Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μας αρέσει και σας την παρουσιάζουμε!

Ακρυλική μπανιέρα της Αγγλικής εταιρείας CARRON.
Ωφέλιμος χώρος 200lt.
Διατίθεται με:
· Κεφαλοστήριγμα
· Ποδιά εμπρόσθια
· Ποδιά πλαινή
· Χρωματοθεραπεία
· Πορτάκι
· Αρμοκάλυπτρο
· Υγρό απολύμανσης
· Ζεύγος λαβών χρωμέ

Με κάτι παραπάνω διατίθεται και με το μωρό..

Μας αρέσει το καινούριο pick-up της BMW..


Πάρε κι εσύ ένα χρυσό Gucci κινητό..

Ακούμπισέ το πάνω στο τραπέζι στην καφετέρια & δείξε στους γύρω σου με τα iPhone, ποιος πραγματικά έχει τα φράγκα..

μου κάνει κι' ας είναι κατσαρίδα..


Βιοχημικές ουσίες που βρέθηκαν στον εγκέφαλο της κατσαρίδας αναμένεται να ανοίξουν το δρόμο για ανάπτυξη νέων, ισχυρών αντιβιοτικών, τα οποία θα καταπολεμούν και τις πιο ανθεκτικές λοιμώξεις.
Στο πλαίσιο των πειραμάτων, οι ιστοί από τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα των κατσαριδών κατάφεραν να εξοντώσουν πάνω από το 90% των παθογόνων μικροοργανισμών, χωρίς να βλάψουν τα γειτονικά υγιή ανθρώπινα κύτταρα.
Η έρευνα ανακοινώθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία Γενικής Μικροβιολογίας.

Μας αρέσουν τα καλόγουστα γραμματοκιβώτια






























Η ιστορία της Unesco μέσα από τις αφίσες της

Εξήντα αφίσες που διηγούνται την ιστορία της Unesco, την αποστολή και τους βασικούς σταθμούς του έργου της θα φιλοξενήσει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.


Πρόκειται για την έκθεση που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των 60 χρόνων του Διεθνούς Οργανισμού από την Unesco το 2005 στο Παρίσι και τώρα ταξιδεύει ανά τον κόσμο.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 60 αφίσες που υπογράφουν καλλιτέχνες όπως ο Μιρό και οι οποίες παρουσιάζουν εικαστικά τις προτεραιότητες και δράσεις του Οργανισμού στα 60 χρόνια λειτουργίας του.

Τα θέματα στα οποία αναφέρονται οι αφίσες που θα εκτεθούν στην αίθουσα «Κόντογλου» περιλαμβάνουν τη σημασία του αλφαβητισμού, της ισότητας, της αξίας της ανάγνωσης και του βιβλίου, το σοβαρό πρόβλημα των διακρίσεων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ειρήνης και της δικαιοσύνης, της προστασίας της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, του σεβασμού του φυσικού περιβάλλοντος, της διατήρησης και διάσωσης των μητρικών γλωσσών ως φορέα πολιτισμού και παραδόσεων.

Κάντε το μωρό σας πιο χλιδάτο από του γείτονα..

Πάρτε του μια πλατινένια πιπίλα με αληθινά διαμάντια...

Το μοναδικό κτίριο στο κόσμο που το διαπερνά λεωφόρος.



Το κτίριο Gate Tower βρίσκεται στην Osaka της Ιαπωνίας και είναι ένα 16όροφο κτίριο που στεγάζει γραφεία. Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό, είναι η λεωφόρος που περνάει από μέσα του και συγκεκριμένα στο διάστημα ανάμεσα στον 5ο και 7ο όροφο. Η λεωφόρος είναι κομμάτι της Hanshin Expressway, ενός δικτύου δρόμων ταχείας κυκλοφορίας μήκους 239.3 χλμ. που περιβάλλουν την Osaka το Kobe και το Kyoto.
Είναι γνωστό με το παρατσούκλι ''κυψέλη'', όνομα που του δόθηκε εξαιτίας του έντονου θορύβου που επικρατεί.
Τί άλλο θα δούμε;

