Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μας κάνει που "ντύνουν" Στα κόκκινα τον Πλεσίς?


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μπορεί να δήλωσε ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταμιέν Πλεσίς. Ο νεαρός αμυντικός φαίνεται πως θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και θα δοθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Η συνεργασία, επομένως του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ δεν φαίνεται να τελείωσε για φέτος, μιας και οι Πειραιώτες θα...

Νέα άνοδος για τον Γ.Δ του Χ.Α., νέα πτώση στον τζίρο. Mας κάνει?

Με κέρδη για τρίτη συνεχή συνεδρίαση ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στο Χ.Α. τη Δευτέρα, με στήριξη από το αγοραστικό ενδιαφέρον στα blue-chips και παρά τη μικρή υποχώρηση του τραπεζικού δείκτη.

Η αργία στο Λονδίνο έγινε αισθητή και στο ελληνικό ταμπλό, με τον τζίρο να παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, ενώ για μερική βελτίωση του κλίματος κάνουν λόγο οι αναλυτές με αφορμή αφενός τα καλύτερα των εκτιμήσεων αποτελέσματα της ΕΤΕ, αφετέρου τις ενδείξεις αποκλιμάκωσης των πιέσεων στα χρηματιστήρια του εξωτερικού.

ΚΑΒΛ. SOFIA VERGARA

ΚΑΒΛ. ERICA PREZERAKOY

ΚΑΒΛ . BEST ASS COMPETITION . VIDA GUERA

Testicle pizza… σας κάνει ??

OZREM, Serbia (AP) — In a remote Serbian mountain village, they're cooking up delicacies to make your mouth water — or your stomach churn.
At the seventh annual World Testicle Cooking Championship, visitors watch — and sometimes taste — as teams of chefs cook up bull, boar, camel, ostrich and even kangaroo testicles.
"This festival is all about fun, food and bravery," said Ljubomir Erovic, the Serbian chef and testicles gourmand specialist who organizes the bizarre cooking festival and has published a testicle cookery book.
The food — politely called "white kidneys" in Serbian — is believed to be rich in testosterone. In the Balkans, it is considered to help men's libido.
"The bulls' testicles are the best, goulash style," said last year's winner Zoltan Levai, stirring a metal pot heated by a wood fire and filled with vegetables and large testicles that he said were provided from a state-run slaughter house.
The festival — which includes dishes like testicle pizza and testicles in bechamel sauce flavored with a variety of herbs found in the region.
Visitors eat the dishes with plenty of wine or beer, and cool themselves in a small mountain river that flows beside the makeshift cooking stands blasting folk music. The stalls also sell roasted pig or lamb, "as a side dish".
"I came here last year, and decided to come back," said Anna Wexler, an Israeli citizen originally from New York who's now a member of the festival's jury. "It was delicious. There was testicle moussaka, goulash, stallion, boar, bull and many other things."
The festival also gives prizes to to those who have made the news for being "ballsy". This year one of the unsuspecting winners is U.S. President Barack Obama.
"He's the bravest man in the world," said Erovic. "Obama took over the world at the most difficult economic and political times," Erovic said. "He showed he has balls."

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Στα 138 τα κρούσματα του «ιού του Δυτικού Νείλου


Στα 138 ανήλθαν τα περιστατικά της λοίμωξης που προκαλεί ο «ιός του Δυτικού Νείλου», ύστερα από τη διάγνωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μέχρι σήμερα το πρωί, από τους ασθενείς με λοίμωξη από τον «ιό του Δυτικού Νείλου», 94 είχαν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και 33 νοσηλεύονταν ακόμη, από τους οποίους οι 9 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δύο από τους ασθενείς δεν έχουν νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Διεθνής Εβδομάδα Μόδας


Η 8η Athens Xclusive Designers Week, τo πιο λαμπερό γεγονός της Μόδας, σας προσκαλεί από τις 23 έως και τις 26 Οκτωβρίου 2010 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Μας Αρέσει



Ποιος είπε πως τα κορίτσια που λικνίζονται με χάρη στα νυχτερινά κέντρα και καμπαρέ δεν έχουν γνώσεις; Όποιος και να το είπε σίγουρα έκανε μεγάλο λάθος...
Μύθο αποτελεί τελικά η στερεότυπη αντίληψη ότι οι αισθησιακές χορεύτριες ή όπως τις λέμε... στριπτιζέζ, που εκθέτουν τα κάλλη τους προς τέρψη των αρσενικών στα νυχτερινά κλαμπ είναι θύματα εκμετάλλευσης από κυκλώματα ή εξαναγκασμού από τη φτώχεια. Τουλάχιστον στη Βρετανία.

Μας κάνει οι Raining Pleasure στα Αισχύλεια.

