Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Hulk and Iron Man μαζί?

Κάτι τέτοιο ίσως συμβεί στην επόμενη ταινία του Hulk ή μπορεί να ακολουθήσει μια ταινία ξεχωριστή απο την ροή των ταινιών. Εκτός και αν όπως στο Superman Returns απλά αναφέρθηκε η gotham city (batman) για να δείξει η Marvel οτι ο κόσμος των κόμιξ της ειναι ουσιαστικά ένας. Στην ταινία Iron Man δεν υπήρχαν εμφανείς αναφορές στον Hulk. Όμως βλέποντας το Hulk 2, στην τελευταία σκηνή ο Tony Stark (iron man) μιλάει με τον αρχηγό του στρατού και του λέει να φτιάξουν μια ομάδα μαζί (εννοοντας τον Hulk). Αν γίνει κατι τέτοιο πάντως θα ήταν φοβερό αν και δύσκολο σαν εγχείρημα...

Nέα μέθοδο για να χρησιμοποιήσουν το «botox»

Βρετανοί επιστήμονες ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο για να χρησιμοποιήσουν το «botox» όχι πλέον μόνο κατά των ρυτίδων, αλλά πιθανώς και για άλλες θεραπευτικές χρήσεις, όπως στο Πάρκινσον, την εγκεφαλική παράλυση και τη χρόνια ημικρανία.

Οι ερευνητές του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας του Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας της Βρετανίας, υπό τον Μπάζμπεκ Νταβλέτοφ, παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «PNAS» της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα τρόπο να διασπούν και να ανασυνδυάζουν τα μόρια της νευροτοξίνης Clostridium botulinum (κοινώς Botox), καταλήγοντας στη δημιουργία ενός νέου «εξελιγμένου» μορίου μιας ουσίας «τύπου botox», η οποία είναι κατάλληλη για κλινική και θεραπευτική χρήση, χωρίς να έχει τις ανεπιθύμητες τοξικές παρενέργειες του κανονικού «botox».

Τα τελευταία χρόνια, το «botox» χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο για θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς οι γιατροί εκμεταλλεύονται την ικανότητά του να χαλαρώνει τους μυς και τα νεύρα, πράγμα που, για παράδειγμα, βοηθά να καταπολεμηθούν οι σπασμοί και το τρέμουλο σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από Πάρκινσον ή απλώς από επίμονο πονοκέφαλο.

Όμως, η νέα ανακάλυψη μπορεί να επιτρέψει στους επιστήμονες να παράγουν νέα είδη «botox», τα οποία θα είναι πολύ λιγότερο τοξικά και πολύ πιο χρήσιμα για θεραπευτικούς σκοπούς. Ο πρώτος στόχος των ερευνητών είναι η δημιουργία, με βάση το «νέο botox», ενός αναλγητικού μακράς δράσης, που θα διαρκεί όσο και μια ένεση του «botox», δηλαδή τέσσερις έως έξι μήνες.

Με γεύση ανανά-καρότο

Αυτοσχέδιο bong για το σπίτι, την παραλία, την εξοχή.

Ο ορισμός του «θαρραλέος» !!!


na sou valw duo daxtula... potaki (HD)

Spanking νοσηλεύτριας.......

Ιατρός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο βιαιοπράγησε εναντίον νοσηλεύτριας την περασμένη Δευτέρα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο Σύλλογος Νοσηλευτών Αχαΐας με λύπη και αποτροπιασμό καταδίκασε τον ξυλοδαρμό και δήλωσε πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις τα άτομα που θίγονται.

Σαν σήμερα...

Έντζο Φεράρι
1898 – 1988
Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1919 όταν ο μετέπειτα θρύλος της αυτοκίνησης Έντζο Φεράρι έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα αυτοκινήτων. Αργότερα θα ιδρύσει την αυτοκινητοβιομηχανία που φέρει το όνομά του.