Xωματερές μπάζων και σκουπιδιών. Τις πταίει;

Η συστηματική απόρριψη μπάζων και οικιακών αποβλήτων είναι μια από τις γνωστές και παλιές, σχεδόν αρχέγονες, πληγές του Πεντελικού. Ένα ακόμα κακό δίπλα στα τόσα άλλα, που ταλαιπωρούν το πολύπαθο βουνό. Τους οικοπεδικούς οικοδομικούς συνεταιρισμούς, που μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση συμβολαίων και την αλλαγή χρήσεων γης, την παράνομη δόμηση, την παράνομη βόσκηση, το παράνομο κυνήγι και βέβαια τις φωτιές που απειλούν το βουνό με ερημοποίηση.


Ήρθαμε πρώτη φορά αντιμέτωποι με την εικόνα των λατομείων της Παλιάς και της Νέας Πεντέλης, στις αρχές Μαρτίου του 2010.

Pamela Anderson: Ξέπεσε στο ''Playboy'' Ρουμανίας

Έδωσα τη συγκατάθεσή μου στον Τζίγκερ


Μπορεί η σημερινή κίνηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Βαρδινογιάννη, να «δωρίσει» στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα το 25% των μετοχών του Παναθηναϊκού, να έπιασε εξαπίνης την οικογένεια του «τριφυλλιού» και τα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον τέταρτο της παρέας των πρώην «πολυμετοχικών», Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο τελευταίος, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα sday.gr, αποκάλυψε ότι όχι μόνο γνώριζε την πρόθεση του Τζίγκερ, αλλά του είχε δώσει και την συγκατάθεσή του για αυτή.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου για αυτό που έγινε. Ενημερώθηκε εγκαίρως και πλήρως. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ξαναλέω πως έδωσα τη συγκατάθεσή μου για αυτή την κίνηση».

Πλυντήριο για 4x4

Στην Λ Μαραθωνος στην Ανοιξη ανοιξε νεο πλυντηριο αυτοκινητων τουνελ με καφετερια με κλιματισμο με φρεντο καπουτσινο πιο φθηνα απο τα φλοκαφε!! με παγωτα,με φασιον τι βι!!! οπου βλεπεις τα αυτοκινητα να πλενονται, μοναδικης ποιοτητας μιας και πλενει οπως το χερι. Μοναδικη προσφορα για τα τζιπ μεσα εξω μονο 11ευρω.

Μας κάνει και ο ξιδάτος

Συστατικά
Γαύρος
Χονδρό Αλάτι
Ξύδι
Λάδι
Ρίγανη
Κόκκους πιπέρι
Κόκους Μπαχάρι
Σκόρδο
Oδηγίες
Πλένουμε το γαύρο, αφαιρούμε τα εντόσθια και τη ραχοκοκκαλιά.
Αραδιάζουμε τα ψαράκια στο τρυπητό και τα ρίχνουμε από πάνω μπόλικο χονδρό αλάτι. Αν είναι πολλά τα κάνουμε σε στρώσεις και ανάμεσα αλατίζουμε.
Αφήνουμε τον αλατισμένο γαύρο περίπου 3 ώρες μέχρι να βγάλει τα υγρά του.
Ξεπλένουμε τα ψάρια και τα τοποθετούμε σε ταπεράκι. Προσθέτουμε ξύδι μέχρι να σκεπαστούν τα ψάρια.
Αφήνουμε το γαύρο μέσα στο ξύδι για περίπου 12 ώρες, καλύτερα μέσα στο ψυγείο.
Μετά από 12 ώρες βάζουμε το γαυρο σε άλλο τάπερ σκεπάζουμε με λάδι και προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Τρώγεται την επόμενη μέρα για να προλάβει να πάρει τα αρώματα από τα μυρωδικά.