Τα 35 τους χρόνια συμπληρώνουν φέτος τα Αισχύλεια στην Ελευσίνα, που ανοίγουν τις πύλες τους στις 24 Αυγούστου και για 35 μέρες θα γεμίσουν με μελωδίες και χρώματα τις υπόλοιπες καλοκαιρινές βραδιές μας. Οι Raining Pleasure κατευθύνονται προς το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, για να υποδεχτούν τους φίλους των Αισχυλείων.


Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα στην Ελλάδα των τελευταίων 20 ετών, που εισέβαλαν για τα καλά στην καθημερινότητά μας και στην ελληνική μουσική πραγματικότητα, με τον πρώτο τους χρυσό δίσκο «Flood», το 2002.

Δέν μας κάνει που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα πάντα!!!!!!!!!!

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για την Ελαφόνησο
Έκταση, περίπου, 2,5 στρεμμάτων, στην παραλία του Σίμου, αφού αποχαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Δασικών Διαφορών, χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση διαφορετικών οικοδομικών αδειών.
«Βαθιά, το μαχαίρι, στο κόκαλο» για όσα συμβαίνουν στην Ελαφόνησο, βάζουν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, ενώ οι εισαγγελικές παρεμβάσεις, διαδέχονται, πλέον, η μία την άλλη.

Η νέα εισαγγελική παρέμβαση, έγινε με αφορμή την αποκάλυψη του kathimerini.gr, ότι έκταση, περίπου, 2,5 στρεμμάτων, στην παραλία του Σίμου, αφού αποχαρακτηρίστηκε από την Επιτροπή Επίλυσης Δασικών Διαφορών, χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση διαφορετικών οικοδομικών αδειών.

GP Βελγίου: Μας κάνει ο Hamilton για κυρίαρχος σε ένα χαοτικό αγώνα

Ο Lewis Hamilton κυριάρχησε στο GP Βελγίου, όπου ο καιρός έκανε τα συνήθη τερτίπια του στο Spa-Francorchamps. Ο Βρετανός τέθηκε επικεφαλής στην πρώτη στροφή και δεν αποχωρίστηκε ποτέ την πρωτοπορία, παρά τις δυσκολίες που ρίχτηκαν στο δρόμο του, για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο poleman Mark Webber, έπειτα από μια τραγική εκκίνηση, κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα των προπορευόμενων. Τα βάθρο συμπλήρωσε ο Robert Kubica με τη Renault.

Μας κάνει το ΔΕΣΤΕ

For the year 2010,the Deste Foundation has invited Maurizio Cattelan to undertake the Slaughterhouse project ΑΩ-Έργα απο τη συλλογή του Δάκη Ιωάννου
"Μία έκθεση που συνδυάζει καινούργια αποκτήματα,ιστορικά έργα και απρόοπτα ευρήματα απο τη συλλογή του Δάκη Ιωάννου και περιλαμβάνει έργα 28 καλλιτεχνών τα οποία αναφέρονται σε διτότητες,αντικατοπτρισμούςσυμμετρικές παρουσίες,κύκλους και περιοδικές επαναλήψεις "
ΔΕΣΤΕ:Φιλελλήνων 11 και Ε.Παππά Ν.Ιωνία 210.2758490
πηγή¨.Αθηνόραμα

Μας κάνει η αντίδραση… εγχώριων δυνάμεων στο Χ.Α

Μεστή από πλευράς απόδοσης μέτρια ως προς τον τζίρο η αντίδραση στο ΧΑ.
Με 9 εκατ. ευρώ (στις 11:05) αλλά με κίνηση του Γενικού Δείκτη προς τις 1.580 μονάδες (2,2%) και του FTSE 20 προς τις 773 που από τεχνικής πλευράς ικανοποιεί τους βραχυπρόθεσμους.

Με αιχμή τις τράπεζες, αρωγούς τη μη τραπεζικές του 20άρη (σήμερα είναι η σειρά του ΟΠΑΠ) και σχετικά καλό το κλίμα στις ευρωαγορές.

Μασ κάνει

ATHENSART 2010
Η φιλία μέσα απο την τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο,αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν 250 καλλιτέχνες απο 50 χώρες στην διεθνή έκθεση τεχνών που θα παρουσιαστεί απο την 1η εώς τισ 15 σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων .Την βραδιά των εγκαινίων (1/9, 8μ.μ) θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της Κας Κικής Δημουλά με το Διεθνές βραβείο Καβάφη,ενώ ο Αρης Γαρουφάλης θα κλείσει την εκδήλωση με ένα ρεσιτάλ πιάνου ερμηνεύοντας το έργο " Εξι λαικές ζωγραφιές"του Μάνου Χατζηδάκη
πηγή>Βούλα Ακριβάκη

Δεν μας κάνει η εβδομάδα αποφάσεων για τα έσοδα

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων είναι η τρέχουσα καθώς το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο αναμένεται να καταλήξει σε αποφάσεις για το πώς θα ενισχυθούν οι εισπράξεις του Δημοσίου, οι οποίες και στο οκτάμηνο συνεχίζουν να υπολείπονται σημαντικά έναντι του ετήσιου στόχου.

