Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφή του M. Schumacher στα Superbikes

Παρότι το 2009 μια πτώση τον είχε αφήσει με τραυματισμό στον αυχένα και του στέρησε την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον τραυματία Felipe Massa στη Ferrari, ο Michael Schumacher οδήγησε ξανά αγωνιστικές μοτοσικλέτες στην πίστα του Sachsenring.

Λίγο πριν το ταξίδι για το GP Σιγκαπούρης, ο Γερμανός πήγε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στη Σαξονία και συνάντησε παλιούς φίλους από τα πρόσφατα χρόνια που έκανε ορισμένους αγώνες στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbikes. Στη συνέχεια οδήγησε στην πίστα μια αγωνιστική KTM 180 ίππων κι έπειτα μια αντίστοιχη Honda.

Αυτή η κίνηση του επτά φορές πρωταθλητή έρχεται σε μια εποχή που εντείνεται η φημολογία ότι σκέφτεται (και δέχεται πιέσεις) να διακόψει πρόωρα την επιστροφή του στη Formula 1, παρότι η πλευρά του 41χρονου διαψεύδει διαρκώς ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, μάλιστα, ο Adrian Sutil (επίσης Γερμανός) είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Michael Schumacher στη Mercedes GP στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2011 και ο Paul di Resta (οδηγός της Mercedes-Benz στο γερμανικό DTM) τη θέση του A. Sutil στη Force India.