Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Και μην ξεχνάτε το Σ-Κ είναι πιό σημαντικό ... Drive safely ...!

Γειά μας & καλό Σαββατοκύριακο!!!


Μας αρέσει η νέα BMW 5 Series

Θυμίζοντας περισσότερο μια μικρή 7άρα, παρά μια μεγαλύτερη 3άρα, όλα δείχνουν ότι η νέα 5άρα της BMW εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τη γερμανική φίρμα. Μια που χαρακτηρίζεται από τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Έτσι, παρά τους 3λιτρους κινητήρες, οι εκπομπές ρύπων και η κατανάλωση περιορίζονται σε χαμηλά νούμερα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση της 3λιτρης 535i, με τους 306 ίππους, τα 400 Nm ροπής και τα 6 δλ. για το 0-100, που δεν καταναλώνει πάνω από 8,4 λ./100 χλμ. (στην έκδοση με το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο) ενώ δεν ρυπαίνει με περισσότερα από 195 γρ./χλμ. CO2 (στην ίδια έκδοση).

We love the tequila effect!




Η ηθοποιός που έγινε μοναχή

Σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε πρόσφατη φωτογραφία της γνωστής ελληνίδας ηθοποιού που άφησε πέρσι τα εγκόσμια και έγινε μοναχή. Δείτε πόσο γαλήνια φαίνεται σήμερα.

Χιόνι για την ένωση Αφρικανών Γυναικών

Με απόφαση του Δήμου Αθηναίων ακυρώθηκε το Φεστιβάλ που διοργάνωνε εδώ και αρκετό καιρό η Ένωση Αφρικανών Γυναικών στην Πλατεία Αμερικής. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο υπογράφοντα τον Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών κάνουν λόγο για «πίεση ακροδεξιών ομάδων στην περιοχή» και αναφέρουν ότι «ο Δήμος ουσιαστικά παίρνει το μέρος εκείνων που θεωρούν ότι παρόμοιες εκδηλώσεις είναι επικίνδυνες».

UK Police getting serious..


Σκυλιά σε επικίνδυνες αποστολές

Ο αμερικανικός στρατός εκπαιδεύει σκυλιά αλεξιπτωτιστές για μυστικές αποστολές εξόντωσης στο Αφγανιστάν. Πέφτοντας από τα 10,000 πόδια με αλεξίπτωτα που ανοίγουν αυτόματα, τα χαρούμενα κατοικίδια περνάνε απαρατήρητα αλλά είναι εκπαιδευμένα να επιτίθονται σε οποιονδήποτε οπλοφορεί και συχνά είναι εξοπλισμένα και με κάμερες. Σύμφωνα με τον εκπαιδευτή τους, τα σκυλιά δεν ενοχλούνται από το ύψος, μόλις πατήσουν στο εχθρικό έδαφος το διασκεδάζουν και συνήθως είναι πιο έξυπνα από πολλούς πεζοναύτες..

Πλυντήρια Asko Σουηδίας

Τα προηγμένα αυτά πλυντήρια θα αλλάξουν τον τρόπο που πλένατε μέχρι σήμερα. Μεγάλη χωρητικότητα, μοτέρ τεχνολογίας Inverter Direct Drive, μετατροπέας ατμού, αυτόματο ζύγισμα, καινοτόμα χαρακτηριστικά για υψηλές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και νερού.
Πανελλαδική παράδοση και με κάθε αγορά δωρεάν εγκατάσταση από το κορίτσι μας που θα πλύνει τα ρούχα του στο χώρο σας για δοκιμή.

Enjoy your Friday with Victoria’s Selita Ebanks..