Γιατί μας το έκανες αυτό Τζούλια;


Το Internet είναι πιο φτωχό, σχεδόν ορφανό, μετά την αναστολή λειτουργίας του tzoulia.net της υπέρτατης.

Η ελληνική blogοσφαιρα θρηνεί για τον «χαμό» του προσωπικού blog του manager, Μένιου Φουρθιώτη.

Πραγματικά δεν το περιμέναμε, δηλαδή δεν ήθελε κανείς να βλέπει live την Τζούλια Αλεξανδράτου από το σπίτι της να κάνει… τα δικά της;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ !


Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά παράλληλα αφήνει «αιχμές» για όσους κατέκριναν αυτή την απόφαση, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Αναλυτικά: «Ένας τεράστιος αθλητής, ένας παίκτης – διαμάντι για τον ελληνικό αθλητισμό έλαβε την απόφαση να σταματήσει από την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχοντας προσφέρει τα πάντα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας «διδάξει» πως στατιστική, προσωπική φιλοδοξία και καθετί ατομικό μπαίνει κάτω από την ομάδα παραδίδει την σκυτάλη στους νεότερους. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ευχαριστεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη για όλα όσα χάρισε υπηρετώντας με πίστη και αφοσίωση το εθνόσημο. Παράλληλα αδυνατεί να κατανοήσει όλους όσους έσπευσαν να …χτυπήσουν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά σύμβολα της χώρας».

Τραπεζική άνοδος με...βοήθειες

Μετά την αρχική επιφυλακτικότητα και την προσπάθεια ανίχνευσης διαθέσεων μεταξύ αγοραστών – πωλητών, οι πρώτοι ανέλαβαν εκ νέου πρωτοβουλίες στο γνωστό γι αυτούς «γήπεδο» του τραπεζικού ταμπλό, με αποτέλεσμα λίγο πριν συμπληρωθούν τέσσερις ώρες συνεδρίασης, ο Γ.Δ. να κινείται με αξιοσημείωτα κέρδη και σχετικά κοντά στο υψηλό ημέρας.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ Ο ΣΚΟΡΔΑΤΟΣ !!!!



Γαύρος με σκόρδο και κόκκινο πιπέρι
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα):
½ κιλό ξίδι1 χούφτα χοντρό αλάτι1 κιλό γαύρο3-4 σκελίδες σκόρδο1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι1 κρεμμύδι ξερό1 ντομάταΛίγο μαϊντανό ψιλοκομμένοΕλαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ1. Ξεπλένουμε τον γαύρο και τον βάζουμε στο ξίδι και το αλάτι για 24 ώρες.

ΦΙΛΕ!! ΠΑΡΕ ΤΑ ... ΠΑΝΑΓΙΩ...

Όταν μια γυναίκα παίζει με τα φίδια…

…μπορεί να συμβούν και ατυχήματα…!

ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ...

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ !


"Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα", δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής για το Ζάγκρεμπ και πρόσθεσε ότι εκτός από την πρώτη υπάρχει και η δεύτερη θέση. "Η Κροατία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη από πλευράς ποιότητας".
Το στραβοπάτημα της πρεμιέρας απέναντι στην Γεωργία καθιστά πλέον το παιχνίδι της Τρίτης στην Κροατία ιδιαίτερα σημαντικό για την Εθνική ομάδα καθώς το θετικό αποτέλεσμα κρίνεται απαραίτητο για να μην χάσει νέο έδαφος στον δρόμο για τα τελικά του "EURO 2012".

PAO OLE!! TO BLOG EINAI ΠΡΑΣΙΝΟ!!

«Όση μπάλα ξέρει όλη η Ελλάδα ξέρει ο «Φέτφα»

Ύμνους για την ποδοσφαιρική αξία του Γιάννη Φετφατζίδη έκανε στο gavros.gr ο Ηλίας Σαββίδης.


