Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πείραμα - Human Box Σάββατο 25 Σεπτέμβρη στη στοά του Πειράματος (Ολύμπιος) στη Βαλαωρίτου
στα πλαίσια των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2010.

Η ομάδα χορού «Off Art Productions», παρουσιάζει την διαδραστική εγκατάσταση HUMAN BOX, ένα πειραματικό – ψυχολογικό παιχνίδι αισθήσεων.
Ένας σχετικά απόμερος, μισοσκότεινος χώρος και ένα κουτί σε διαστάσεις τηλεφωνικού θαλάμου με τρία ανοίγματα.
Μέσα του ένα σώμα - Έξω ο θεατής στον ρόλο του ανιχνευτή.


To Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων ATHENS VIDEO ART FESTIVAL 2010 στην Ελληνική περιφέρεια

Μετά την μεγάλη επιτυχία της 6ης επίσημης διοργάνωσης του Athens Video Art Festival 2010 στην Αθήνα, στην οποία δόθηκε η ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να έρθει κοντά και να απολαύσει δημιουργίες από όλο το φάσμα των ψηφιακών τεχνών, ακολουθεί η παρουσίαση του γεγονότος στην Ελληνική περιφέρεια με την συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Το ξέρετε ότι...

.....κάθε χρόνο που περνά η πόλη του Μεξικού, βυθίζεται 15-20 εκατοστά;
ΑΘΗΝΑ - ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Από τον Ιανουάριο του 2003, το έντυπο "ΑΘΗΝΑ ΧΑΡΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ" καθώς και η ιστοσελίδα www.athensartmap.net ενημερώνουν με συνέπεια το αθηναϊκό κοινό για το εκθεσιακό πρόγραμμα των γκαλερί, μουσείων και άλλων πολιτιστικών χώρων της Αθήνας.
Το έντυπο λειτουργεί ως μέσο ενοποίησης όλων των χώρων που αναφέρονται στη Σύγχρονη Τέχνη. Κάθε φιλότεχνος έχει τη δυνατότητα να αποκτά στα χέρια του δωρεάν όλο το εκθεσιακό πρόγραμμα καθώς και λοιπά ενημερωτικά στοιχεία (ώρες και ημέρες λειτουργίας, πρόσβαση, επικοινωνία, email κ.τ.λ.) των χώρων που συμμετέχουν στο Χάρτη, επισκεπτόμενος οποιοδήποτε από τα σημεία διανομής του εντύπου.

Αφήστε τους για άλλη μια φορά άφωνους.....

...με τη νέα πρόταση τσαντάκι-σκυλάκι 2 σε 1 από την Louis Vuitton!

Κόψτε ξύλα με στύλ

Βγείτε στο κτήμα με το νέο αλυσοπρίονο της Gucci και κάντε έξαλλο τον γείτονα με το καινούριο Husqvarna..

Η Larissa Riquelme γυμνή και ... 3D



Ως τώρα η Larissa Riquelme έχει κάνει όλα τα είδη γυμνών φωτογραφήσεων. Όπως ακούγεται είχε αρχίσει να βαριέται. Όμως όταν οι υπεύθυνου του Playboy Βραζιλίας της ζήτησαν να δοκιμάσει την τύχη της στα 3-D κατενθουσιάστηκε

Στα 21 του χρόνια έχει 30 super car στο γκαράζ του…



Δεν θα λέγαμε, όμως, το ίδιο για τον 21χρονο φοιτητή Dhiaa Al – Essa από τη Σαουδική Αραβία, που δεν φαίνεται να προβληματίζεται για το αυτοκίνητο που θα ήθελε να αποκτήσει. Και αυτό διότι στο γκαράζ του σπιτιού του διαθέτει μια τεράστια συλλογή με super car, που φτάνει σε αριθμό τα 30. Μεταξύ αυτών έχει πέντε Porsche, πέντε Ferrari, τρεις Lamborghini, δύο Rolls Royce και μία Mercedes SLR McLaren. Πρόσφατα, μάλιστα, ο αριθμός των Ferrari του μειώθηκε, όταν πήρε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου η 458 Italia που έχει στην κατοχή του.

Lady Gaga: Nέα φωτογράφιση με μπριζολίδια


Πάλι προσπαθεί να προκαλέσει η Lady Gaga. Aυτή τη φορά φωτογραφίζεται για τη Vogue Ιαπωνίας αντικαθιστώντας τα ρούχα με κρεατικά. ...

Αυτά τα πρωταθλήματα..........ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!



Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εξόντωσης κουνουπιών που διενεργήθηκε φέτος στη Λαπωνία, νικητής αναδείχθηκε ο νεαρός Φιλανδός, Χάρρυ Πελομπά, σκοτώνοντας 21 κουνούπια, πετυχαίνοντας έτσι νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Η αναμέτρηση, έγινε στο Πελκοσενιέμι 1.000 σχεδόν χλμ. βόρεια του Ελσίνκι, όπου ο ήλιος δεν δύει επί πολλές εβδομάδες το καλοκαίρι.
Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κουνούπια μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς τη βοήθεια εντομοκτόνων ή μυγοσκοτώστρας.

μου κάνει η αφίσσα που είδα στο κέντρο σήμερα . Στο ΠΑΣΟΚ αναφέρεται ?

Μου κάνει το tshirt-δώρο του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους έλληνες

Κάνει ο σκύλος μου να τρώει τα κόκκαλα;

Παρά την διαδεδομένη αντίληψη στη χώρα μας ότι ένα κόκκαλο αποτελεί την καλύτερη λιχουδιά ή και φαγητό για το σκύλο μας, υπάρχουν σοβαροί και θανατηφόροι λόγοι να αποφέυγετε τα κόκκαλα.Τα κόκκαλα δεν είναι μια καλή τροφή. Μπορεί πολλά σκυλιά που ξέρετε ή και ο σκύλος σας να μην είχαν ποτέ πρόβλημα από τα κόκκαλα που τρώνε, όμως το κακό συμβαίνει μια φορά.Καταρχήν, τα περισσότερα κόκκαλα είναι πάρα πολύ σκληρά. Έτσι ένας λαίμαργος σκύλος μπορεί να καταπίνει ολόκληρα κομμάτια που καταφέρνει να σπάσει από το κόκκαλο και να μην τα μασάει. Αυτό μπορεί να σημαίνει τραυματισμό των ούλων αλλά και του οισοφάγου,που απαιτεί ιατρική φροντίδα άμεσα.Επίσης, τα κόκκαλα μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό αν κολλήσουν στο λαιμό του σκύλου αλλά και εσωτερική αιμοραγία αν σκίσουν καθώς είναι μυτερά το στομάχι του. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου το κόκκαλο είχε κολλήσει στο λαιμό του σκύλου χωρίς ο σκύλος να δείχνει κάποια ενόχληση αλλά ούτε να το καταλάβει και ο ιδιοκτήτης. Σας παραθέτουμε το κακό παράδειγμα του ιδιοκτήτη της φωτογραφίας, ο οποίος ταϊζει τον σκύλο του κόκκαλα χωρίς να τον παρακολουθεί.

Μας κάνει..BOOK NOW


We specialise in offering the most spectacular and competitive Adventures at selected Grand Prix throughout the world. Whether you’d like to watch from a yacht in Monaco, from your hotel room in Singapore, staying with many of the teams at Silverstone or watching from a balcony at Abu Dhabi, GPA has considerable experience in the F1 travel market as well as a passion to make your dream a reality. We offer pit-lane and paddock tours, drivers meet & greet sessions and can piece together any bespoke request as well as the spectacular Adventures we have packaged on the site. With unrivalled commitment and attention-to-detail, you can be sure you are dealing with a credible and well-established tour company, please call for more details.


BOOK NOW

Pop Song (Jon Lajoie)

Μου κάνει St Tropez. Να την πέφτω όλοι μέρα

1792 route de la Corniche Boulouris 83700 Saint Raphaël
Telephone : +33 (0)4 94 83 02 42 Mobile : +33 (0)6 11 91 29 13 Fax: +33 (0)4 94 83 02 02
Email : contact@villamauresque.com






Απίστευτο και όμως αληθινό!



Μία γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία μπορεί να πάρει διαζύγιο εάν ο σύζυγός της δεν της σερβίρει καφέ.
Ειλικρινά, έλεος.......
.......γιατί είμαστε τόσο πίσω?

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!

Our new "Don't Be Evil?" video - Final Version

Star Wars The Force Unleashed II – έρχεται και μας αρέσει!

