Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ελλαδάρα!!!


Μας κάνουν τα ανορεξικά μωρά;

Η ανορεξία είναι μια ασθένεια που δεν προκαλείται από κανένα ιό ή μικρόβιο αλλά από το ίδιο το ανθρώπινο μυαλό! Συμβαίνει συνήθως σε γυναίκες και κορίτσια νεαρής ηλικίας, τα οποία θεωρούν τον εαυτό τους χοντρό, είτε είναι στην πραγματικότητα είτε όχι. Αναπτύσσουν μια αποτροπή προς το φαγητό και γυμνάζονται ασταμάτητα με την προσδοκία να φτιάξουν κορμάρα.
Αντί όμως να αποκτήσουν το βάρος που είναι ιδανικό για τις ίδιες ανάλογα με το σώμα τους, συνεχίζουν τις δίαιτες μέχρι που φτάνουν να τρώνε π.χ. μόνο ένα μήλο την ημέρα ή και καθόλου, έτσι ώστε καταλήγουν συχνά σε σημείο να μην τις γουστάρουμε.
Γιατί έχουν αυτή την εντύπωση για τον εαυτό τους; Γιατί δεν βλέπουν στον καθρέφτη αυτό που τους δείχνει πραγματικά, ότι είναι απόλυτα φυσιολογικές; Κι οι "γεματούλες" μας κάνουν πότε πότε για αλλαγή!

Λήστεψαν ΠΡΟΠΟ

Λίγο μετά τις 20:00 χτες το βράδυ στη Λαμία, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες. Οι δράστες με γρήγορες κινήσεις άδειασαν το ταμείο, αρπάζοντας συνολικά 600 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

ο ΓΑΠ στο νησί


Καλό μήνα, Καλή εβδομάδα και πολύ καλημέρα σας...