"Τον Φετατζίδη τον είχα ποδοσφαιριστή στις ακαδημίες και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ένα πράγμα θα πω χωρίς υπερβολή. Όση μπάλα ξέρει όλη η Ελλάδα, ξέρει ο Φετφατζίδης. Το μειονέκτημά του δεν είναι το ύψος, διότι με θεραπείες που έκανε πήρε 12-13 πόντους. Το μειονέκτημά του είναι η δύναμη. Αν καταφέρει και βελτιωθεί σ' αυτό τον τομέα, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον", επεσήμανε ο βετεράνος άσος του Θρύλου.

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη: "O Aντώνης Νικοπολίδης έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό να μην έχει την εκρηκτικότητα που είχε στα 30 και στα 35. Αλλά παραμένει έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν μπορεί να παίξει ο Αντώνης. Όσον αφορά τον Πάρντο, έχω καλή άποψη για τον παίκτη. Το θέμα είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσουμε να τον κρίνουμε. Διότι, βλέπουμε πολλούς παίκτες να φεύγουν από τις ομάδες χωρίς να έχουν παίξει καθόλου".

Μου κάνει το ''χάσιμο'' του

Ο Βρετανός Νόλαν ξόδεψε 200 εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία-γρίφο (κατά τα λεγόμενα θεατών και κριτικών). Προκάλεσε αμηχανία στα μουλτιπλέξ με το χαοτικό ''Inception'', που μπορεί κάπου να θυμίζει τον ανορθόδοξο αφηγηματικά "Πολίτη Κέιν'' (γράφτηκε κι αυτό). Το σημαντικό όμως, είναι ότι κατάφερε να φτιάξει με καθαρά κινηματογραφικούς αισθητικούς όρους ένα ονειρικό μπλοκμπάστερ - πρόπλασμα ενός διαδικτυακού βιντεογκέιμ.

Πρακτικά το ''Inception'' θα μπορούσε να περιγραφεί σαν η οδύσσεια ενός ανθρώπου που έχει χαθεί σε παράλληλα σύμπαντα μιας εικονικής πραγματικότητας και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στα παιδιά του. Ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Ντι Κάπριο - ένας βιομηχανικός κατάσκοπος ονόματι Κόμπ- είναι εξπέρ στο να μπάινει μαζί με την ομάδα του στα όνειρα τρίτων για να τους εμφυτεύει ιδέες στο υποσυνείδητο ή για να τους κλέβει τα μυστικά.
Χάκερ ονείρων, αξιολόγηση 8/10

Τί είναι ψεύτικο και τί αληθινό;
Τί εικονικό και τι πραγματικό;

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο !

Θετική ήταν η πρώτη αντίδραση του Ανδρέα Βγενόπουλου μετά από την επιστολή-πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στον Sentra για μια «νέα εποχή» που μπορεί να έρθει στο τριφύλλι. «Πιθανότατα πρόκειται για μια μέρα στην οποία ο Παναθηναϊκός αλλάζει εποχή ο Παναθηναϊκός», τόνισε και έκανε λόγο για υποχρέωση από την πλευρά του ιδίου και του Νικόλα Πατέρα να πάνε με θετική σκέψη στη συνάντηση της Τετάρτης.

ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο MR 26 ΕΚ.ΕΥΡΩ

"Μόνο για φορολογικές παραβάσεις ενδέχεται να ελεγχθώ, όπως κάθε έλληνας πολίτης", ισχυρίζεται ο Θεσσαλονικιός μάνατζερ, που φέρεται να έχει καταθέσεις 26 εκ.ευρώ.

