Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Μου κάνει για τέχνη

LOUISE BOURGEOIS
12 Μαίου-12 Σεπτεμβρίου
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Μου κάνει η γλωσσογεώτρηση

Κατερίνα Μαράτου, λυπήσου μας επιτέλους. ΟK, σου αρέσει να φοράς τα καυτά σου φορεματάκια που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, τώρα θα μας κολάζεις και με κάτι τέτοιες στιγμές;

Πηγή Yiupi.gr

Δεν μου κανει που επιδεινώνεται το κλίμα στα μεγάλα διεθνή Χρηματιστήρια .

Kαι βέβαια στην “ευαίσθητη” στα αρνητικά μηνύματα Σοφοκλέους οι απώλειες είχαν πολλαπλάσιο αντίκτυπο με τον Τραπεζικό κλάδο (-3,46%) να οδηγεί την πτώση, ενώ μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση δεν έδειξαν την παραμικρή διάθεση να “υπερασπιστούν” τις τρέχουσες κεφαλαιοποιήσεις

δεν μου κάνει

δεν μου κάνει που ο παππούς δεν είχε χρήματα και έφτασε σε αυτό το σημείο ...

Μου κάνει λίγο μούφα η καινούρια crashproof motorbike


Click on the header to watch the video..

US AT OPEN

RESULTS
Burger King beats by $0.02, misses on revs
Big Lots beats by $0.01, revs in-line; guides FY11 EPS in-line
Medtronic EPS in-line, misses on revs; lowers FY11 guidance

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ massive fat finger by the looks in bt , think circa 4m shs

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! ΣΟΡΤΑΚΙΑΣ USDJPY 83.95

Μου κάνει για γρήγορος!!

«Έφαγε» πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, επειδή οδηγούσε με 290 χλμ./ώρα

In The Market For A Yacht? Head To Athens' Alimos Marina For "Blue Water"


The ongoing disclosure about the tax-evasion habits of Greece's rich and famous, has recently hit new amusement highs: a crack down on the ultra high net worth individuals, those who have one or more powerboats parked in the Athens marina, indicates that a majority have declared incomes of less than €40,000 in the past year "an amount that would barely cover their cost of fuel." The good news is that with yacht owners sweating, the sale offers on Athens yachts has surged. The unpleasant alternative - if owners refuse or are unable to pay new taxes, which could include a VAT at 23% on the price of the boat plus another 10% luxury tax, as well as a punitive fine, amounting to 66% of the cost of a new boat, the authorities will confiscate the boats. And as can be seen by this satellite photo of the Alimos Marina, there is more than enough boats for sale to satisfy even the most snobbish tastes.

Μου κάνει που πέφτουν οι βάσεις

Αφου οι μαθητές δηλώνους σχολές κοντά στο σπίτι τους

Από την επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων σε συνδυασμό με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις, προκύπτει ότι η γενική τάση των βάσεων θα είναι πτωτική. Από τα φετινά στοιχεία μάλιστα, προκύπτει, μεγάλη ζήτηση στα...
Τεχνολογικά Ιδρύματα, τα οποία σύμφωνα με τους μαθητές μπορούν να εξασφαλίσουν το εργασιακό τους μέλλον.

Πολύ gossip σήμερα...


Η Βικτόρια Μπέκαμ ζήτησε βοήθεια από οικονομικούς συμβούλους με σκοπό να εκτιμηθεί η οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Η απάντηση όμως που έλαβαν ήταν ότι πρέπει να μειώσουν το προσωπικό που απασχολούν, αφού ξοδεύουν έτσι άσκοπα λεφτά.

ΚΑΒΛ... DAX -1.27% SP MINI -13 1052.50

Έκθεση
Του μαθητή της Ε΄ Δημοτικού Παπαδόπουλου Ιωάννη
Θέμα : «Ο Σορτάκιας»

O Σορτάκιας είναι ένας κακός άνθρωπος, πολύ κοντός, όπως φανερώνει και τ’ όνομά του και πολύ άσχημος, με γαμψή μύτη και μακριά νύχια, που ζει κάτω από τη γη, μέσα σε λαγούμια και ανεβαίνει στην επιφάνεια μόνο για να προξενήσει καταστροφές. Δουλειά του Σορτάκια είναι να διαλύει τα Χρηματιστήρια. Οι Καλοί Επενδυτές φοβούνται τον Σορτάκια, επειδή τους σκορπίζει το βιός τους και έπειτα γελάει σαρκαστικά.

.... δεν μας αρέσει καθόλου..

ΓΔ: 1.546,15 -3,3% ΤΖΙΡΟΣ: 74,15 εκ. 16:03

ΔΕΝ μας ΚΑΝΕΙ!! Ο Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα

Η ανακοίνωση της Σούπερλίγκα αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελος Μαρινάκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Superleague, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου της Τρίτης 23 Αυγούστου 2010. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος».
Αναλυτικά οι πρόεδροι της Σούπερ Λίγκα:

Πέτρος Κόκκαλης (25/07/06)
Γιάννης Βαρδινογιάννης (14/06/07)
Κώστας Πηλαδάκης (03/07/08)
Νίκος Θανόπουλος (09/07/09)
Νίκος Πατέρας (03/12/09)
Βαγγέλης Μαρινάκης (24/08/10)

Μας ΚΑΝΕΙ..