Το έπος που ονομάζεται Star Wars συνεχίζεται με το Star Wars: "The Force Unleashed II", την πολυαναμενόμενη συνέχεια ενός από τα πιο καλοπουλημένα παιχνίδια που έχουν δημιουργηθεί για το σύμπαν του Πολέμου Των Άστρων.
Το πρώτο παιχνίδι μας γνώρισε έναν απροσδόκητο ήρωα, τον Starkiller, τον μαθητευόμενο Jedi του Darth Vader, ο οποίος άναψε την φλόγα της επανάστασης σε ένα κόσμο που χρειαζόταν απεγνωσμένα ένα ήρωα. Στο Force Unleashed II, ο Starkiller επιστρέφει με καινούργιες καταστροφικές δυνάμεις και ξεκινάει για ένα ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και να βρει ξανά την μοναδική του αγάπη, Juno Eclipse.
Είναι για μια ακόμα φορά το πιόνι του Darth Vader αλλά αυτή την φορά αντί να τον εκπαιδεύσει ως ανελέητο δολοφόνο, θέλει να τον κλωνοποιήσει σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει τον τέλειο Sith πολεμιστή. Ο Starkiller με όλες τις καινούργιες δυνάμεις και εφοδιασμένος με διπλά lightsabers προσπαθεί να βρει απαντήσεις για το παρελθόν του πολεμώντας καινούργιους εχθρούς σε συναρπαστικούς καινούργιους πλανήτες από το σύμπαν του Star Wars.

Γλίστρησε και έπεσε όταν ακούστηκε το όνομα...Μητσοτάκης! Τυχαίο;


Ένα “αστείο” θα μπορούσε να πει κανείς περιστατικό έγινε το πρωί στην Εξεταστική Επιτροπής της Βουλής για την Siemens.

Όλα φαίνονταν να κυλούν ομαλά, αν εξαιρέσει κανείς την επιστολή που έστειλε ο Παντελής Καρακωστάς, με την οποία ενημέρωνε την εξεταστική πως δεν πρόκειται να καταθέσει για δεύτερη φορά στην Επιτροπή.

Οι βουλευτές λοιπόν συζητούσαν την εξέλιξη αυτή. Σε κάποια στιγμή ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης σηκώθηκε από την θέση του για να πάρει κάποια έγραφα.

Την ώρα εκείνη ο πρόεδρος της Εξεταστικής ρώτησε τους συναδέλφους του κατά πόσον θα έπρεπε να καλέσουν στην Επιτροπή για να καταθέσει τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ...Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Τότε ο κ.Νεράντζης γλίστρησε και έπεσε κάτω. Αμέσως ειδοποίησαν τον γιατρό της βουλής που διαπίστωσε ότι δυστυχώς ο κ.Νεράντζης είχε σπάσει το πόδι του.

Πως το πήραν οι συνάδελφοι του; Οι περισσότεροι τον είδαν ως σύμπτωση...άλλοι όμως;

Μου Κανει...


Κορίτσια… τι συμβαίνει εκεί; Πάντως για… λουμπάγκο, δε δείχνει

gossip.gr

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Rihanna: Οι διακοπές στη Χαβάη και ...οι επικύψεις της!


Θέλοντας να ξεφύγει λίγο από το κουραστικό της πρόγραμμα και τα γυρίσματα της νέας της ταινίας αποφάσισε να αποδράσει γα λίγες μέρες στην εξωτική Χαβάη μαζί με οικογένεια και φίλους.

Ο λόγος για την ζουμερή Rihanna η οποία βρέθηκε αυτό στο σαββατοκύριακο στο εξωτικό νησί.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Μπήκαν και πάλι με όπλα σε καφετέρια


Κάτι ανάλογο έγινε χτες βράδυ στο Μενίδι. Δύο άγνωστοι μπήκαν μέσα σε καφετέρια και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη αλλά και τους θαμώνες και πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Στην συνέχεια βγήκαν τρέχοντας και μπήκαν σε αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ο τρίτος δράστης και έγιναν καπνός

Αγρίνιο: Σάλος για ροζ βίντεο με νεαρούς και παντρεμένες


Ένα μπαρ, μία βίλα και μία επώνυμη παντρεμένη γυναίκα...
συνθέτουν το παζλ της υπόθεσης, που τις τελευταίες μέρες είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, υπάρχει ένα ροζ βίντεο που κάποιοι το έχουν δει και τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Σε αυτό καταγράφονται οι ερωτικές περιπτύξεις 3 παντρεμένων γυναικών με 4 νεαρούς.

Οι φήμες αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν σε μπαρ της πόλης. Εκεί έγινε η γνωριμία των 7, που λίγες ώρες αργότερα κατέληξαν σε βίλα της περιοχής. Ανάμεσά τους και μία γυναίκα πασίγνωστη στην τοπική κοινωνία. Κάπως έτσι οι περισσότεροι έχουν βρει μια ιστορία που τους αρέσει να συζητούν. Μια ιστορία που... όσο περνούν οι μέρες εμπλουτίζεται με νέα ονόματα και... νέες λεπτομέρειες...

Δεν σας κάνουν τα έντομα; Έχουμε τη λύση!