"Η ΔΙΚΗ" συνομίλησε μαζί του και ιδού ο καμβάς των απόψεων του:

-"Oυδείς έως τώρα με ενόχλησε για φορολογικές παραβάσεις"

-"Ο καθένας μπορεί να έχει παραλείψεις στα φορολογικά του και αν καταλογιστεί πρόστιμο, ασφαλώς και θα το διακανονίσω"

-"Δεν έχω λόγο να δημοσιοποιήσω στοιχεία της ταυτότητάς μου, όσο η υπόθεση ερευνάται και όποιος το κάνει θα έχει νομικές συνέπειες"

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ!! ΚΑΙ 6!!

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ !! ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!

Εκβιάζει την κυβέρνηση ο Βαρδινογιάννης;


Τυφώνας διαβουλεύσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους τραπεζίτες και την Κυβέρνηση με αφορμή τις φημολογούμενες συγχωνεύσεις Τραπεζών. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μάλιστα έγινε σύσκεψη κορυφής στο Μαριάνα Bay ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Μιχάλη Σάλλα με αντικείμενο συζήτησης την συγχώνευση της Πειραιώς με την Εθνική. Το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει σαν βασικό αντίπαλο τον ίδιο τον Υπουργό Οικονομικών, κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά η οικογένεια Βαρδινογιάννη φαίνεται πως πέρασε στην αντεπίθεση «απειλώντας» πως θα μεταβιβάσει δωρεάν τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Βγενόπουλος και Κυβέρνηση βρίσκονται στα «μαχαίρια» και το τελευταίο που θα ήθελε ο κ.Παπανδρέου είναι να αποκτήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος μοχλό πίεσης μέσω της πολυπληθής μάζας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Θα πετύχει ο αντιπερισπασμός της οικογένειας Βαρδινογιάννη και θα προχωρήσει η συγχώνευση ή θα βγει πιο δυνατός (από σπόντα) ο Ανδρέας Βγενόπουλος; Το άμεσο μέλλον θα δείξει.

Τurbo και ground effect το 2013;

Oι ομάδες της Formula 1 πλησιάζουν στην τελειοποίηση των κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ από το 2013 και προβλέπουν τη χρήση 4κύλινδρων turbo κινητήρων 1,6 λίτρων και την επιστροφή της τεχνολογίας του ground effect έπειτα από 30 χρόνια! Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 είχαμε να δούμε μονοθέσια της Formula 1 εφοδιασμένα με turbo κινητήρες και ground effect.

Τους τελευταίους μήνες έχουν δημιουργηθεί αρκετά Tεχνικά Eπιτελεία για να εργαστούν επάνω στους κανονισμούς του 2013, οι οποίοι αναμένεται να αλλάξουν δραστικά το πρόσωπο της Formula 1

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στα Μάλια!

Η 31χρονη γυναίκα πήγε τα ξημερώματα σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το βιασμό της. Όπως είπε διασκέδαζε με την παρέα της στα Μάλια, όταν 4 νεαροί της έπιασαν κουβέντα. Τα ξημερώματα προσφέρθηκαν να την γυρίσουν στο ξενοδοχείο και εκείνη έκανε το λάθος να δεχθεί...

Όταν έφτασαν οι 4 άγνωστοι ανέβηκαν στο δωμάτιο της τουρίστριας και αφού τη χτύπησαν τη βίασαν οι 2 από αυτούς! Η άτυχη τουρίστρια, ήταν μεθυσμένη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά των βιαστών της. Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο της έρευνες της αστυνομίας, που για την ώρα δεν έχουν αποφέρει καρπούς...

Ηράκλειο: Έχασε το γαμήλιο γλέντι της κόρης του!

Όλα έγιναν έξω από το σπίτι του 59χρονου πατέρα, στις Μοίρες του Ηρακλείου. Ο γάμος μόλις είχε γίνει και όλοι ετοιμάζονταν για το γαμήλιο γλέντι. Πάνω στη χαρά του, ο πατέρας της νύφης πήρε το όπλο και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές. Κάποιοι όμως στη γειτονιά δεν συμμερίζονταν τη χαρά του...