Η ελληνική πτώχευση μπορεί να αποφευχθεί
Η πτώχευση της Ελλάδας κατά πολλούς είναι κάτι δεδομένο. Οι αγορές δίνουν πιθανότητα μεγαλύτερη του 50% απόλυτης απαξίωσης των ελληνικών τίτλων μέσα σε μία πενταετία.

Εμείς όμως εκτιμούμε ότι η πτώχευση μπορεί να αποφευχθεί με την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, που θα έπρεπε να έχουν ήδη εφαρμοστεί. Η προσοχή πρέπει να εστιαστεί στην απελευθέρωση των αγορών και στη μακροπρόθεσμη επένδυση στην εκπαίδευση, ώστε να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα, με ριζικές μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, στο σύστημα υγείας και στο φορολογικό σύστημα, για να μειωθούν οι πιέσεις στο δημόσιο χρέος και να δοθούν αναπτυξιακά κίνητρα.

Οι μεταρρυθμίσεις αυτές είναι δύσκολες, αλλά εφικτές - η απεργία των οδηγών φορτηγών δημοσίας χρήσης τερματίστηκε επειδή η κυβέρνηση έμεινε αμετακίνητη στις θέσεις της.

Το επιχείρημα των πεσιμιστών είναι απλό: Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας προβλέπεται ότι θα ενισχυθεί στο 150% του ΑΕΠ στην τριετία. Για να μετατραπεί το μεγάλο πρωτογενές έλλειμμα σε μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, όπως απαιτείται για να εξυπηρετείται το δημόσιο χρέος, θα πρέπει να γίνουν τόσο μεγάλες περικοπές των δημοσίων δαπανών που είναι μάλλον απίθανες από πλευράς πολιτικής υλοποίησης.
Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα βυθίζεται στην ύφεση με απότομη αύξηση του ποσοστού ανεργίας. Η χαμηλή ανταγωνιστικότητα της χώρας, παράλληλα, αποκλείει την πιθανότητα ισχυρής ανάπτυξης του ΑΕΠ στο μέλλον.

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα των πεσιμιστών είναι το ότι η ελληνική οικονομία είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματική. Το επιχείρημα αυτό όμως μπορεί εν τέλει να λειτουργήσει προς όφελός της. Κι αυτό γιατί συνεπάγεται πως οι μεταρρυθμίσεις -οι οποίες υπό τις παρούσες συνθήκες είναι εφικτές- θα έχουν σημαντική απόδοση. Η ισχυρή πλειονότητα των Ελλήνων αναγνωρίζει την ανάγκη για αλλαγή, όπως φάνηκε και από τη μεγάλη αποδοκιμασία της κοινής γνώμης στην απεργία των οδηγών φορτηγών δημοσίας χρήσης.

Η ελληνική οικονομία είναι από τις πλέον κεντρικά ελεγχόμενες: η αγορά προϊόντων είναι η πλέον ελεγχόμενη από τις 30 χώρες που μετέχουν στον ΟΟΣΑ. Οι περισσότεροι ελεγκτικοί κανόνες είναι αναποτελεσματικοί και ευθύνονται για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Αυτή η αναποτελεσματικότητα, όμως, μπορεί εν τέλει να αναδειχθεί σε πηγή μεγάλων κερδών: ο ΟΟΣΑ εκτιμά πως με ένα εκτενές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων θα υπάρξει ενίσχυση του ΑΕΠ μεγαλύτερη του 15%, αν όχι περισσότερο.

Η απελευθέρωση στον κλάδο των μεταφορών προϊόντων, που ήδη νομοθετήθηκε, υπολογίζεται ότι θα αυξήσει το ΑΕΠ της Ελλάδας κατά 0,5%. Παρόμοιες μεταρρυθμίσεις έχουν σχεδιαστεί για άλλους κλάδους μεταφορών, στην ενέργεια και για πολλά κλειστά επαγγέλματα. Η θεσμική μεταρρύθμιση θα αυξήσει την ανάπτυξη μεσοπρόθεσμα και θα προσελκύσει περισσότερες επενδύσεις. Η Ελλάδα κατέγραψε μία από τις χειρότερες πορείες από τα μέλη του ΟΟΣΑ ως προς την προσέλκυση επενδύσεων.

Μία από τις αιτίες είναι το πολύπλοκο και αδιαφανές θεσμικό πλαίσιο, το οποίο αποτελεί παράλληλα πηγή διαφθοράς. Μία άλλη αιτία είναι η ανελαστική αγορά εργασίας, με περιορισμούς στις απολύσεις και ελάχιστο περιθώριο διαπραγμάτευσης στους μισθούς.

Δραστικές μεταρρυθμίσεις σε αυτά τα δύο επίπεδα θα αποφέρουν επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα, άλλωστε, είναι μία ιδανική τοποθεσία για όσους δραστηριοποιούνται στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια. Η ανάπτυξη που μπορεί να προκύψει από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα βελτιώσει σημαντικά και την εικόνα του δημοσίου χρέους.

Μεγάλα δημοσιονομικά οφέλη μπορούν να επιτευχθούν με μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, στο σύστημα υγείας και στο φορολογικό σύστημα. Αν και οι φορολογικοί συντελεστές στην Ελλάδα είναι ελάχιστα υψηλότεροι από τον μέσο όρο της Ε.Ε., οι φόροι που τελικά συγκεντρώνονται από το κράτος είναι κατά 7% του ΑΕΠ χαμηλότεροι. Εάν το κράτος καταφέρει να καλύψει αυτό το κενό, αλλάζοντας τη δομή του φορολογικού συστήματος, τότε ενδέχεται να εκμηδενιστεί και το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Το σύστημα δημόσιας υγείας είναι επίσης ένας από τους πιο δυσλειτουργικούς αλλά και διεφθαρμένους κλάδους. Δραστική μεταρρύθμιση βασισμένη στην υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση με επιδοτήσεις για τους φτωχότερους και με διαχείριση των δημοσίων νοσοκομείων από τον ιδιωτικό χώρο θα άρει μεγάλο μέρος της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Το κράτος μπορεί να πετύχει σημαντικά κέρδη και με μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος προς ένα σύστημα βασισμένο στις ατομικές αποταμιεύσεις. Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί πρέπει να γίνουν πιο αυτόνομοι και υπόλογοι, ενώ στον δημόσιο τομέα χρειάζεται να επιβληθούν δείκτες αποδοτικότητας.

Είναι εφικτά όλα αυτά; Τα αυστηρά μέτρα λιτότητας είναι αντιλαϊκά. Υπάρχουν όμως παράγοντες αισιοδοξίας. Η δανειακή έκθεση των νοικοκυριών δεν είναι τόσο υψηλή, ενώ παράλληλα είναι μεγάλο το ποσοστό ιδιοκατοίκησης. Παράλληλα, η κοινή γνώμη αναγνωρίζει ότι η εναντίωση στις μεταρρυθμίσεις θα οδηγήσει στη διατήρηση των προνομίων των λίγων. Η αντίδραση της κυβέρνησης στους οδηγούς φορτηγών δημοσίας χρήσεως δείχνει την αυξημένη αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

* Οι συγγραφείς του άρθρου είναι καθηγητές οικονομικών στο University College London, IFS, London School of Economics και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


ΠΗΓΗ: FT.com
Copyright The Financial Times Ltd. All rights reserved.

Μας Κάνει..


Ο Jude, η Sienna, oι διακοπές στο Λάος και η μυστική τελετή.. Στη νοτιοανατολική Ασία θεωρούνται πλέον και επισήμως ζευγάρι. Ο λόγος για το Jude Law και τη Sienna Miller που κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λάος, συμμετείχαν σε μια παραδοσιακή τελετή, με την οποία "ευλόγησαν" τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο σαμάνος του χωριού που παρευρέθηκε στην τελετή έδωσε στον Jude και τη Sienna πλεκτά βραχιόλια από κόκκινη και άσπρη κλωστή που συμβολίζουν την ένωση τους.


Παρόλο που το ζευγάρι κράτησε μυστική την τελετή, στις πρόσφατες φωτογραφίες από τα Tony Awards, το βραχιολάκι διακρίνεται στον καρπό του Jude Law.

Οι δύο τους είχαν χωρίσει το 2008, όταν είχε αποκαλυφθεί πως ο Jude διατηρούσε σχέσεις με την νταντά των παιδιών του από των πρώτο του γάμο, ωστόσο η Sienna αποφάσισε τελικά να τον συγχωρήσει και το ζευγάρι είναι από πέρυσι πάλι μαζί και πιο αγαπημένο από ποτέ.

Δεν μας ΚΑΝΕΙ...

Ένα ακόμη άτομο έχασε τη ζωή του από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, ενώ αλλά 7 νέα κρούσματα διαγνώστηκαν χθες.Συνολικά, ο αριθμός των νεκρών από τον ιό του Δυτικού Νείλου από τις 4 Αυγούστου μέχρι σήμερα ανήλθε στους 9, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων στα 106.

Μέχρι σήμερα το πρωί από τους ασθενείς με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, 60 είχαν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ 35 νοσηλεύονται ακόμη, από τους οποίους οι 9 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δύο από τους ασθενείς δεν έχουν νοσηλευθεί σε νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί στο Κέντρο Μοριακού Ελέγχου του ΑΧΕΠΑ ο έλεγχος των δεσμευμένων μονάδων αίματος που είχαν θεωρηθεί ως ύποπτες και, όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Βέργουλας, δεν έχει βρεθεί αίμα μολυσμένο από τον ιό.

