Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Μήπως ετοιμάζει κάνα μανιτάρι;

Ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, χαιρέτισε την επανάληψη των συνομιλιών για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του, στις 15 Νοεμβρίου στη Βιέννη, όμως επανέλαβε ότι το Ιράν δεν θα κάνει κανένα συμβιβασμό.
Ο Αχμαντινεζάντ σε ομιλία του στην πόλη Αρντεμπίλ στο βορειοδυτικό Ιράν, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ετοιμάζεται το έδαφος, ώστε το σιωνιστικό καθεστώς να πάει σύντομα στην κόλαση και κάθε χώρα που το υποστηρίζει να το συνοδεύσει στο ταξίδι του σ' αυτήν».

Ξύλο στον Κορυδαλλό

Χοντρό ξύλο έπεσε το σαββατοκύριακο μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 ανθρώπων αλλά και δύο φρουρών που επιχείρησαν να επέμβουν. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, χθες το απόγευμα στη Γ πτέρυγα των κεντρικών φυλακών της χώρας αλλοδαποί κρατούμενοι άρχισαν να ξυλοκοπούνται με αιχμηρά αντικείμενα μεταξύ τους. 2 φρουροί που αποπειράθηκαν να επέμβουν τραυματίστηκαν και οι ίδιοι - ο πρώτος μετέβη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε 6 ράμματα ενώ ο δεύτερος δέχτηκε χτυπήματα από σίδερο στην ωμοπλάτη. Τα επεισόδια σταμάτησαν χτες το βράδυ και συνεχίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Β πτέρυγα. Και οι δύο πτέρυγες έχουν υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές.