Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

μου παρακάνει το -60%


60 % μείωση σε ουσιαστικά 6 μήνες έχει προωθήσει η παρούσα κυβέρνηση . Για να μειώσει τα υπέρογκα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων προς τους φαρμακοποιούς , για να μειώσει τα υπέρογκα κέρδη βιομηχάνων , φαρμακαποθηκάριων και ιατρών που λυμαίνονταν χρόνια τα φάρμακο. Παράλληλα με την μηχανογράφηση που χρόνια λείπει , και δυστυχώς θα αργήσει να πραγματοποιηθεί λόγω ανυπαρξίας του κρατικού μηχανισμού και χάους που επικρατεί σε υπηρεσίες ταμείων όπου συχνά υπάρχουν λιγότεροι η περισσότεροι υπάλληλοι από ότι πρέπει . (ενδυκτική φωτογραφία αριστερά από ασφαλιστικό ταμείο ιούνιος 2010 ) ...

μου κάνουν τα φρούτα για άμυνα !!!

Φρούτα ασπίδα κατά καρκίνου .

Κατά του καρκίνου των πνευμόνων , και άλλων μορφών .

Τράκαρε ο Σισέ!

Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν για τον Γάλλο αστέρα του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον τραυματισμό στο πόδι ήρθε και ένα τροχαίο ατύχημα για να δέσει το "γλυκό".

Ο 29χρονος άσος του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, τράκαρε πηγαίνοντας στην προπόνηση του "τριφυλλιού", χωρίς ωστόσο να πάθει το παραμικρό.

Δεν διώχνουν το call girl απο το Χ Facror


H άλλη ζωή της παραλίγο να της στοιχίσει την έξοδό της απο το ριάλιτι του X Factor στην Βρετανία Πρόκειται την Chloe Μafia που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα έχει το δικαίωμα, ανταγωνιστεί τους άλλους συμμετέχοντες στο The X Factor, παρά να εργάζεται ως «πόρνη . Όπως αποκαλύφθηκε η παίκτρια στο ριάλιτι κάνει την δουλειά του call girl £ 160 την ώρα σε συνοδείες, κυρίων

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ..ΘΕΛΩ ΚΑΦΕ!!!

Κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα


Κάθε Κυριακή πρωί πραγματοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 5-12 ετών, τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους ειδικούς μουσειοπαιδαγωγούς του ΙΜΕ. Στόχος τους είναι η ανάληψη πρωτοβουλίας και η ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών.

Τα προγράμματα έχουν ευρύ θεματικό πεδίο, που αγγίζει την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και τη σύγχρονη πραγματικότητα: μυθολογία και λαϊκή παράδοση, ιστορία και αρχαιολογία, φύση και ανακύκλωση, παιχνίδι, καλλιτεχνικά και μαγειρικά εργαστήρια, θέατρο και κουκλοθέατρο, υπαίθριες και επετειακές δραστηριότητες.

Μέσα από το παιχνίδι και τις κατασκευές, με οπτικοακουστικά ερεθίσματα, και πάνω από όλα με την ενεργό συμμετοχή, τα παιδιά ανακαλύπτουν, παίζουν, συζητούν και αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις σε έναν πολυχώρο όπου συνυπάρχουν ο πολιτισμός, οι νέες τεχνολογίες και η σύγχρονη αρχιτεκτονική έκφραση.

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα.
Στα μέλη της παιδικής λέσχης «Τα ΙΜΕάκια», καθώς και της λέσχης των «Ερευνητών», παρέχεται ειδική έκπτωση.
Ώρες έναρξης: 10:30 και 12:30.

Είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, στο τηλέφωνο 212 254 0000 (κωδ. 0600) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!! ΝΑΙ!!

Μας κάνει ο νέος πιλότος για τον Ολυμπιακό!

Μετά το άσχημο ατύχημα και τον τραυματισμό του Κρις βαν ντερ Ντριφτ στην αγγλική πίστα του Μπραντς Χατς, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον όγδοο γύρο της superleague formula, που θα διεξαχθεί στην ιταλική πίστα Adria (4-5 Σεπτεμβρίου) με ένα ολοκαίνουργιο μονοθέσιο και οδηγό τον Μπεν Χάνλεϊ.


Ζήτησε Ετό ο Μουρίνιο!

