Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Δεν μας κάνει που με… νύχια και με…δόντια συντηρείται η ισχνή αντίδραση στο ΧΑ.

Με τον Γενικό Δείκτη έως 0,5% υψηλότερα στις 1.550 μονάδες. Την ίδια στιγμή, που ο DAX παίρνει κλίση προς τις 5.910 μονάδες (-0,3%) ενώ Ftse100 και CAC διορθώνουν έως και 0,5% χαμηλότερα στις 5.130 και 3.470 μονάδες αντίστοιχα.


Πηγή http://www.euro2day.gr/

CLUBBING? MOY ΑΡΕΣΕΙ



.Date Title Venue City Type
25.08.2010 "Bootycall" Ακρωτήρι Boutique Athens hip hop/rnb
25.08.2010 - 30.09.2010 Το Allou! Fun Park χαρίζει παιχνίδια και μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά Allou! Fun Park Athens mixed
25.08.2010 - 05.10.2010 Art In A Bag! Κάλεσμα σε συμμετοχή Ash In Art Athens arts
25.08.2010 - 05.09.2010 Εν Λευκώ TAF - The Art Foundation Athens arts
25.08.2010 - 05.09.2010 Reflections TAF - The Art Foundation Athens arts
25.08.2010 Villa Mercedes opening party Villa Mercedes Athens mixed
25.08.2010 The Great Season Opening Social Club Athens mixed
25.08.2010 The Metal Jukebox every Wednesday Metalground Athens rock/metal
25.08.2010 Viton + George Santas Drazel Athens electronic
25.08.2010 "Cant Get Enough..." W Night Club / Poolside Dreams Athens mixed
25.08.2010 Love & Unity Candy Bar South Athens mixed
25.08.2010 Sexy Sparkle Wednesdays Dekko Summer Athens mixed

ΚΑΒΛ... Ούτε στην Ικαρία δεν της δίνουν το δίπλωμα


Στην Ικαρία βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής... περιοδείας της (;) σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Η "απόλυτη ελληνίδα star", σύμφωνα με λεγόμενα της ίδιας και των συνεργατών της, είχε μάλιστα εκπληκτικό timing στην επιλογή της να εμφανιστεί στους δρόμους του νησιού άβαφη, τρομάζοντας τους πάντες, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, ανήμερα... Παρασκευή και 13!

Βλέπετε, κάτι το ανοιχτόχρωμο δέρμα, κάτι το πλατινέ μαλλί, κάτι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, το προσωπάκι της Τζούλιας δεν είναι όσο... πορσελάνινο φαίνεται στις φωτογραφήσεις!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Την αναγνωρίζετε;



Η Ζέτα με το καναρινί μπικίνι της αναδύεται από παραλία της Μυκόνου το 1997! Τότε που ακόμη είχε σχέση με τον Κώστα Αλιμπέρτη κι όχι με τον Αντώνη Ρέμο. Εκ τοτε δεν άλλαξε συνήθειες. Ρίχνει τις βουτιές της στα νερά του νησιού του ανέμου.

Δεκατρία χρόνια μετά φωτογραφίζεται με το μαγιώ της για περιοδικά. Η φωτό είναι από το περιοδικό "εγώ". Μάλιστα ψηφίστηκε η πιο sexy Ελληνίδα μετά από ψηφοφορία γνωστού εντύπου!

Μου αρέσει να μην κυκλοφορώ με τη Gucci στο νησί

gallery pontoporos ,naoussa paros

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η Madonna έπεσε στα 4



Η Madonna έπεσε στα 4 για τις ανάγκες της καινούριας διαφήμισης των Dolce & Gabbana ...
Αυτό θα πεί η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά....

Read more: news-piper.blogspot.com: Η MADONNA ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ 4...

MOY KANEI Η 3η season του Second Skin

To club Second Skin επιστρέφει από τις διακοπές του με δύο δυνατά parties τη Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου για να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπως της αξίζει.

Villa Mercedes opening party

Το Villa Mercedes, μετά τις 20ήμερες διακοπές του,

Δε μου κάνει να φορέσω μπουφανάκι


Διαρρήκτης έβγαλε την Πάρις Χιλτον ημίγυμνη στο μ...

"Παρ ολίγον θύμα ληστείας η Πάρις Χίλτον, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που είναι με μια πετσέτα σ..."

Μας κάνουν οι νέοι καλλιτέχνες

ΕΞΟΡΙΕΣ
ΕΚΘΕΣΗ Ζ' ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΣΚΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (Ηρακλείτου 10 ,κολωνάκι τηλ.210-3641217)

Μας κάνει?

