Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010


Πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, κάποιος φίλος του δικεφάλου έγραψε στο forum
των Ολλανδών το παρακάτω μήνυμα. Τα αγγλικά του απλά δεν υπάρχουν...

hello people from salonika .
i am a PAOK fan .
Yesterday i was written in the poulman for Amsterntam with gate 4 .It is our bigest fan club and the
most hooligan in Europe .
I think we will be 20000 in Amsterntam . The president of our club told me that .
Be careful because we are very mad and we don't like the white-red color because it is like gavros
color and we hate them . we like it very much to sing 'gavroi m**** -g*** ton peiraia ' (fish p******
we f** piraues -fish is gavros fans nickname) .
So if you wear red-white kaskol , we will hit you . Maybe we will burn a club of you , if we find one
and if there is no police .
The most good thing in Amsterntam is that drugs are free. We smoke too much in Greece but if you are
unlucky and they catch yoy and you don't know a big cop , then you maybe go to jail for some days .
In Amsterntam we will smoke all the day for free so we will be more mad and we will hit you more , xaxaxa .

I heard that there is a road in the center of Amsterntam with prostitutes . We can see them and if we
like them we can f** them . If this is true then it will happen the prostitute's . We will visit them
for free and if they ask for money we will hit them because we are PAOK !
about the game i think we will win 0-3 . We have a very good team . Last year we must win the tsampionsip .
The referees were sold and they didn't let us to take it . Because all the referees are from Athens ,
and Athens is very bad , they do things to harm Salonika and to win the tsampionsip only gavros ,
panathinaikos and aek .
But in the tsampions lig the referees are not from Athens so we will win every game . We may go to
the final , who knows .
and one last thing ! don't come to Salonika ! we will hit you if we see you and we will fall you to
the sea . and the sea is very dirty !

Υπόθεση Dan Cooper

Άλυτα μυστήρια

Dan Cooper ή D.B. Cooper είναι το ψευδώνυμο του διαβόητου αεροπειρατή που στις 24 Νοεμβρίου του 1971 έκανε το εξής: αφού πήρε λύτρα 200.000 δολαρίων, πήδηξε με αλεξίπτωτο από το πίσω μέρος του μπόινγκ 727 κι ενώ εκείνο πετούσε πάνω από τον Ειρηνικό.
Έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Το 1980 ένα 8χρονο αγόρι βρήκε 5.800 δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων που είχαν ξεβραστεί στις όχθες του ποταμού Κολούμπια. Οι σειριακοί αριθμοί ταίριαζαν με εκείνους που έφεραν τα χαρτονομίσματα που είχε πάρει ο Cooper.

Η μέθοδος του Dan Cooper έγινε αφορμή για να αλλάξουν τα σχέδια των αεροπλάνων και να μην υπάρχουν διέξοδοι. Επιπλέον οδήγησε τα αεροδρόμια στο να τοποθετήσουν ανιχνευτές μετάλλου για πρώτη φορά

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο σήμερα

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις, κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου. O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 1.547,27 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 47,115 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,67% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση 1,16%.Από τους επιμέρους δείκτες άνοδο καταγράφουν μόνο οι δείκτες των Ασφαλειών +1,53% και των Κατασκευών +0,23%. Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης -2,15% και των Τηλεπικοινωνιών -2,18%.Συνολικά, 40 μετοχές κινούνται ανοδικά, 116 πτωτικά και 39 παραμένουν σταθερές.

KINGS

Teacher: Name three Kings that brought hapiness and peace in the world.



Student:

a) smoKING

b) drinKING

c) fucKING

Video με το Mini Countryman WRC


Από την επόμενη αγωνιστική χρονιά, η Mini θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι και, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, από το 2012 και έπειτα θα έχει φουλ συμμετοχή στο WRC. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι της ομάδας πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, προκειμένου να το ετοιμάσουν για τους απαιτητικούς αγώνες του συγκεκριμένου θεσμού.


Το μοντέλο βασίζεται σε έναν κινητήρα 1.6 turbo της BMW Motorsport και θα φτιαχτεί έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές των αυτοκινήτων της κατηγορίας S2000. Το πρώτο Video κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε τα πρώτα περάσματα του Mini Countryman WRC σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Πορτογαλίας.



Μας κάνει....Πρεμιέρα 16/09/2010

Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ?