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να κάνει την μεταγραφή του καλοκαιριού αφού ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να φέρει στο «Μπερναμπέου» τον Σάμουελ Ετό. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» όμως δεν ήθελε να… ξοδέψει άλλα χρήματα και έτσι η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ειδική έκδοση ΒΜW Μ3 για την αγορά της Κίνας

Με την ονομασία «Tiger» θα κυκλοφορήσει στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα όλων όσων λατρεύουν την ταχύτητα. Ο λόγος για την ΒΜW M3, ένα αυτοκίνητο- θρύλος, που θα μπορέσουν να αποκτήσουν μόλις 250 τυχεροί πελάτες.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά της εν λόγω M3 είναι οι 19άρες ζάντες αλουμινίου και το ιδιαίτερο χρώμα (πορτοκαλί) στον εξωτερικό και εσωτερικό διάκοσμο κ.ά. Ο λόγος που οι άνθρωποι της γερμανικής φίρμας έδωσαν αυτή την ονομασία είναι διότι η τίγρης είναι ένα ζώο που έχει ξεχωριστή σημασία για τους Κινέζους, το έτος 2010.

Τα 10 "παράδοξα" των εξαμήνων

Τα δέκα παράδοξα



1. «Φιλί ζωής» από τις τράπεζες

Μια σχετικά ευχάριστη διαπίστωση είναι ότι, παρά τη δραματική επιδείνωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ελάχιστες από τις εισηγμένες εταιρίες έχουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις. Αυτό, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στο ότι οι τράπεζες «κάνουν τα αδύνατα δυνατά» προκειμένου να διατηρήσουν εν ζωή τους πελάτες τους, προχωρώντας κυρίως σε αναχρηματοδοτήσεις δανείων μέσα στο πρώτο φετινό εξάμηνο και συζητώντας για πολλές άλλες για το δεύτερο μισό του έτους.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!! ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!!!


ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

Monopoly!!!


Δυο φλιτζάνια καφέ την ημέρα κάνουν καλό στις αρτηρίες


έρευνα αφορά ηλικιωμένους που πάσχουν από υπέρταση

Οι καρδιολόγοι της 1ης Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών
ταξίδεψαν μέχρι την Ικαρία και μέσα σε 5 μήνες (Ιούνιος-Οκτώβριος 2009) πραγματοποίησαν τη σχετική έρευνα σε μια ομάδα 343 ανδρών και 330 γυναικών ηλικίας 65 έως 100 ετών.

Είναι όλοι οι ηλικιωμένοι του νησιού. Η γιατρός κα. Χριστίνα Χρυσοχόου και ο διευθυντής της κλινικής, καθηγητής καρδιολογίας και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χριστόδουλος Στεφανάδης, δεν επέλεξαν τυχαία την Ικαρία. Το νησί είναι γνωστό για το μεγάλο προσδόκιμο ζωής των κατοίκων του, αφού οι Ικαριώτες άνω των 90 ετών ξεπερνούν σε αριθμό τον μέσο όρο.

82χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα με ρήξη του παρθενικού υμένα!

Έκπληκτοι οι γιατροί νοσοκομείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα σπάνιο περιστατικό: Μια 82χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα με ρήξη του παρθενικού υμένα!


Η... άτακτη γιαγιά μάλιστα συνοδευόταν από τον «δράστη», έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως κηπουρός στη μονοκατοικία της.

Η σχέση μεταξύ της... κυρίας και του κηπουρού της «αναβαθμίστηκε» τον τελευταίο καιρό, μόνο που η κατάληξη ήταν τέτοια καθώς η ηλικιωμένη δεν είχε ξανακάνει ποτέ σεξ στο παρελθόν!

Όταν μάλιστα η 82χρονη ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου αν υπήρξε θύμα βιασμού, αυτή απάντησε ότι ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό να προβούν στην ερωτική πράξη, ενώ τόνισε με χιούμορ ότι... η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Τελικά το αλκοόλ κάνει καλό;


Νέα έρευνα δείχνει ότι ένα ως τρία ποτά την ημέρα αυξάνουν τη διάρκεια ζωής

Αλλη μια έρευνα προστίθεται σε προηγούμενες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και δείχνουν ότι η λελογισμένη κατανάλωση αλκοόλ (1-3 ποτήρια κρασί ή 1-3 ποτά ημερησίως) έχει ευεργετικές συνέπειες για τον οργανισμό, με αποτέλεσμα αυτοί που πίνουν λίγο να ζουν περισσότερο από εκείνους που δεν βάζουν ούτε μια σταγόνα αλκοόλ στο στόμα τους.