29 september:1st european general strike

MOY THN EKANE!

Μου ΚΑΝΕΙ να την κάνω..

Απ' το γραφείο και να ξαναφύγω για κανένα νησάκι...

Μας κάνει ο Κωλοσσός της Ρόδου....


Ποια Είσαι Συ: Αμαρίλντα Βαλαβάνη

Ιδού η επόμενη ατραξιόν του πενταγράμμου। Η Αμαρίλντα, αν και μαθήτρια Λυκείου, έχει αναπτύξει από τώρα φοβερά προσόντα! Για τη φωνή της δεν μπορούμε να σας διαφωτίσουμε, αλλά για το κορμί της, ευχαρίστως…
Πηγή Yupi

Μας κάνει για να ξεκουνηθούμε απο την Τηλεόραση

Sonic Facade" Βραδιές με βίντεο και μουσική στην πρόσοψη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. 4-28 Αυγούστου. 7 βίντεο που εστιάζουν στο μουσικό χαρακτήρα του κινήματος FLUXUS και στην επιρροή των Τζων Κεητζ και Ναμ Πάικ.Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 21.00"

Μας κάνει μια αφίσα του Warhol με 15e

Andy Warhol
Scotch Broth, 1969 35*23 inches , Screenprint, Edition:38/250
Estimate:US$20.000-25.000 Euro 15.760-19.700

Δεν μας κάνουν τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!


Σκουπίδια। Χιλιάδες σκουπίδια। Σκουπίδια στους δρόμους, στα πάρκα, στις παραλίες, στα σπίτια στα σχολεία… Όχι! Μην κλείνετε τη μύτη σας, αλλά ανοίξτε τα μάτια σας...!!!!

Μας κάνει για βιβλίο τέχνης

EXPOSED:Voyeurism,Surveillance and the Camera

Mας Κάνει ..



Γάτα Νίντζα !!


Δεν μας κάνει η αθλιότητα στη μπάλα.


Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει, ως οργανισμός, να προσφέρει απλόχερα βέλη στην φαρέτρα των εντός και εκτός συνόρων υστερόβουλων επικριτών του και να υποβαθμίζει καθημερινά το επίπεδό του।Οι βανδαλισμοί που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης άφησαν την αθλητική, και όχι μόνο, οικογένεια στην Ελλάδα άφωνη. Μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, στον καθρέφτη, θα έπειθε τον οργανισμό που λέγεται «ελληνικό ποδόσφαιρο» ότι μόνο έκπληκτος δεν θα έπρεπε να μείνει με τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ.Τίποτα δεν είναι τυχαίοΕίναι λυπηρό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό.

Μας κάνει η TATE

WWW.TATE.ORG.UK

Μας κάνει για τίτλος

"Οι 7 διανοούμενοι στο δάσος απο Μπαμπού και άλλες ιστορίες" YANG FUDONG

ΕΜΣΤ (Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τ'εχνης) Κτίριο Ωδείου

Αθηνών,Βασ.Γεωργίου Β 17-19 και Ρηγίλλης, Αθήνα 210.9242111-3



Μου κάνει το νέο τραγούδι των U2


Αυτό είναι ένα νέο κομμάτι των U2, το οποίο και παρουσίασαν σε συναυλία στο Ελσίνκι... Το κομμάτι έχει τίτλο "Every Breaking Wave"
http://www.youtube.com/watch?v=q9C-z-dljsY&feature=player_embedded

Μας κάνει και το Φεστιβάλ Πλωτής Τέχνης


Από 2/9-6/9 και 20/9-26/9. Δημοτική Παραλία Αλίμου(Στάση ΤΡΑΜ Καλαμάκι) και Παραλία Μπάτη

Δεν μας κάνει που ο Michael Douglas έχει όγκο στο λαιμό

Τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο και ο Michael Douglas δεν μπορεί να αποφύγει κάποιες σκέψεις.Ο ηθοποιός που σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών έχει όγκο στο λαιμό, ανέφερε πως αν και είναι περήφανος για όσα έχει πετύχει στη ζωή του, αισθάνεται πως δεν διασκέδασε όσο θα ήθελε. «Ίσως να έπρεπε να χαλαρώσω λίγο περισσότερο και να κάνω πράγματα που θα με διασκέδαζαν.Ένιωθα πάντοτε ότι έχω πολλά να....αποδείξω στον πατέρα μου Kirk Douglas και γι΄αυτό ήθελα να πετύχω στη ζωή, στρέφοντας την προσοχή μου εκεί», ανέφερε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Μας κάνει το κάλεσμα

ATHENS VIDEO DANCE PROJECT 2010

Η Team Progressive καλεί δημιουργούς από όλο τον κόσμο προκειμένου να συμμετάσχουν στο Athens video dance project 1η εως 31 οκτωβρίου στο Booze Cooperativa.