Η ενίσχυση που σημειώθηκε εξαιτίας των μέτρων δημοσιονομικής πολιτικής που αποφάσισε η κυβέρνηση με αιχμή την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ ροκανίστηκε από τον περιορισμό της κατανάλωσης αλλά και από τα τεράστια προβλήματα ρευστότητας των επιχειρήσεων, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα στην κάλυψη άμεσων ανελαστικών αναγκών, αφήνοντας για…αργότερα την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων τους με την εφορία.

Μας κάνει που τώρα ξέρουμε τι θα γίνει!!!!!!

GALLERY REVECCA CAMHI
"ΘΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ 3-4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΥΝΗΜΑ.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΡΕΒΕΚΚΑ ΚΑΜΧΗ"
www.reveccacamhi.com
17 september at 20:00
reworks 2010 #music and contemporary art festival
17-18 sept 2010 thessaloniki greece

Μας κάνει

Beginners Tips Wakeboard - How to Jump Start on Cable

How to Start Wakeboarding : Good Practice Routines for Wakeboarding

Water Sports : How to Wakeboard

Ψάχνει σπίτι και ο Ραντανπλάν!

Ο σκυλάκος της φωτογραφίας βρέθηκε πριν από μέρες πάνω στην Αττική Οδό! Είναι ενός έτους, μεσαίου μεγέθους, με φοβερό καστανόξανθο χρώμα και πράσινες ματάρες. Τον λένε Ραντανπλάν, είναι γλύκας και ήσυχος, γαβγίζει ελάχιστα και είναι φοβερός με τα παιδιά, που είναι οι καλύτεροί του φίλοι!

Πηγή: Strayshelp.gr

Φάε την μπανάνα... και το μπρόκολο

Εκχυλίσματα του μπρόκολου και της μπανάνας φαίνεται πως μπορεί να συντελέσουν στη θεραπεία διαφόρων στομαχικών προβλημάτων, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο «Gut». Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι ίνες των δύο τροφίμων μπορεί να ενισχύσουν τη φυσική άμυνα έναντι των στομαχικών λοιμώξεων. Κλινικές δοκιμές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ιατρική αγωγή σε ασθενείς με νόσο Crohn.

Μας κάνει που έχουν υπό έλεγχο τη φωτιά στη Σάμο

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων στη φωτιά που εκδηλώθηκε στη Σάμο, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί τη Δευτέρας, κοντά στην περιοχή που εκδηλώθηκε η μεγάλη φωτιά της 1ης Αυγούστου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Κακοπέρατο, κοντά στο Καρλόβασι.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν από εδάφους 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και από αέρος 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

δεν μου κάνουν τα γαλλικά μοντέλα στους έλληνες μπαστουνόβλαχους


Δεν μου Κάνει..



Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην κεντρική Ρωσία μετά από επίθεση μιας ομάδας περίπου 100 νεοναζί σε μουσικό φεστιβάλ στην πόλη Μιας.
Οπως ανέφεραν μάρτυρες, οι νεοναζί ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και επιτέθηκαν στους 3.000 ανθρώπους που παρακολουθούσαν τη συναυλία.Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar Tass, μετέδωσε ότι λίγη ώρα μετά την επίθεση η αστυνομία συνέλαβε 15 άτομα.
Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.
«Οι συλληφθέντες ανακρίνονται και η αστυνομία αναζητά τους συνεργούς τους»«, τόνισε στο πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Στη Ρωσία υπάρχει ενεργή ακροδεξιά και ρατσιστική κοινότητα και έχουν σημειωθεί κατά καιρούς διάφορα ρατσιστικά εγκλήματα τα τελευταία χρόνια.
Τα εγκλήματα μίσους αυξήθηκαν δραματικά στις αρχές του 1990, ακολουθώντας την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης.
Οι ομάδες νεοναζιστών άρχισαν να στοχεύουν αλλοδαπούς, όπως κεντροασιάτες, Αφρικανούς ή κατοίκους του Καυκάσου.
Ωστόσο, στο εν λόγω περιστατικό δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που η ομάδα αυτή επέλεξε το συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Τράπεζες: Έρχονται deals και… καραμπόλες

Φωτιά παίρνει σιγά-σιγά το σκηνικό στις τράπεζες καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι οι συζητήσεις για συγχωνεύσεις μεταξύ τραπεζιτών μπαίνουν στην τελική ευθεία, ενώ την ίδια στιγμή μορφοποιούνται πλέον οι βασικοί άξονες της στάσης που θα κρατήσει η κυβέρνηση.