πηγή: newsit.gr

κάτι διαφορετικό !!


Η Whitney Thompson είναι η νικήτηρια του Next top model της Αμερικής. Η Whitney μαζί με ακόμη ένα μοντέλο φωτογραφίζεται για καλό σκοπό. Από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, τα σχόλια που άκουγε μονίμως από τους κριτές ήταν για τα κιλά της. Όχι το μοντέλο δεν είναι υπέρβαρο απλά έχει καμπύλες. Και όπως είναι γνωστό ένα μοντέλο πρέπει να είναι πολύ αδύνατο.

Η Whitney ποζάρει γυμνή με το μοντέλο Chenese Lewis για να δείξουν σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε το σώμα τους όπως είναι. Το μοντέλο Chenese Lewis όπως θα δεις και στη φωτογραφία είναι παχουλό μοντελό και φωτογραφίζεται για να δείξει πόσο περήφανη είναι για το σώμα της. Η φωτογράφηση έγινε με αφορμή την καμπάνια για την παγκόμια ημέρα ''Αγάπησε το σώμα σου''.

Η Whitney Thompson είναι πρεσβευτής της Εθνικής Ένωσης διατροφικών διαταραχών. H νικήτρια του Next top model μίλησε και για την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, την Tyra banks. ''Η Tyra στηρίζει όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως βάρους αρκεί να είναι υγιή'', είπε. Η Tyra Banks εξακολουθεί να είναι μια ηγετική φυσιογνωμία στον αγώνα για την ισότητα όλων των σωματότυπων στη βιομηχανία της μόδας'', πρόσθεσε.


πηγή: tlife

Mας ΚΑΝΕΙ ...

Διάσημες πολύ πιο όμορφες στα 40 απ'ότι στα 20!
Πριν από χρόνια μας συστήθηκαν ως ανερχόμενες τραγουδίστριες και ηθοποιοί. Σήμερα δεν είναι μόνο επιτυχημένες αλλά και πανέμορφες. Φαίνεται πως ο χρόνος είναι φίλος τους και μπορεί να περνάει από πάνω τους χωρίς να αφήνει τα σημάδια του.

Σήμερα πιο λαμπερές από ποτέ στα σαράντα τους χρόνια και παραπάνω, αποδεικνύουν τη φράση οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, κερδίζοντας το θαυμασμό των γυναικών και τα βλέμματα όλων των αντρών.












πηγή : TLIFE

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ -ΣΕΙΡΗΝΕΣ.





Μου κάνει εντύπωση πώς οι Ρώσοι αντιμετώπισανε τους πειρατές..

Read the description below first or you will not understand what is going on in the video!

WE HAVE MET THE ENEMY AND HE IS SUNK...
This videotape shows Russian Navy commandos on a Somalian pirate ship shortly after the pirates had captured a Russian oil tanker. The EuroUnion navy that patrols these waters would not interfere because they feared there could be casualties.
All explanations are in Russian with a single exception of when a wounded pirate says something in English and a Russian says "Why are you lying to me? This is not a fishing boat". All conversations between the commandos are in Russian.
If you don't understand Russian, the pictures speak for themselves. The soldiers freed their compatriots, moved all the pirates to their own (pirate) ship, searched the pirate ship for weapons and explosives, and then they left the ship and exploded it with all remaining pirates on it.
The commandos sunk the pirate ship along with the pirates and without any court proceedings, lawyers etc. That is, they used the anti-piracy laws of the 18th and 19th centuries where the captain of the rescuing ship has the right to decide what to do with the pirates. Usually, they were hung.
Some think that from now on, Russian ships will not be targets for Somali pirates.

Δεν μας ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!


Μπήκε σε σιντριβάνι και χόρευε με θαυμαστές της

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alter η όμορφη λατίνα τραγουδίστρια βρέθηκε στη Βαρκελώνη και εθεάθη να χορεύει με θαυμαστές της μέσα σε ένα σιντριβάνι, κάτι που απαγορεύεται σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία. Οι αρχές δεν χαρήκαν με την αυθόρμητη και παρορμητική σταρ και αναμένεται να της δώσουν ένα πρόστιμο να έχει να θυμάται..
http://www.youtube.com/watch?v=4TIhWyDPoa0


πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν μας ΚΑΝΕΙ αλλά πρέπει και να ενημερωνόμαστε !!