Ομάδα ερευνητών των Πανεπιστημίων του Τέξας και του Στάνφορντ μελέτησε την πορεία της υγείας 1.824 ατόμων ηλικίας 55-65 ετών σε διάστημα 20 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που καταναλώνουν ως τρία ποτά την ημέρα έχουν αυξημένο προσδόκιμο ζωής σε σχέση με εκείνους που δεν καταναλώνουν καθόλου αλκοόλ. Σύμφωνα με τους ερευνητές για να λειτουργήσει η ευεργετική δράση του αλκοόλ στον οργανισμό πρέπει η κατανάλωσή του να είναι σταθερά 1-3 ποτά ημερησίως, αφού ακόμη και η περιστασιακή κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας αλκοόλ έχει αντίθετα αποτελέσματα και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών προβλημάτων. Οπως διαπιστώθηκε, εκείνοι που δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ έχουν 49% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν νωρίτερα από ό,τι εκείνοι που πίνουν 1-3 ποτά ημερησίως.

"Διεκδικεί" τις 1.570 μονάδες ο Γ.Δ., με "σύμμαχο" τις τράπεζες

Μετά από εναλλαγές προσήμου, ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α. επιχειρεί να κινηθεί προς τις 1.570 μονάδες την Τετάρτη, στην πρώτη συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου, με την εικόνα από πλευράς τζίρου να εμφανίζεται βελτιωμένη.




«Αναμένουμε συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα, με τους επενδυτές να διατηρούν στάση αναμονής μετά την ολοκλήρωση της περιόδου ανακοινώσεων αποτελεσμάτων. Το όποιο ενδιαφέρον αναμένεται να επικεντρωθεί στο τραπεζικό κλάδο» σχολιάζει στο πρωινό της report η Marfin Analysis.

Μου κάνει που το φαρμακείο ΔΕΝ είναι κλειστό επάγγελμα

Το φαρμακείο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κλειστό επάγγελμα !!!
Ως κλειστά επαγγέλματα ορίζονται εκείνα για τα οποία υπάρχει σε εθνικό επιπεδο συγκεκριμένος αριθμός αδειών , χωρίς δυνατότητα για όσους επιθυμούν να τα ασκήσουν να λάβουν τη σχετική άδεια॥ Αντίθετα για τα φαρμακεία δεν υφισταται τέτοιος περιορισμός । Απόδειξη για αυτό αποτελεί το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει χιλιάδες νέων φαρμακείων । Ένας νέος πτυχιούχος φαρμακοποιός μπορεί να ανοίξει φαρμακείο όποτε θέλει । Σε ότι αφορά την επιλογή της περιοχής όπου θα ανοίξει φαρμακείο υπόκειται στον προγραμματισμό της Πολιτείας , που στοχεύει τα νέα φαρμακεία να ιδρύονται στην περιφέρεια αποτρέποντας την συγκέντρωση φαρμακείων στα μεγάλα αστικά κέντρα προς όφελος της υπαίθρου ।
Αποτέλεσμα αυτού του προγραμματισμού είναι το μεγαλύτερο ποσοστό την τελευταία χρονιά να ανοίξουν σε μικρούς δήμους η κοινότητες που υπο άλλες συνθήκες ουδέποτε θα είχαν φαρμακείο । Όπως ουδέποτε θα είχαν φαρμακείο οι Λειψοί , ή το Καστελόριζο । Για να τελειώνει το παραμύθι του κλειστου επαγγέλματος η Ευρωπαική ένωση με κοινοτική οδηγία 123/ 2006 περί κλειστών επαγγελμάτων εξαιρεί ρητά και σαφώς τα φαρμακεία από την κατηγορία αυτή .

ΣΟΡΤΑΚΙΑΣ !!!!US REAL ESTATE RECOVERY! XAAA

Δεν μας Κάνει


Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο
«Ακριβά» πλήρωσε ένας 54χρονος το γλέντι που οργάνωσε στην αυλή του σπιτιού του, στα Χανιά. Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή το πρωί της Τρίτης, άκουσαν πυροβολισμούς και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 54χρονου, όπου τον είδαν να πυροβολεί στον αέρα… σε τσακίρ κέφι.Παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: ένα Καλάσνικοφ Κινεζικής προέλευσης, ένα τουφέκι Winchester, δύο πιστόλια Glock, ένα πιστόλι κρότου Colt, δύο γεμιστήρες Καλάσνικοφ, μία ξιφολόγχη, 147 φυσίγγια και 101 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.Ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

??????????