Μας κάνει

RONIT BARANJA

Μου κάνει κούκου....

Είναι θέμα χρόνου οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Το δρόμο για δομικές αλλαγές στη λειτουργία της κυβέρνησης άνοιξε ο πρωθυπουργός επιχειρώντας ταυτόχρονα να κλείσει τη συζήτηση περί σαρωτικού ανασχηματισμού.
Ο ανασχηματισμός δεν είναι πανάκεια, είπε ο κ. Παπανδρέου κατά τη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου και διεμήνυσε ότι θα υπάρξει αντικατάσταση των στελεχών που θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.Επιβεβαίωσε, πάντως, ότι μελετώνται δομικές αλλαγές στη λειτουργία της κυβέρνησης και προανήγγειλε τη δημιουργία υπηρεσίας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Μας κάνει για τους τεμπέληδες..

Δεν μας κανει η υπερβολική ταχύτητα !

Άγιο είχε σίγουρα ένας 19χρονος που από υπερβολική ταχύτητα στην κυριολεξία απογειώθηκε με το αμάξι του.
Ο λόγος για τον 19χρονο Brennan Eden από το Οχάιο. Ο νεαρός βρισκόταν στο αυτοκίνητο σε Εθνική Οδό του Οχάιο, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε κάποια στιγμή όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μπαίνει στην διαχωριστική λωρίδα όπου και απογειώνεται. Χτυπάει στην γέφυρα και το αυτοκίνητο γίνεται σχεδόν κομμάτια.

Δεν μας ΚΑΝΕΙ..


Αποσύρεται από τη φόρμουλα 1 ο Αυστραλός πιλότος
Την αποχώρησή του από τους αγώνες της φόρμουλα 1, στο τέλος της επόμενης σεζόν, ανακοίνωσε ο Αυστραλός πιλότος της Ρεντ Μπουλ, Μαρκ Γουέμπερ.Ανησυχώντας ιδιαίτερα για τη σωματική του ακεραιότητα, μετά και το πρόσφατο ατύχημά του στη Βαλένθια,

Μας αρέσει η αντιστροφή κλίματος στην Ευρώπη

Σε θετικό έδαφος πέρασαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ανακτώντας τις απώλειες που κατέγραφαν στην αρχή της συνεδρίασης.

Μου κάνει κέφι

Μας ΚΑΝΕΙ...



Το καλοκαίρι που τα κορίτσια φιλιόσαντε // Τα κορίτσα ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό, ω, ω, ΜΟΥΑΤΣ. Δες μερικά σβουρηχτά φιλιά για το χατήρι της κάμερας και/ή της καρδιάς.


yupi.gr

Στην προ μνημονίου εποχή το ελληνικό spread

Την ασφάλεια που προσφέρουν τα γερμανικά κρατικά ομόλογα αναζήτησαν και χθες οι επενδυτές, πιέζοντας σε νέα ιστορικά χαμηλά τις αποδόσεις των τίτλων μεγάλης διάρκειας και ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» με τις αποδόσεις του περιφερειακού χρέους της Ευρωζώνης.

Πηγή http://www.naftemporiki.gr/

Δεν μου κάνει τα χειρότερα των αναμενόμενων μακροοικονομικά στοιχεία

Τα χειρότερα των αναμενόμενων μακροοικονομικά στοιχεία, τούτη τη φορά από την στεγαστική αγορά, πίεσαν σημαντικά χαμηλότερα τους δείκτες της Wall. Σε χαμηλό 11 εβδομάδων το πετρέλαιο. Πτώση στις ευρωαγορές. Νέες ισχυρές απώλειες για τη Wall καθώς οι μεταπωλήσεις κατοικιών στις ΗΠΑ, τον Ιούλιο, σημείωσαν τη μεγαλύτερη βουτιά των τελευταίων 15 ετών, υποχωρώντας 27% έναντι πτώσης 13,4% που ανέμεναν οι αναλυτές.

Μας ΚΑΝΕΙ


Έφυγε από την πίσω πόρτα
Έπειτα από μόλις 22 ημέρες σε Κέντρο Απεξάρτησης η Λίντσεϊ Λόχαν είναι πλέον ελεύθερη,