Ειδοποίησαν την αστυνομία και πριν προλάβουν να φύγουν, έφτασε στο σπίτι ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί, συγκέντρωσαν 12 κενούς κάλυκες πυροβόλου όπλου και συνέλαβαν τον 59χρονο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτόματο Καλάσνικοφ και μία γεμιστήρα με 7 φυσίγγια!

Κάπως έτσι ο 59χρονος έχασε το γαμήλιο γλέντι της κόρης του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.
Το γνωστό τραγούδι «σήμα καμπάνα» που είδαμε σε διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας απέκτησε την κυπριακή του version μέσα σε ένα επεισόδιο της σειράς Αίγια Fuxia που προβάλλεται από τον Ant1 Kύπρου.



βίντεο

Μας αρέσει η πίσω κίνηση..!

Με σημαντικές εκπτώσεις διατίθεται πλέον το μοντέλο RX-8 από την ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda. Το σπορτίφ ιαπωνικό μοντέλο περιλαμβάνει πλούσιο εξοπλισμό από την βασική έκδοση. Στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνει ABS με EBD, ESP, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής, κεντρικό κλείδωμα, air-condition, δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, ηχοσύστημα και ζάντες αλουμινίου.

Παρακολουθήστε παρακάτω το εκπληκτικό βίντεο, το οποίο δεν μπορεί αν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο...


Έδωσε 960 φορές για να πάρει το... δίπλωμα οδήγησης!


Αν είναι δυνατόν! Κι όμως αυτό θα πει δεν τα βάζω κάτω. Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά 960 φορές έδωσε μια γυναίκα για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Επί τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2005, έδινε εξετάσεις µια φορά την ηµέρα, πέντε φορές την εβδοµάδα. Στη συνέχεια ο ρυθµός της επιβραδύνθηκε σε περίπου δύο φορές την εβδομάδα. Οµως ουδέποτε παραιτήθηκε. «Όταν πήρε τελικά το δίπλωµα, αρχίσαµε όλοι να ζητωκραυγάζουµε και να την αγκαλιάζουµε, της δίναµε λουλούδια», λέει ο Παρκ Σου-γίον, δάσκαλος οδήγησης σε µια σχολή στην οποία είχε παρακολουθήσει µαθήµατα η Τσα.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Δυο μεθυσμένοι έκλεψαν 80 ράγες σε σταθμό του ΟΣΕ!



Αστυνομικοί ανακάλυψαν τα κλοπιμαία στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου

Τελικά το πολύ αλκοόλ θολώνει το μυαλό σε επικίνδυνο βαθμό.

Δύο φίλοι, υπό την επήρεια αλκοόλ αποφάσισαν να πάνε μετά τα μεσάνυχτα στον Γαλλικό Σταθμό της Αλεξανδρούπολης και να κλέψουν 80 ράγες του ΟΣΕ που είχαν αποσυρθεί και φυλάσσονταν στον σιδηροδρομικό σταθμό!

Οι δυο δράστες θα είχαν διαφύγει αν δεν ήταν μεθυσμένοι. Τα ξημερώματα, αστυνομικοί είδε να κινούνται ύποτυα οι δυο δράστες έξω από τον σταθμό. Μόλις τους πλησίασαν κατάλαβαν ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοολ και τους υπέβαλαν σε αλκοτέστ.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο αυτοκίνητο, άνοιξαν το πορτ παγκάζ και είδαν τις 80 κλεμμένες ράγες (!).

Mας κάνουν τα SUPERCAR

Οι κίνδυνοι γύρω από το solarium

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι επιστήμονες σε όσους επιλέγουν το τεχνητό μαύρισμα, γνωστό ως σολάριουμ, δεδομένου ότι συνδέεται στενά με το μελάνωμα.