ΔΕΙΤΕ: Το τρέιλερ της ταινίαςΠΡΟΣΟΧΗ! Οι σκηνές είναι αυστηρώς ακατάλληλες
Είναι η πιο αμφιλεγόμενη ταινία της φετινής παγκόσμιας σκηνής λόγω των αποτρόπαιων σκηνών έντονης βίας που περιλαμβάνει. Θα προβληθεί στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.H ταινία αφηγείται την ιστορία ενός πρώην πορνοστάρ, που υποπίπτει στο δέλεαρ να επανέλθει στην ενεργό δράση έναντι αδρής αμοιβής και περιέχει μια από τις πιο ακραίες σκηνές στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου: τον βιασμό ενός παιδιού. Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε για τη σκηνή του βιασμού του ανηλίκου: «είναι η αναπαράσταση της δικής μας κακοποίησης από τη Σέρβικη κυβέρνηση...άρα η σκηνή είναι δικαιολογημένη».Υποστηρίζει επίσης πως «πρέπει να νιώσεις τη βία για να καταλάβεις το μέγεθός της».Όμως το Βρετανικό Συμβούλιο κινηματογραφικής δεοντολογίας (BBFC), είχε διαφορετική άποψη. Απαίτησε από τους παραγωγούς της ταινίας να περικόψουν 49 διαφορετικά τμήματα της ταινίας, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό τη διάρκεια της κανονικής προβολής κατά 4 λεπτά.Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΣΟΡΤΑΚΙΑΣ.. ΧΑΑ Ελεύθερο από σήμερα το "σορτάρισμα"


LETS PARTY!!!!

Μας Κάνει ??


Άβαφη, γερασμένη και γεμάτη ρυτίδες
Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα κυκλοφορούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες την ώρα που όλος ο πλανήτης μιλάει για την «αιώνια» νεότητα της. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ για την Madonna καθώς paparazzi την απαθανάτισαν στα παρασκήνια της ταινίας που γυρίζει τον τελευταίο καιρό, και οι φωτογραφίες δείχνουν το πραγματικό της πρόσωπο. Τα σημάδια της κούρασης είναι φανερά στο πρόσωπο της, όπως και οι ρυτίδες αλλά και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της.

Δεν μας κάνουν τα προβλήματα στη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Με διακοπή της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης κινδυνεύουν οι καταναλωτές την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, αν το υπουργείο δεν προβεί στην άμεση αναθεώρηση λειτουργίας του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, διεμήνυσε με επιστολή της προς το Υπουργείο Οικονομικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ).



Mε τη σημερινή μορφή εφαρμογής και υλοποίησης του συστήματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ δεν επετεύχθη κανένας από τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε, δηλαδή την πάταξη της λαθρεμπορίας και της απώλειας δημοσίων εσόδων, όπως και τη διάθεση φθηνού πετρελαίου θέρμανσης σε κοινωνικές ομάδες χαμηλών εισοδημάτων με επιδοτούμενο μειωμένο ΕΦΚ.

Κινέζος κατηγορείται για βιομηχανική κατασκοπεία στις ΗΠΑ. Μας κάνει?

Κατηγορίες για κλοπή εμπορικών απορρήτων αντιμετωπίζει Κινέζος ερευνητής που συνελήφθη στις ΗΠΑ.

Ο 45χρονος Χουάνγκ Κεζούε, ο οποίος εργαζόταν από τον Ιανουάριο του 2003 έως τον Φεβρουάριο του 2008 ως ερευνητής στην Dow AgroScience, θυγατρική της de Dow Chemical, κατηγορείται ότι «πούλησε» στην Κίνα απόρρητα σχέδια που σχετίζονται με εντομοκτόνα.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!!! ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!!


Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να βρουν από που ακούγονταν οι περίεργοι ήχοι και έκπληκτοι αντίκρισαν έναν κάδο να «κουνιέται».Ύστερα από καταγγελία γείτονα για κάποιους περίεργους θορύβους και ύποπτες κινήσεις η αστυνομία του Καναδά πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή.


Ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε πιο κοντά και κοίταξε μέσα. Έμεινε άναυδος όταν αντίκρισε ένα ζευγάρι χωρίς ρούχα, να επιδίδεται σε σεξουαλική πράξη.

Οι θορυβώδεις «δράστες», μία 26χρονη κοπέλα και ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος όμως κρατείται καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Μας κάνουν, 6 trends για να δείχνεις λεπτότερη και ψηλότερη!

