υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων που επηρεάζουν την ισορροπία των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου, οι οποίοι ελέγχουν την εκσπερμάτιση
Αχαααααά!!!!!

Victoria has no more Secrets
















Καλημέρα με Izabel Goulart…..

Σαν σήμερα...


1971: Ένα χρόνο μετά τη διάλυση των Beatles, ο Τζον Λένον ηχογραφεί το "Imagine".