Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

πίτσα-μπύρα-μπάλα ή γυναίκα ;


Κανονικά αύριο το Μετρό

Με αφορμή τις νέες στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, η ΑΜΕΛ (εταιρεία λειτουργίας του Μετρό) ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά αύριο Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου τα δρομολόγια του Μετρό, συμπεριλαμβανομένης και της διαδρομής από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η θεωρία του Αϊνστάιν στην καθημερινή μας ζωή

Ο Δρ.Τσου του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων και Τεχνολογίας (NSIT), χρησιμοποθιώντας οπτικά ρολόγια μεγάλης ακρίβειας απέδειξε ότι οι θεωρίες της γενικής και της ειδικής σχετικότητας του Αϊνστάιν έχουν εφαρμογή και στην καθημερινή ζωή, σε ταχύτητες με τις οποίες είμαστε εξοικειωμένοι. Η γενική σχετικότητα προβλέπει ότι ο χρόνος επιταχύνεται όταν η βαρύτητα μειώνεται, ενώ η ειδική σχετικότητα προβλέπει ότι ο χρόνος επιβραδύνεται για τα κινούμενα αντικείμενα. Για παράδειγμα ο χρόνος περνάει πιό γρήγορα όταν ανεβαίνεις ένα σκαλοπάτι και πιό αργά όταν κάνεις ποδήλατο. H εντυπωσιακή μελέτη δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Science.Γι΄αυτό λοιπόν αν θέλετε και τη δική μας γνώμη, τέρμα γκάζι!

Νέο οικολογικό κρεμοσάπουνο

To Savon Corps λειτουργεί σαν χάδι στην κορμάρα σας και απελευθερώνει το σώμα σας από τα νεκρά κύπαρα. Τα φύκια που περιέχει είναι πλούσια σε Mucilage που απολεπίζουν και διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία. Κάντε μασάζ με το κρεμοσάπουνο παντού και νιώστε... το δέρμα σας μαλακό και αναζωογονημένο. Δεν περιέχει συντηρητικά.

Οι 10 ευεργετικές ιδιότητες του καφέ

1. Βοηθά στη πρόληψη της κίρρωσης του ήπατος. Οι χρήστες αλκοολούχων ποτών που πίνουν τακτικά καφέ, μειώνουν κατά πολύ τον κίνδυνο.
2. Η καφεΐνη μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.
3. Ένα/δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα αυξάνουν τη διάθεση και συνεπώς, τη γενική υγεία. Η ιδιότητα αυτή οφείλεται στην ντοπαμίνη - μια ουσία η οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι υπεύθυνη για τον εθισμό μας στη χρήση του καφέ.
4. Ο καφές καταργεί τον πόνο των μυών μετά από βαριά και παρατεταμένη άσκηση και ενεργεί σε τέτοιες καταστάσεις πιο αποτελεσματικά και από την ασπιρίνη.
5. 4 με 5 φλιτζάνια την ημέρα κάνουν τον οργανισμό λιγότερο ευάλωτο σε διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις.
6. Όσοι άνθρωποι άνω των 60 χρόνων καταναλώνουν καφέ, υποφέρουν λιγότερο από απώλεια της μνήμης και υποβάθμιση νοητικών λειτουργιών.
7. Ο καφές βελτιώνει τη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Πιθανόν να οφείλεται στη δημιουργία κινήτρων ότι ο καφές έχει ιδιότητες που βοηθούν τον εγκέφαλο.
8. Ο καφές δεν προκαλεί υπέρταση. Όσοι δεν καταναλώνουν καφέ τακτικά, υπάρχει πιθανότητα να αυξήσουν την αρτηριακή τους πίεση.
9. Ο καφές μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τα παιδιά. Από το 1999, έχει εγκριθεί επίσημα η χρήση καφεΐνης σε ενέσεις που διεγείρουν την αναπνοή σε βρέφη με προβλήματα άσθματος.
10. Καταναλώνοντας καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα, μπορεί κάποιος να μειώσει τις επισκέψεις του στον οδοντίατρο. Οι μικροσκοπικοί κόκκοι του καφέ έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν τα βακτήρια, τα οποία είναι υπεύθυνα για το σχηματισμό της τερηδόνας.

Οι φωτογραφίες της Lohan που σοκάρουν



Κρατάει στα χέρια της μία σύριγγα με ηρωίνη και είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσει. Είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες της Lindsay Lohan που είδαν το φως της δημοσιότητας και πραγματικά είναι σοκαριστικές. Σε άλλες φωτογραφίες κάποιος φαίνεται να κάνει ένεση στην πλάτη της Lohan, ενώ στη συνέχεια μέρος στο πάρτι δείχνει να παίρνει και η Paris Hilton με την οποία η ηθοποιός φιλιέται παθιασμένα στο στόμα. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε εφημερίδα, μόλις λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση της 24χρονης από τη φυλακή με εγγύηση 300.000 δολαρίων, γιατί απέτυχε σε δύο τεστ, το ένα για κοκαΐνη. Το συγκεκριμένο πάρτι είχε γίνει το 2007.

Για να μην ξεχνιομαστε


Time 13 October · 20:00 - 23:00

--------------------------------------------------------------------------------

Location Μουσείο Φρυσίρα
Μονής Αστερίου3 / 3 Monis Asteriou str
Athens, Greece

--------------------------------------------------------------------------------

Created by: Frissiras Museum - Μουσείο Φρυσίρα

GROUP SHOW-PHANTASMAGORIA


--------------------------------------------------------------------------------

Location Κ-ART GALLERY,SINA 54

--------------------------------------------------------------------------------

Created by: Vanessa Anastasopoulou

--------------------------------------------------------------------------------

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ,ΒΑΝΕΣΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΣΟΥΡΑΣ,ΜΩΡΙΣ ΓΚΑΝΙΣ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΟΥΒΕΡΗ,ΤΑΣΟΣ ΛΑΤΣΚΟΣ ΘΩΜΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΟΥΔΑ,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ,ΜΑΡΤΙΝ ΝΤΟΝΕΦ,ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΤΖΑΒΑΡΑ,ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ.

Κορυφή!

kampia: Κορυφή!: "ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ "

Breaking news - ελληνικό πλοίο κατελήφθη από πειρατές

Πειρατές κατέλαβαν σήμερα το φορτηγό πλοίο M/V LUGELA, σημαίας Παναμά, ελληνικών συμφερόντων της εταιρείας TDM Carriers, κοντά στις ακτές της Σομαλίας λίγο αφότου διέπλευσε τον Κόλπο του Αντεν.

«Νέα τάξη πραγμάτων»

Τα τσιπάκια που η «νέα τάξη πραγμάτων» θέλει να μας «φυτέψει»... είναι πια γεγονός!!! Στην Αμερική άρχισαν τα διαφημιστικά σποτ!




Δείτε το διαφημιστικά σποτ.

Όλγα Φαρμάκη: Αυτή που δεν θα ξαναγδυνόταν...


Jessica Alba… μας στήνεται για καλή βδομάδα!