Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Tα Molton Brown είναι καταπληκτικά προϊόντα



Κορίτσια, τα Molton Brown είναι καταπληκτικά προϊόντα, τουλάχιστον τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα οποία έχω δοκιμάσει και είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη. Από μακιγιάζ δεν ξέρω, αλλά tweetheart, νομίζω ότι μου έδωσες ένα επιπλέον κίνητρο για να τα δοκιμάσω! Αν βαριέστε να τρέχετε μέχρι το Attica, μπορείτε να τα παραγγείλετε από το επίσημο site της εταιρείας (www.moltonbrown.com), το οποίο έχει άψογη εξυπηρέτηση και παράδοση εντός 4-4 ημερών. Εγώ μάλιστα τους ζήτησα και μου έστειλαν ταχυδρομικώς και έναν αναλυτικό κατάλογο με τα προϊόντα. Κορίτσια, τα προϊόντα μπάνιου έχουν φοβερά αρώματα, τα οποία βγάζουν έναν αισθησιασμό και διαρκούν αρκετά.

Η εκδίκηση του τατουατζή…


Ένα τατουάζ στην πλάτη ήθελε ένας 25χρονος από το Ίπσουιτς με τα κινεζικά σύμβολα Γιν και Γιαν και αντ' αυτού συγκλονισμένος ανακάλυψε ότι έχει ένα τατουάζ σαράντα εκατοστών με ένα πέος και ένα άσεμνο μήνυμα.

Ο νεαρός Βρετανός αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Τέλος εποχής για το θρυλικό κασετόφωνο Walkman


Οριστική νίκη της ψηφιακής μουσικής στον πόλεμο κατά της κασέτας: Η Sony ανακοίνωσε ότι σταματά την παραγωγή του φορητού κασετόφωνου Walkman, το οποίο έγραψε ιστορία στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και είχε πετύχει μέχρι σήμερα 220 εκατομμύρια πωλήσεις.

Πάνω από τις 750 μονάδες ενισχύεται το spread


Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, στη διακαναλική συνέντευξη της περασμένης Δευτέρας, σε συνδυασμό με τα κερδοσκοπικά σενάρια περί ενδεχόμενης χρεοκοπίας, αλλά και την ανοδική αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009, ωθούν ανοδικά το κόστος κρατικού δανεισμού, όπως αυτό αποτυπώνεται στη διαφορά των επιτοκίων των ελληνικών με τα γερμανικά κρατικά ομόλογα.

Οπλοστάσιο στο σπίτι 19χρονου


Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που θα ζήλευαν αρκετοί κακοποιοί έκρυβε ένας 19χρονος στο σπίτι του στα Ιλίσια. Ακόμη και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Παιανίας που τον παρακολουθούσαν και έκαναν την έρευνα, έμειναν έκπληκτοι από την ποσότητα των ευρημάτων.

Ρωσία: Χρωματιστός... πόλεμος κατά της τρομοκρατίας


Ένα σύστημα συναγερμού με χρωματικό κώδικα σκοπεύει να υιοθετήσει η Ρωσία, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των αυξημένων τρομοκρατικών απειλών, όπως ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητικός σύμβουλος του ρωσικού αντιτρομοκρατικού συμβουλίου.

1-7 Νοεμβρίου: Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού


Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, στο πλαίσιο του εορτασμού της φετινής Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, πραγματοποιεί μεγάλη καμπάνια με το σύνθημα «Μητρικός Θηλασμός: Μόνο 10 Βήματα - ο Φιλικός προς τα Μωρά Τρόπος». Η καμπάνια εστιάζει στον ζωτικό ρόλο των υπηρεσιών υγείας για την εμπέδωση των ορθών πρακτικών του μητρικού θηλασμού.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας «δουλεύει» όπως η κοκαΐνη


Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι ζήτημα που διαρκεί μόλις ένα πέμπτο του δευτερολέπτου και η ευφορία που προκαλεί με φυσικό τρόπο στον ερωτευμένο είναι ανάλογη με τη διέγερση που δημιουργούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο οι χημικές ουσίες της κοκαΐνης. Η ίδια έρευνα ανακάλυψε ότι με τον κεραυνοβόλο έρωτα ενεργοποιούνται περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη νόηση. Άρα, ο κεραυνοβόλος έρωτας μάλλον δεν είναι και τόσο «τυφλός» τελικά!