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των διωκτικών αρχών

Για τη σύλληψη των δύο ενόπλων που λήστεψαν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλόννησο
Οι δράστες διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος από την Αλόννησο και κατευθύνθηκαν προς τη Σκόπελο, όπου εγκατέλειψαν το πλωτό μέσο. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το φουσκωτό σε θαλάσσια περιοχή του νησιού και αμέσως κατέφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της σήμανσης για τον εντοπισμό τυχόν δακτυλικών αποτυπωμάτων.Η ληστεία έγινε γύρω τις 8 το πρωί, όταν οι δύο ένοπλοι μπήκαν στο τραπεζικό υποκατάστημα στην Αλόννησο και διέφυγαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα.Κατά τη διαφυγή τους, όμως, έπεσαν πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουν τη «λεία» τους, αλλά να υποχρεωθούν να εγκαταλείψουν τη μοτοσικλέτα, αναζητώντας άλλο μέσο διαφυγής, το οποίο βρήκαν αφού ανάγκασαν με την απειλή όπλου διερχόμενο οδηγό μοτοποδηλάτου να τους δώσει το δίκυκλο.Την ίδια ώρα, δύο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και άνδρας του λιμενικού, επιχείρησαν να συλλάβουν τους κακοποιούς, καταδιώκοντάς τους. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους, δίχως όμως να τους τραυματίσουν, ενώ, οι αστυνομικοί δεν απάντησαν στους πυροβολισμούς.Οι δράστες κατευθύνθηκαν σε όρμο του νησιού όπου επιβιβάστηκαν σε πλωτό σκάφος

πηγή: www.newsbeast.gr

όχι κ άσχημα !!

Ο Μοντόγια πίσω από το τιμόνι της Corvette ZR1
Ο πρώην πιλότος της Formula 1 και νυν του αμερικανικού πρωταθλήματος Nascar, Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες πίσω από το τιμόνι της κορυφαίας έκδοσης της Corvette. Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός πιλότος, σε συνεργασία με την General Motors, οδήγησε την Corvette ZR1 με τους 647 ίππους, θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνατότητες του γνωστού super car. Ο Μοντόγια έδειξε ικανοποιημένος από τη δύναμη του αυτοκινήτου, το οποίο πωλείται και στην ελληνική αγορά.

Για όσους δεν γνωρίζουν την εν λόγω έκδοση να σημειώσουμε ότι βασίζεται σε έναν κινητήρα 6.2 λίτρων και προσφέρει επιδόσεις πραγματική… κόλαση. Για να αγγίξει τα 100 χλμ./ώρα από στάση απαιτούνται 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα. Η τιμή της ZR1 αγγίζει τα 184.990 ευρώ, όταν η «απλή» έκδοση πωλείται (στην Ελλάδα πάντα) 95.880 ευρώ. http://www.youtube.com/watch?v=xzBcFrK5jqE&feature=player_embedded#!

πηγή : zougla.gr






Με στυλ... στη «μάχη» κατά του εγκλήματος
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν διάφορα πανάκριβα οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις αστυνομικές αρχές ξένων χωρών.Είναι γρήγορα, εντυπωσιακά, ταχύτατα, και αποτελούν μία ενδεδειγμένη λύση για την καταπολέμηση του εγκλήματος κτλ…Πάρτε μία μικρή γεύση…






πηγή: zougla.gr

Μήπως να πάμε ?


Άφιξη-έκπληξη αναμένεται στον γάμο της χρόνιας. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt λέγεται πως είναι καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ.Το ζευγάρι έφθασε με ελικόπτερο στο ιδιωτικό νησί της οικογένειας Νιάρχου, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τους παπαράτσι. Το λαμπερό ζευγάρι θα κάνει την εμφάνιση αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου στον γάμο. Η Angelina και ο Brad θα μείνουν μέχρι την Πέμπτη το πρωί στη Σπετσοπούλα και από εκεί θα αναχωρήσουν για τη Σαντορίνη.


Πηγή: Espresso

Μας ΚΑΝΟΥΝ !

Μετά τα «Φιλαράκια»
Την ψυχολόγο της Κόρτνεϊ Κοξ θα υποδυθεί η Τζένιφερ Άνιστον στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Cougar Town» στην οποία η Κοξ υποδύεται μια γυναίκα με ιδιαίτερες προτιμήσεις στους νεαρούς άντρες.Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί και φίλες στην πραγματικότητα θα παίξουν στην ίδια σειρά μετά από τη 10ετή συνεργασία τους στα «Φιλαράκια»Ο υπεύθυνος της παραγωγής Μπιλ Λόρενς άφησε να εννοηθεί στο Entertainment Weekly ότι η Τζένιφερ Άνιστον θα εμφανίζεται ως γκεστ σταρ στη σειρά.

πηγή : www.newsbeast.gr

Μας ΚΑΝΕΙ κ αυτό το ζευγάρι !


Στη νέα ταινία «Extremely Loud and Incredibly Close»
Στην 11η Σεπτεμβρίου και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους θα μας μεταφέρει η νέα ταινία του σκηνοθέτη Στίβεν Ντάλντρι, ο οποίος υπέγραψε και την κινηματογραφική επιτυχία «Σφραγισμένα χείλη».H ταινία «Extremely Loud and Incredibly Close», το σενάριο της οποίας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζόναθαν ,αφηγείται την ιστορία ενός εννιάχρονου αγοριού που χάνει τον πατέρα του στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Το αγόρι προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από ένα κλειδί που βρίσκει στα πράγματα του πατέρα του.Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τομ Χανκς θα υποδυθούν τους γονείς του παιδιού


Πηγή : www.newsbeast.gr

και άλλο λίγο !