«Θέλω να γίνω Μποντ!» είχε πει κάποτε χαριτολογώντας η Αντζελίνα Τζολί στην Πρόεδρο της Sony Pictures Έιμι Πάσκαλ. Και λίγα χρόνια μετά η ευχή της άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.
Ως πράκτορας της CIA, η Έβελιν Σολτ (Αντζελίνα Τζολί) έχει ορκιστεί πίστη στο καθήκον, την τιμή και την πατρίδα. Η αφοσίωσή της θα δοκιμαστεί όταν ένας πρώην πράκτορας την κατηγορεί ότι είναι Ρωσίδα κατάσκοπος και η Σολτ μπαίνει στο στόχαστρο της υπηρεσίας. Ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό θα ξεκινήσει, όπου η Έβελιν θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητες και την πολύχρονη εμπειρία της για να διαφύγει. Οι προσπάθειές της για να αποδείξει την αθωότητά της απλώς συντηρούν τις αμφιβολίες για τα αληθινά της κίνητρα, καθώς η αναζήτηση για την αληθινή της ταυτότητα συνεχίζεται και ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο: "Ποια είναι η Σολτ;"

''Νύχτες Πρεμιέρας''

Μέσα σε δέκα ημέρες θα προβληθούν 110 ταινίες.
Ανοίγουν σήμερα οι αίθουσες που θα προβάλουν ελληνικές και ξένες παραγωγές οι οποίες συμμετέχουν στο φεστιβάλ κινηματογράφου «Νύχτες πρεμιέρας CONN-X».

Η έναρξη θα γίνει με την ταινία «Τα παιδιά είναι εντάξει» της Λίτσας Τσολοντέκο, ενώ κατά την διάρκεια του δεκαήμερου, δεκατέσσερις ταινίες θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό τμήμα και θα κριθούν από κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από φοιτητές κινηματογραφικών σχολών από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι ταινίες θα προβάλλονται στους κινηματογράφους Αττικόν, Απόλλων και Δαναός 1 και 2, ενώ το φεστιβάλ θα ρίξει αυλαία στις 26 Σεπτεμβρίου με την προβολή της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν.

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διοργανωθούν πάρτι και εκδηλώσεις με θέμα τον κινηματογράφο

Μας κάνουν οι Τοξότες;;

23/11 - 21/12

Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι. Έχετε μία ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

Όταν ο πατέρας της την έπιασε να κάνει ΣΤΡΙΠΤΙΖ σε WEBCAM



Δεν μου κάνει...να πάθω εγκεφαλικό απο παυσίπονο!


Εκτύπωση άρθρου Αποθήκευση άρθρου
Κορυφαίοι επιστήμονες της Αυστραλίας ζήτησαν την απαγόρευση του παυσίπονου «Βολταρέν» (Voltaren), διότι μπορεί να προκαλεί εγκεφαλικά.

Οι επιστήμονες αντέδρασαν έπειτα από μια νέα μελέτη που έγινε στη Δανία και αποφάνθηκε ότι το συγκεκριμένο παυσίπονο αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης εγκεφαλικού, ακόμα και σε υγιείς ανθρώπους.

Το Voltaren διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή στην Αυστραλία και είναι από τα δημοφιλέστερα παυσίπονα, αλλά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι το ίδιο επικίνδυνο όσο και το χάπι Vioxx κατά της αρθρίτιδας.

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας, Ντέϊβιντ Χένρι, ζήτησε την απαγόρευση της διάθεσης του συγκεκριμένου παυσίπονου στην Αυστραλία. "Η ημερομηνία του Voltaren έχει λήξει", είπε και πρόσθεσε: "Είναι ξεπερασμένο παυσίπονο και είναι και τοξικό. Υπάρχουν πιο ασφαλή εναλλακτικά παυσίπονα. Αυτό θα πρέπει να απαγορευθεί με ιατρική συνταγή ή χωρίς συνταγή".

Το 2004 το φάρμακο Vioxx για την αρθρίτιδα αποσύρθηκε από την αυστραλιανή αγορά, γιατί αύξανε τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.

Να πώς αναστέναξαν οι Σπέτσες




Ελένη Κωστοπούλου Και Μαρία Λιναδράτου: Εκρηκτικός Συνδυασμός

Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από τον καρκίνο του προστάτη.


