Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Μια μέρα χωρίς κινητό...

Τί μπορεί να συμβεί αν ξεχάσετε μια μέρα το κινητό σας σπίτι;

Πόσες καταστροφές; Πόσες ατυχίες; Τις πταίει;

Η πιο σέξυ ...χάκερ

Ποιός είπε ότι δεν μπορεί μια όμορφη κοπέλα να είναι και χάκερ; Η 21 ετών ρωσικής καταγωγής Kristina Svechinskaya έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, αφού είναι μεταξύ των τεσσάρων φοιτητών από την Νέα Υόρκη οι οποίοι κατηγορούνται για την κλοπή, τουλάχιστον 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ και άλλα 9,5 εκατομμύρια δολάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο.



Η ομάδα χρησιμοποίησε το "Zeus Trojan", το οποίο όταν κάνετε κλικ στο συνημμένο αρχείο του email που στέλνουν, περνάει στον υπολογιστή και παρακολουθεί τη δραστηριότητα σας, ώστε να κλέψει τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης σας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ρόλος της Kristina ήταν να ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς για να γίνονται οι καταθέσεις από τα χρήματα που αποσπούσαν.

Athenian Capitol : Νέος Πολυχώρος στην Αθήνα

To Athenian Capitol, ένας νέος Πολυχώρος Πολιτισμού, Αναψυχής & Εμπορίου αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στα τέλη του 2010.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,

Επιστροφή του M. Schumacher στα Superbikes

Παρότι το 2009 μια πτώση τον είχε αφήσει με τραυματισμό στον αυχένα και του στέρησε την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον τραυματία Felipe Massa στη Ferrari, ο Michael Schumacher οδήγησε ξανά αγωνιστικές μοτοσικλέτες στην πίστα του Sachsenring.

Λίγο πριν το ταξίδι για το GP Σιγκαπούρης, ο Γερμανός πήγε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στη Σαξονία και συνάντησε παλιούς φίλους από τα πρόσφατα χρόνια που έκανε ορισμένους αγώνες στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbikes. Στη συνέχεια οδήγησε στην πίστα μια αγωνιστική KTM 180 ίππων κι έπειτα μια αντίστοιχη Honda.

Αυτή η κίνηση του επτά φορές πρωταθλητή έρχεται σε μια εποχή που εντείνεται η φημολογία ότι σκέφτεται (και δέχεται πιέσεις) να διακόψει πρόωρα την επιστροφή του στη Formula 1, παρότι η πλευρά του 41χρονου διαψεύδει διαρκώς ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, μάλιστα, ο Adrian Sutil (επίσης Γερμανός) είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Michael Schumacher στη Mercedes GP στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2011 και ο Paul di Resta (οδηγός της Mercedes-Benz στο γερμανικό DTM) τη θέση του A. Sutil στη Force India.

Αλματα προόδου της Lotus για το 2011

Τα κύρια μηχανικά μέρη των μονοθεσίων της Lotus στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1 αναμένεται να είναι ίδια με την πρωταγωνίστριας του σπορ Red Bull Racing, καθώς η πρώτη ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία χρήσης του κιβωτίου ταχυτήτων και των υδραυλικών συστημάτων της RBR και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και τη συμφωνία προμήθειας κινητήρων από τη Renault.


Στη φετινή πρώτη της χρονιά η Lotus χρησιμοποιούσε κιβώτιο ταχυτήτων της Xtrac και κινητήρες της Cosworth, όμως πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έσπασε το τριετές συμβόλαιό της με την Cosworth πριν κάν συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος της συμφωνίας.

Κατά συνέπεια, με εγγυημένη την απόδοση των μηχανικών της μερών, η Lotus θα έχει από το 2011 ελεύθερο το πεδίο της αεροδυναμικής προόδου για να καταφέρει να βελτιώσει την απόδοσή της και ίσως να ανταγωνιστεί τις ομάδες μέσης απόδοσης, όπως οι Force India, Toro Rosso, Williams, Sauber.

Αλλωστε, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόσφατα η Lotus ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του τεχνικού της διευθυντή, Mike Gascoyne, μέχρι το τέλος του 2015. O Βρετανός είναι εκείνος που σχεδίασε και οργάνωσε τα τμήματα αεροδυναμικής των Renault F1 και Toyota F1 (μεταξύ άλλων) στο παρελθόν.

Ο M. Gascoyne δήλωσε, για τη συμφωνία με την RBR: "Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για εμάς, τόσο από άποψη μηχανολογίας όσο και ως έκφραση των φιλοδοξιών μας για τα επόμενα χρόνια.

Το κιβώτιο ταχυτήτων μαζί με το υδραυλικό σύστημα παίζουν κρίσιμο ρόλο στην απόδοση του αυτοκινήτου, όχι μόνο στην πίστα αλλά και σχετικά με τον σχεδιασμό και τη χωροταξία του μονοθεσίου. Η αφαίρεση του διπλού διαχύτη το 2011 θα επιτρέψει στους σχεδιαστές να τοποθετήσουν σε μικρότερο χώρο τα μηχανικά μέρη γύρω από το κιβώτιο", κατέληξε.

Απρόσμενης έκτασης διόρθωση στη Σοφοκλέους

Λίγο…άτσαλη η διόρθωση ως προς την έκταση της καθώς η διόρθωση στις τράπεζες παίρνει διαστάσεις μεγαλύτερες από αυτές που αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Εως 1,8% χαμηλότερα ο Γενικός Δείκτης που διορθώνει προς τις 1.525 μονάδες, στις 742 μονάδες ο Ftse20 με την Εθνική να υποχωρεί κατά 2,9% στα 7,77 ευρώ.

Σημαντική ανακάλυψη για τη θεραπεία του AIDS και του καρκίνου

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά τη δομή του μορίου μιας σημαντικής πρωτεΐνης, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ανάπτυξη του καρκίνου όσο και στη μόλυνση του οργανισμού με τον ιό του AIDS.

Αυτός ο τύπος, πώς συστήνεται στα Αγγλικά ?!


Καλημέρα με Gabriela Vergara..