Αρνητικό το τεστ κοκαϊνης, “κατάλαβα τα λάθη μου” λέει η ηθοποιός

Στο Χόλιγουντ ακόμη και η αρνητική έκθεση στη δημοσιότητα μπορεί να σε κάνει πλουσιότερο.

Η ξανθιά ηθοποιό Lindsay Lohan έχε γίνει περιζήτητη από τις εταιρίες παραγωγής, αφού η περιπέτεια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ την έφεραν στο προσκήνιο.

Η Lohan νοσηλεύτηκε στο σοφρωνιστικό ίδρυμα Lynwood Correctional για 15 ημέρες και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Η ιατροδικαστική έκθεση δικαίωσε την ηθοποιό μιας και δεν βρέθηκε εθισμένη στην κοκαίνη.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα αφεθεί ελεύθερη και τώρα δηλώνει πως δεν θα κάνει ξανά τα ίδια λάθη, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατηθεί μακριά από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ!
Πηγή : www.newsit.gr

Μας ΚΑΝΕΙ και λίγο το gossip !


Όλα είναι έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο που θα στρέψει την προσοχή των διεθνών μέσων στην Ελλάδα!
Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τον παραμυθένιο γάμο του Νικόλαου και της αγαπημένης του Τατιάνας Μπλάτνικ στις Σπέτσες. Το TL!fe θα ταξιδέψει στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού για να σου μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται στον πιο λαμπερό γάμο του καλοκαιριού!Μία μέρα πριν από τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία θα δώσουν ένα κοκτέιλ πάρτι για να καλωσορίσει στο νησί τους καλεσμένους του γάμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Posidonio Grace", από το οποίο θα βγει νυφούλα η Τατιάνα και έχει μισθωθεί εξ' ολοκλήρου για τη φιλοξενία των προσκεκλημένων. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται μέλη βασιλικών οικογενειών, αρχηγοί κρατών και πλήθος επισήμων και ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια. Ήδη, λοιπόν, έχουν κινητοποιηθεί εκτός από την Αστυνομία, το Λιμενικό, άνδρες ασφαλείας από τις πρεσβείες των χωρών των υψηλών προσκεκλημένων, η Δημοτική Αστυνομία του νησιού και δεκάδες ιδιωτικοί σωματοφύλακες.Η τέως βασιλική οικογένεια ωστόσο σε συζήτηση της με το δήμαρχο του νησιού, Βαγγέλη Κονταξάκη ζήτησε να μην ενοχληθεί κανένας που θα θελήσει να παραστεί στο μυστήριο. "Θέλουμε να έρθει όλος ο κόσμος, μην ενοχλήσετε κανέναν άνθρωπο που θέλει να έρθει στο γάμο" φέρεται να είπε ο Νικόλαος.


Πηγή : Tlife

Mας ΚΑΝΕΙ το Μεxico !!



Είναι 22 ετών και μόλις σήμερα το πρωί πήρε το στέμμα της Miss Universe 2010....
Ο λόγος για την Jimena Navarrete από το Μεξικό που κέρδισε τα ξημερώματα τον διαγωνισμό ομορφιάς της Miss Universe 2010. Η πανέμορφη Μεξικάνα συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Η εμφάνιση της αλλά και η άνεση της πάνω στην σκηνή την έκανα το φαβορί.

O Stig του Top Gear είναι ο Ben Collins

Αν το όνομα Ben Collins δε σας λέει τίποτα τότε, σίγουρα θα σας λέει το όνομα Stig που δεν είναι άλλος από τον δοκιμαστή της πιο γνωστής εκπομπής αυτοκινήτου στον κόσμο, το Top Gear. Βρετανικά Μέσα αποκάλυψαν ότι η μορφή που κρύβεται πίσω από το λευκό κράνος με το μαύρο τζάμι και τη λευκή φόρμα είναι ο Βρετανός οδηγός αγώνων Ben Collins. Η αποκάλυψη έγινε έπειτα από διασταύρωση οικονομικών στοιχείων (!) του εν λόγω οδηγού με το τηλεοπτικό δίκτυο BBC όπου προβάλλεται η εκπομπή.

Το ερωτηματικό όμως παραμένει αν ο Stig δεν είναι μόνο ένα πρόσωπο αλλά αρκετά που χρησιμοποιούν εναλλάξ στο Top Gear. Να σημειώσουμε ότι, παλαιότερα είχαν ακουστεί ονόματα όπως αυτά των, Λιούις Χάμιλτον, Τζένσον Μπάτον, Ντέιμον Χιλ και Μίκαελ Σουμάχερ που όπως αποκαλύφτηκε ήταν απλά για… μπερδέψουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μυκονιά τα επίδοξα μοντέλα.. Τυχαιο?