Περισσότεροι από 100.000 άνδρες στο δυτικό κόσμο και άγνωστος αριθμός στον υπόλοιπο πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο του προστάτη, ο οποίος μπορεί να θεραπευθεί στο 70% των περιπτώσεων, αν διαγνωστεί έγκαιρα.

Γι' αυτό καλείται ο ανδρικός πληθυσμός άνω των 50 ετών να επισκέπτεται κάθε χρόνο τον ουρολόγο του και να υποβάλλεται σε δακτυλική εξέταση του προστάτη και μέτρηση του προστατικού καρκινικού δείκτη (PSA).

Δεν μας κάνουν οι εκατοντάδες αδήλωτες πισίνες.

Εκατοντάδες πισίνες που δεν έχουν δηλωθεί εντόπισαν εφοριακοί του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σε ενδελεχείς ελέγχους που πραγματοποίησαν τους τελευταίους τρεις μήνες σε νομούς της Βόρειας Ελλάδας.


Συγκεκριμένα, οι εφοριακοί εντόπισαν 1.113 αδήλωτες πισίνες, γεγονός που φωτογραφίζει το μέγεθος της φοροδιαφυγής, ειδικά σε περιοχές με τουριστική κινητικότητα, όπως οι Νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας.

Επίσης, οι Ράμπο της εφορίας βρήκαν σωρεία επιχειρήσεων φοροδιαφυγής σε ακίνητη περιουσία, με χαρακτηριστικότερη τη περίπτωση που σε Off shore εταιρεία τριώροφη μεζονέτα είχε δηλωθεί ως 36 τετραγωνικά.

Μας αρέσει το σοκολατόλουτρο!


Επιστημονικές έρευνες αναφέρονται συχνά στην αντικαταθλιπτική, την αντιγηραντική, την αντιοξειδωτική και την αγγειοπροστατευτική δράση της μαύρης σοκολάτας, ενώ πρόσφατα μια καινούργια μελέτη έδειξε ότι η «τροφή των θεών» -Theobroma Cacao, όπως είναι στα λατινικά η βοτανική ονομασία του κακάο- προφυλάσσει και τις εγκύους από την πιθανότητα να πάθουν εκλαμψία κατά τον τοκετό. Οι περισσότερες από τις 300 ευεργετικές χημικές ουσίες που περιέχει η σοκολάτα δεν επιδρούν στον οργανισμό μας μόνο όταν τρώμε (με μέτρο, εννοείται) αυτό το λαχταριστό προϊόν. Έχουν πολλά να προσφέρουν και στην ομορφιά μας, αν τη χρησιμοποιή­σουμε εξωτερικά ως καλλυντικό. Μια σοκολατοθεραπεία σε spa ή στο σπίτι σίγουρα θα ανανεώσει το δέρμα και την όψη σας. Πέρα από αυτό, είναι και μια απολαυστική, προσιτή πολυτέλεια που θα κάνει θαύματα και στη διάθεσή σας.

Ο ΟΤΕ μας κάνει περήφανους..

Την πρόθεσή της να υποβάλει αίτηση για αποχώρηση από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) γνωστοποίησε εγγράφως η διοίκηση του ΟΤΕ. Ο OTE σκοπεύει να υποβάλει τη Φόρμα 25 στην Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ("SEC") εντός του Σεπτεμβρίου και αναμένει η αποχώρηση από το NYSE να αρχίσει να ισχύει κατά τις 20 Σεπτεμβρίου. Σε συνέχεια της αποχώρησης από το NYSE και έχοντας καλύψει τις προϋποθέσεις για τον τερματισμό των υποχρεώσεων αναφοράς στο πλαίσιο της ισχύουσας Αμερικάνικης Νομοθεσίας, ο ΟΤΕ σκοπεύει να υποβάλει μία πιστοποίηση Φόρμας 15F στην Αμερικάνικη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ("SEC") τερματίζοντας με αυτό το τρόπο την εγγραφή των μετοχών του. Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Μαΐου 2010, ο ΟΤΕ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του για έξοδο από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE) και για τερματισμό των υποχρεώσεων του αναφοράς στο πλαίσιο της σχετικής Αμερικανικής Νομοθεσίας (US Securities Exchange Act of 1934).

Μας κάνει για Τετάρτη!!!