Το καλοκαίρι και η μόδα προστάζει άψογη σιλουέτα. Επειδή όμως μόνο τα μοντέλα έχουν άψογη σιλουέτα κι εμείς, οι κοινές... θνητές, και τα παχάκια μας τα έχουμε, αλλά και κάποιοι πόντοι μας λείπουν, σου παρουσιάζουμε κάποια τρικ που θα σε βοηθήσουν να κρύψεις τις ατέλειες και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.



Έκλεινε ερωτικά ραντεβού μέσω Διαδικτύου

Τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου σε ιστοσελίδα «Γραφείου Συνοδών Κυριών» είχε αναρτήσει μια 33χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην 33χρονη στο πλαίσιο διαδικτυακών ερευνών, οπού και βρέθηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Το βράδυ της Τρίτης, αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών εντόπισαν την 33χρονη, την οποία και συνέλαβαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

"Διστακτικές" απώλειες στις ευρωαγορές

Αρνητικά πρόσημα και περιορισμένο συναλλακτικό ενδιαφέρον χαρακτηρίζουν τις πρωινές συναλλαγές της Τετάρτης στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς η επιφυλακτικότητα συνεχίζει να αποτελεί το βασικό συστατικό του επενδυτικού κλίματος.

Τα πολύ θετικά ασιατικά μάκρο είχαν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της πλειονότητας των ασιατικών δεικτών, ωστόσο ο αντίκτυπος αναμένεται να είναι περιορισμένος στην Ευρώπη καθώς οι επενδυτές εστιάζουν την προσοχή τους στα στοιχεία για του μεταποιητικούς δείκτες PMI της Ευρωζώνης και της Μ. Βρετανίας καθώς και για την απασχόληση στις ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!! SKYDIVING!!


Εκπαίδευση στη σχολή Αλεξιπτωτιστών Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας (U.S.P.A.).
. Απόκτηση πιστοποιημένου πτυχίου Sky Diving (πτυχίο U.S.P.A.), δυνατότητα αυτόνομων ελεύθερων πτώσεων.
. Ολοι οι εκπαιδευτές είναι απόφοιτοι της U.S.P.A (United States Parachute Association).
. Η σχολή Αλεξιπτωτιστών Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας με 21 χρόνια λειτουργίας, 2.100 μαθητές και εμπειρία χιλιάδων αλμάτων.

Μας κάνουν τα φρούτα και λαχανικά για τους καπνιστές


Η ενσωμάτωση στη διατροφή μιας μεγάλης ποικιλίας φρούτων και λαχανικών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για την εμφάνιση ορισμένων μορφών καρκίνου των πνευμόνων στους καπνιστές, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα. Οι προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει την ευεργετική επίδραση της διατροφής με φρούτα και λαχανικά, αλλά η νέα μελέτη είναι η πρώτη που αναδεικνύει τη σημασία της ποικιλίας, πέρα από την ποσότητα.

Η μελέτη, υπό τον επιδημιολόγο Μπας Μπουένο-ντε-Μεσκίτα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος της Ολλανδίας, δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό «Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention»(Επιδημιολογία Καρκίνου, Βιοδείκτες και Πρόληψη) της Αμερικανικής Ένωσης για την Έρευνα του Καρκίνου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η χαρά του παιδιού μας κάνει

Μέχρι σήμερα, τα ξενοδοχεία «διαγωνίζονταν» για τις εγκαταστάσεις τους, το πρωινό τους, τις πισίνες τους ή τις τοποθεσίες όπου έχουν χτιστεί.Οι υπεύθυνοι του «Washington Hotel», στην επαρχία Ακιχαμπάρα του Τόκιο, αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια μινιατούρα περιοχών της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, στην οποία υπάρχουν και γραμμές τρένου.
Σε αυτές οι ένοικοι του δωματίου μπορούν να φέρουν το τρενάκι τους ή να δανειστούν ένα τρενάκι από το ξενοδοχείο έναντι του ποσού 12 δολαρίων.

Τι κι αν μπήκε Σεπτέμβριος ;

Οι αμμουδιές ακόμα σας περιμένουν..

μου κάνει ΠΑΣΑ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Μας ΚΑΝΕΙ ο καινούργιος μήνας και ας τέλειωσαν οι διακοπές !!

Μας ΚΑΝΟΥΝ και οι επόμενες !!