Στο «νησί των ανέμων» θα ακούσουν την ετυμηγορία των κριτών οι κοπέλες που συμμετέχουν στο reality μοντέλων του ANT1.
Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία του bootcamp για το «Next Top Model 2», από την οποία θα επιλεγούν οι 20 από τις 35 υποψήφιες θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο από τις 6 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.
Τα υποψήφια μοντέλα θα πάνε στη Μύκονο με πολυτελές σκάφος και θα γίνουν εντυπωσιακές λήψεις από το ταξίδι τους με κάμερα από ελικόπτερο.

Let's go see a movie !!

Πρώτοι «Οι Αναλώσιμοι» σε Ελλάδα και την Αμερική
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και οι «Expendables» του κατάφεραν από την πρώτη εβδομάδα προβολής να κερδίσουν το ελληνικό κοινό και μέσα στον Αύγουστο να κόψουν 43.913 εισιτήρια. Μία άλλη πολυαναμενόμενη ταινία, η οποία κατάφερε με μερικές μόνο ειδικές προβολές να φτάσει στη δεύτερη θέση, είναι το «Inception». Συγκεκριμένα, η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ντι Κάπριο έκοψε 15.469 εισιτήρια ενώ προβλήθηκε μόνο 2 μέρες (20 και 21 Αυγούστου), σε σχέση με τις υπόλοιπες που προβλήθηκαν τέσσερις. Στην tρίτη θέση βρίσκεται το νέο και τελευταίο μέρος της σειράς κινουμένων σχεδίων «Σρεκ». Το «Σρεκ και Eμείς Kαλύτερα» έκανε 14.010 εισιτήρια, πολλές χιλιάδες περισσότερα από την άλλη ταινία κινουμένων σχεδίων που βρίσκεται στο ελληνικό top 5, το «Toy Story 3». Τέλος, από την πρώτη στην πέμπτη θέση έπεσαν «οι Μεγάλοι» με τον Μπεν Στίλερ κόβοντας μόλις 1.436 εισιτήρια.

Πηγή : www.yupi.gr

Γιατι λύγισε ο Αντώνης πάνω στη σκηνή??


Λύγισε ο Αντώνης Ρέμος πάνω στη σκηνή. Η επιστροφή, η αγωνία και η ένταση των τελευταίων ημερών ήταν αρκετές για να γονατίσουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Με δάκρυα στα μάτια χαιρέτησε στην πρεμιέρα του τα καρντάσια στη Θεσσαλονίκη!

Περίοδος Κρίσης - όχι για όλους


Ποίος μπορεί να έκανε τον παρακάτω λογαριασμό ???

Το τραπέζι ήταν για δύο !!

Greece for ever



Για τη νέα του ταινία, τα όνειρα αλλά και την Ελλάδα, μίλησε στο περιοδικό «Big fish» ο Λεονάρντο ντι Κάπριο.

«Η Ελλάδα ήταν ασφαλώς ένα από τα ωραιότερα μέρη που έχω επισκεφτεί» ανέφερε. «Τα νησιά είναι υπέροχα, σε συνάρτηση με τα φαγητά, την Ιστορία και την ανακάλυψη του πολιτισμού που πηγάζει από το παρελθόν και βρίσκεται παντού. Όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, οι γεύσεις ζωντανεύουν και σε ταξιδεύουν στο υπόλοιπο όνειρο».

Πριν λίγες εβδομάδες ο 36χρονος σταρ έκανε ινκόγκνιτο διακοπές στις Σπέτσες, ενώ στο παρελθόν είχε μείνει με τη σύντροφό του, Μπαρ Ραφαέλι στο Grand Resort Lagonissi.

yupi.gr

Κόντρα στην πτώση ΤΤ - ΑΤΕ

Κρίσιμη η στήριξη των 1.580 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη αλλά οι πωλητές κινούνται επιθετικά στις ευρωαγορές και το Χρηματιστήριο Αθηνών ρευστοποιώντας κυρίως τραπεζικές θέσεις τους.

Στο ΧΑ η διόρθωση ξεκίνησε από το… μείον 1,4% δοκιμάζοντας από την αρχή τις 1.580 μονάδες και "στέλνοντας" τον ΓΔ έως και 2,2% χαμηλότερα προς τις 1.565 και τον FΤ 20 στις 560 μονάδες.
Αυξανόμενες οι συναλλαγές μετά τα πρώτα 5-10΄ της συνεδρίασης, καθώς και στην Φραγκφούρτη ο DAX υποχωρούσε χαμηλότερα των 5.955 μονάδων. Η ένταση της πίεσης αποδίδεται αφ΄ ενός στην επικείμενη ψήφιση αύριο νομοσχεδίου που θα προωθεί την φορολόγηση των γερμανικών τραπεζών αφ΄ετέρου και κυρίως στην νέα διάσταση που δίνεται για τις πιθανές εξελίξεις στις ελληνικές τράπεζες σύμφωνα με το Bloomberg.
Στα 10,03 ευρώ η Εθνική με μείον 2,3%, στα 4,20 ευρώ η Πειραιώς (που συνεχίζει να υφίσταται τη μεγαλύτερη πίεση), στα 5,39 η Alpha Bank στα 5,19 ευρώ η Eurobank.