Η εταιρεία DEBUG A.E. σας επισκέπτεται αυθημερόν και υποβάλει τεχνική και οικονομική προσφορά για την απεντώμοση της οικίας σας χωρίς καμία επιβάρυνση σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται κυρίως τα εντομοκτόνα είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο, χαμηλής τοξικότητας και τοποθετούνται ή ψεκάζονται πάντα από ειδικό επιστήμονα στα επίμαχα σημεία. Εισβάλλουμε στην φωλιά και επιτυγχάνουμε πλήρης απεντώμοση (εξαρτάται βέβαια πού είναι η φωλιά...).

Μας κάνει η μόδα που πολεμά τον καρκίνο του μαστού

Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» στον Σταθμό Μετρό Σύνταγμα από την Εκστρατεία Στόχου».


Στις μέρες μας, 1 στις 10 γυναίκες θα προσβληθεί κάποια στιγμή από καρκίνο του στήθους στην πορεία της ζωής της. Ο αριθμός αυτός δεν είναι αναστρέψιμος προς το παρόν. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο αριθμός των γυναικών που ενημερώνονται, για να προβαίνουν σε προληπτικές εξετάσεις.

Μας αρέσει το Sushi Academy!

Το sushi academy είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που σκοπό της έχει την ανάπτυξη και διάδοση της παραδοσιακής και μοντέρνας ιαπωνικής κουζίνας. Πρόκειται για μια παραδοσιακή ιαπωνική όαση στην Αθήνα, όπου διεξάγονται μαθήματα παρασκευής sushi. Τα μαθήματα απευθύνονται σε απόφοιτους τουριστικών σχολών που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της μαγειρικής, σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να ασχοληθούν με την παραγωγή και την πώληση sushi στα καταστήματα τους, και σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν την παρασκευή του sushi για να τα τρώνε μόνοι τους ή για να εντυπωσιάσουν καμιά γκόμενα.

Η ευεργετική «ψυχεδέλεια» των μαγικών μανιταριών

Τα «μαγικά μανιτάρια», που κάποτε είχαν ταυτισθεί με την «κουλτούρα παραισθησιογόνων» των χίπηδων με απαρχή τα '70s, φαίνεται πως σήμερα πια μπορούν να βρουν μια ενδεχομένως - ακόμη και - νόμιμη χρησιμότητα, καθώς μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι η βασική ψυχεδελική ουσία που αυτά περιέχουν, η ψιλοσυμβίνη, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του άγχους που συχνά συνοδεύει τους καρκινοπαθείς τελικού σταδίου. Ήταν η πρώτη έρευνα σε ανθρώπους του είδους της, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά σε τουλάχιστον 35 χρόνια, σπάζοντας έτσι ένα μακρόχρονο «ταμπού».

Ξεχωρίστε από τη μάζα, ντύστε την SL σας με διαμάντια και άσπρη γουνίτσα..


Μας κάνει το πυροσβεστικό σώμα..

Στην προκήρυξη κάλυψης 630 θέσεων εξειδικευμένου προσωπικού στο Πυροσβεστικό Σώμα θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ μέχρι τα τέλη του έτους θα μονιμοποιηθούν άλλοι 1.000 πυροσβέστες από τους 5.000 συμβασιούχους που υπηρετούν στο Σώμα.

Ευρύς ο κυβερνητικός ανασχηματισμός

Τα πάνω-κάτω έφερε στην κυβέρνησή του ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο οποίος, ύστερα από θρίλερ που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανακοίνωσε δομικό ανασχηματισμό στο υφιστάμενο κυβερνητικό σχήμα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, οι νέοι υπουργοί θα ορκιστούν σήμερα το μεσημέρι στις 12 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και το υπουργικό συμβούλιο σε πλήρη σύνθεση θα συνεδριάσει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Μας αρέσει το τεστ θεωρίας οδήγησης της Ολλανδίας!


Χέζε ψηλά κι αγνάντευε.....


Αποφάσεις-"εξπρές" για ΤΤ, ΑΤΕ, ΤΠΔ

Με διαδικασίες-«εξπρές» θα λάβει τις αποφάσεις της για την τύχη κρατικών τραπεζών αλλά και του συνόλου του τραπεζικού συστήματος η κυβέρνηση, καθώς σήμερα θα έχει στα χέρια της έκθεση με τα πρώτα συμπεράσματα των συμβούλων για την οικονομική θέση των ΑΤΕ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Παρακαταθηκών και Δανείων και Τράπεζα Αττικής.

Πολύ καλημέρα σας από την Alessandra Ambrosio..