Στην Αυστραλία, συγκεκριμένα, εντοπίζονται πάνω από 10.000 περιπτώσεις πασχόντων από μελάνωμα τον χρόνο, από τους οποίους οι 1.300 πεθαίνουν. Το μελάνωμα είναι το τρίτο πιο κοινό είδος καρκίνου στην Αυστραλία, έχει δε διαπιστωθεί ότι προσβάλλει, σε μεγαλύτερο αριθμό, νέους.

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άιρτον Σένα

Η ζωή του θρύλου της Formula 1, Άιρτον Σένα, σε ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη μικρή οθόνη, σύμφωνα με άρθρα του ξένου Τύπου. Ο Βραζιλιάνος σκοτώθηκε την Πρωτομαγιά του 1994 στην πίστα της Ίμολα, όταν έσπασε το σημείο στήριξης της κολόνας του τιμονιού (δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά αυτή είναι η επικρατέστερη εκδοχή), αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για τους περισσότερους φιλάθλους της Formula 1 ήταν και είναι ο κορυφαίος πιλότος όλων των εποχών, ακόμα και από τον Μίκαελ Σουμάχερ με τα επτά παγκόσμια πρωταθλήματα. Ήταν αυτός που έλεγε ότι ο δεύτερος είναι τελευταίος και δεν επέτρεπε στο εαυτό του να μην οδηγεί… δίχως αύριο.

 
 

ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!!


Επιστολή στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα έστειλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την οποία τους γνωστοποιεί την πρόθεσή του να δωρίσει το 25% των μετοχών που έχει στην κατοχή του με μοναδική προυπόθεση να μην πωληθεί κανένας πρωτοκλασάτος παίκτης.

Eurogroup: Εύσημα και 5 "αγκάθια" για το μνημόνιο

Την εκταμίευση της δεύτερης δόσης του δανείου αναμένεται να εγκρίνουν και τυπικά αύριο στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Οικονομίας της ευρωζώνης.


Το πράσινο φως όμως θα συνοδεύεται και από συστάσεις, πέραν των αναμενόμενων ευσήμων ότι "μέχρι τώρα πάμε καλά".

Υψηλά ιστάμενος κοινοτικός αξιωματούχος ανέφερε στο euro2day ότι το Eurogroup αναμένεται να εγκρίνει ένα κείμενο συστάσεων προς την Ελλάδα, στο οποίο θα εμπεριέχονται πέντε "αγκάθια" για την ομαλή εφαρμογή του μνημονίου στο δεύτερο εξάμηνο και θα καλεί τη χώρα μας να επισπεύσει τις μεταρρυθμίσεις.

Megan Fox…… Μας κάνει για να μπει καλά η βδομάδα!!!










Πέρα από τις γνωστές συνέπειες που έχει το κάπνισμα στον οργανισμό μας, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το κάπνισμα οδηγεί και σε σμίκρυνση του πέους.


Πιο συγκεκριμένα ύστερα από μελέτη σε 200 καπνιστές, τα αποτελέσματα έδειξαν μία σμίκρυνση ενός εκατοστού κατά μέσο όρο.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι, επειδή οι αρτηρίες του πέους στενεύουν με το κάπνισμα, η πίεση του αίματος πέφτει και δεν μπορεί να επιτευχθεί η ανώτατη στύση.

Μας κάνει η επίδειξη μόδας κάτω από το νερό!


Ο σχεδιαστής μόδας Park Sul-Nyeo διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσει τη συλλογή του.

Έκανε μια επίδειξη μόδας για Hanbok στη Σεούλ την περασμένη εβδομάδα, κάτω από το νερό.

Hanbok είναι μια παραδοσιακή κορεατική φορεσιά που χαρακτηρίζεται από τα φωτεινά, όμορφα χρώματα.

Η όλη εκδήλωση αποτελούσε μέρος μιας προωθητικής ενέργειας για την έναρξη ενός νέου πολυκαταστήματος...