Επικεντρωμένες σε τραπεζικές μετοχές οι πωλήσεις καθώς ο κλάδος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παραμένει στο προσκήνιο με τις εμπλεκόμενες πλευρές να εντείνουν παρασκηνιακά τις πιέσεις τους.
Στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα προωθούνται προτάσεις για συγχωνεύσεις μεταξύ ελληνικών ομίλων (με ανταλλαγή μετοχών ), το ΤΤ αναμφίβολα παραμένει η… πολύφερνη νύφη, ενώ οι συνιστώσες της τρόικας έχουν τον πρώτο λόγο και πιέζουν ανάλογα. Ανοιχτός διαγωνισμός για το ΤΤ, στην περίπτωση που ενδιαφερθεί και κάποιος ξένος για το Ταμιευτήριο αλλά και πιέσεις για να προχωρήσει η αναδιάρθρωση στον κλάδο με τη συμμετοχή και ξένων ομίλων.

Η… δυστοκία του οικονομικού επιτελείου να ανακοινώσει τα ονόματα των τριών συμβούλων, που αν και γνωστά από την περασμένη Τρίτη και μέσω… διαρροών στον Τύπο, ενισχύει τη νευρικότητα που επικρατεί μεταξύ ελλήνων και ξένων. Σημειωτέον, πως με βάση την τελική επιλογή (ανάθεση) από την τριάδα… απουσιάζει αμερικανικός όμιλος.
Παράγοντες της αγοράς θεωρούν πως όλα αυτά είναι προφάσεις και αφορμές για να…εξαναγκασθούν σε ακόμη χαμηλότερες τιμές (κεφαλαιοποιήσεις) εγχώριοι τραπεζικοί όμιλοι εν μέσω συνεχών και συχνά αντικρουόμενων αναλύσεων-εκτιμήσεων των ίδιων των ξένων παικτών.
Από τεχνικής πλευράς η σημασία των 1.580 μονάδων δεν… ακυρώνεται από την αρχική ένταση της διόρθωσης, ούτε από τη σημαντική πίεση των τραπεζικών μετοχών που σταδιακά αναμένεται να εκτονωθεί. Προβληματίζει όμως η υποχώρηση του DAX που αν και θεωρείται ότι έχει προεξοφλήσει τις εξελίξεις στο μέτωπο των τραπεζών, χαμηλότερα των 5.950 μονάδων "αδυνατίζει" και τεχνικά.


Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων

Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων φαίνεται να αποδεικνύει πως οι γυναίκες που καταναλώνουν τακτικά μπίρα έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν ψωρίαση.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο «Archives of Dermatology», ομάδα επιστημόνων από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ στη Βοστόνη διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που πίνουν πέντε μπίρες την εβδομάδα έχουν διπλάσιο κίνδυνο εκδήλωσης ψωρίασης, συγκριτικά με γυναίκες που δεν πίνουν.
Οι επιστήμονες έθεσαν υπό ιατρική παρακολούθηση περισσότερες από 82.000 γυναίκες νοσηλεύτριες, 27-44 ετών, και κατέγραψαν τις συνήθειές τους ως προς το αλκοόλ, την περίοδο 1991-2005. Μια γυναίκα που κατανάλωνε περισσότερα από δύο αλκοολούχα ποτά την εβδομάδα αύξανε τον κίνδυνο ψωρίασης κατά δύο τρίτα. Εκείνες που έπιναν πέντε ποτήρια μπίρα την εβδομάδα είχαν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο εκδήλωσης ψωρίασης.
Όταν οι ερευνητές χρησιμοποίησαν αυστηρότερα κριτήρια επιβεβαίωσης των περιπτώσεων ψωρίασης, ο κίνδυνος υπερδιπλασιαζόταν. Πάντως, οι γυναίκες που έπιναν οποιαδήποτε ποσότητα μπίρας χωρίς αλκοόλ, λευκό κρασί ή άλλα ποτά, δεν διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο.
Οι επιστήμονες εικάζουν ότι ίσως η γλουτένη που περιέχει το σιτάρι να είναι η αιτία του αυξημένου κινδύνου εκδήλωσης ψωρίασης. Παλαιότερη έρευνα είχε δείξει ότι μια διατροφή ελεύθερη γλουτένης βελτιώνει την κατάσταση των πασχόντων από ψωρίαση.

Πηγή .www.in.gr

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ

.... ετσι κ έγινε ! Ένα τελευταίο βράδυ διακοπών .. έτσι στα ξαφνικά .. βρέθηκα να περνάω τις πιο ωραίες μου στιγμές !!