Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Καλό Σαββατοκύριακο & φρόνιμα!!!


Κιτ μαλακίας

Κρατική παροχή για όλους τους Έλληνες. Δωρεάν διανομή από 1η Νοεμβρίου στο Κ.Ε.Π. της γειτονιάς σας..

Μας κάνουν!


Κλειστά τα περίπτερα το ΣΚ

Τριήμερη απεργία κήρυξε από σήμερα Παρασκευή η Ομοσπονδία Περιπτερούχων. Ζητούν μείωση των φορολογικών συντελεστών και αύξηση στην τιμή των τσιγάρων αφού πουλάνε λένε όλο και λιγότερα τσιγάρα. Τι έγινε ρε παιδιά το κόψαμε;

Πωλήθηκαν σε… 3 λεπτά όλα τα Chevrolet Camaro Convertible

Η απήχηση που έχει το Camaro στους Αμερικανούς είναι άνευ προηγουμένου. Κατά χιλιάδες συρρέουν στις αντιπροσωπείες της Chevrolet για να το αγοράσουν και η «μανία» αναμένεται να συνεχιστεί και με την ανοιχτή έκδοση, όπως αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από τα πρώτα λεπτά διάθεσής της.

Οι άνθρωποι της Chevrolet είχαν ανακοινώσει ότι θα διαθέσουν αρχικά 100 κομμάτια του εν λόγω μοντέλου, αλλά ούτε και ο πιο αισιόδοξος δεν θα περίμενε ότι τα ανοιχτά Camaro θα έβρισκαν αγοραστές σε μόλις 3 λεπτά!
Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι συλλεκτικής αξίας, φέρουν την ονομασία Neiman Marcus και είναι εφοδιασμένα με 8κύλινδρο κινητήρα 6.2 λίτρων, αλλά και άλλες λεπτομέρειες που τα καθιστούν ξεχωριστά. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2011.

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Τραυλισμό


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Τραυλισμό, το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, διοργανώνει σήμερα ομιλία με θέμα «Διαταραχές Ροής της Ομιλίας».


Η ομιλία απευθύνεται τόσο σε ενηλίκους όσο και σε εφήβους που τραυλίζουν, σε γονείς παιδιών με την συγκεκριμένη διαταραχή, καθώς και σε εκπαιδευτικούς. Ομιλητής θα είναι ο θεραπευτής λόγου και ομιλίας, διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού, Γιώργος Φούρλας. Στόχος της ομιλίας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς και η ενημέρωση των γονέων και των προσώπων που τραυλίζουν στις σύγχρονες απόψεις για τον τραυλισμό και τη θεραπεία του.

Ήπιες απώλειες στις ευρωπαϊκές αγορές



Διορθωτικές τάσεις καταγράφονται στις ευρωπαϊκές αγορές μετά τα υψηλά 6 μηνών στα οποία βρέθηκαν χθες οι μεγαλύτεροι χρηματιστηριακοί δείκτες.

Συγκεκριμένα, ο γερμανικός δείκτης DAX 30 υποχωρεί κατά 0,21% στις 6597 μονάδες, ο γαλλικός CAC 40 καταγράφει απώλειες 0,4% στις 3862 μονάδες και ο βρετανικός FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,11% στις 5751 μονάδες.
Στις αγορές του ευρωπαϊκού Νότου, ο ισπανικός ΙΒΕΧ υποχωρεί κατά 0,29% στις 10860 μονάδες, ο πορτογαλικός PSI καταγράφει οριακή άνοδο 0,02% στις 7914 μονάδες και ο ιταλικός ΜΙΒ υποχωρεί κατά 0,34% στις 21543 μονάδες.
Ο τραπεζικός, ο μεταλλευτικός και ο πετρελαϊκός κλάδος δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις. Αντιθέτως, η μετοχή της Ericsson καταγράφει ισχυρά κέρδη, μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου.

Ευκαιρία! Στα 130.000 € το iPad σε χρύσο με διαμάντια...

Προσφορά της εβδομάδας. Πρόλαβέ την πριν εξαντληθούν

Τα βυζάκια της Adriana Lima σε Bra Victoria’s Secret των 2.000.000 $..

ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ ΤΟ SEX !!!


Άλλαξε χέρια το Sex.com , αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης - η εταιρία “Escom” , κήρυξε πτώχευση (!) . Το νέο αφεντικό - η εταιρία “Clover Holdings”, χρειάστηκε να βάλει πάρα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Information Week , το ύψος της αγοράς έφθασε τα 13 εκατομμύρια δολάρια, καταρρίπτοντας κάθε αντίστοιχο ρεκόρ.Από τους 12 υποψήφιους αγοραστές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, η προσφορά της “Clover Holdings” , η οποία είναι μια υπεράκτια εταιρεία με έδρα το νησί Σεντ Βίνσεντ της Καραϊβικής, ήταν η μεγαλύτερη.


Ο χρόνος, όμως, θα δείξει εάν η επένδυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση με το σέξι όνομα θα πιάσει τόπο.

Κυκλοφοριακό χάος λόγω… Ερντογάν

Μπλοκαρισμένα τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
Τεράστια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με τις περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες να είναι μπλοκαρισμένες.

Από τη μία πλευρά οι ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της μετακίνησης του Τούρκου πρωθυπουργού προς τη Βουλιαγμένη λόγω της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στη Μεσόγειο, από την άλλη πλευρά οι εργασίες συντήρησης στη γέφυρα της Λεωφόρου Κηφισού, έχουν ως αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να είναι μπλοκαρισμένα.

Στο κέντρο, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στη Βασ. Σοφίας από τον Ευαγγελισμό έως το Σύνταγμα και στη Λεωφόρο Αμαλίας. Στη Λεωφόρο Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, καθώς είναι κλειστή η γέφυρα προς τη Λεωφόρο Αθηνών, λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ η άνοδος της Λεωφόρου Συγγρού είναι μπλοκαρισμένη.

Υπομονή και… καλή τύχη…

Βιαστήκατε να κρίνετε τον Μπουμσόνγκ


Υπομονή στους φίλους του Παναθηναϊκού για τον Μπουμσόνγκ συνέστησε ο Γκι Ρου. Ο πρώην προπονητής της Οσέρ μίλησε στην «Εξέδρα» για τον Γάλλο αμυντικό του «τριφυλλιού», υποστηρίζοντας ότι παιχνίδι με παιχνίδι, ο πρώην στόπερ της Λιόν θα είναι όλο και καλύτερος. «Πέρυσι έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού κάτι που έχει επιπτώσεις σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται καιρός για να βρει τα πατήματα του. Έπειτα, μη ξεχνάτε ότι ο Μπουμσόνγκ ερχόμενος στην Ελλάδα βρέθηκε σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που ήξερε. Μια περίοδος προσαρμογής είναι απαραίτητη, αν και ξέρω ότι εσείς οι Μεσόγειοι είστε ανυπόμονοι» ανέφερε ο Γκι Ρου. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο 72χρονος τεχνικός επανέλαβε ότι… «ο Μπουμσόνγκ θα τα πάει μια χαρά, γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Ένας εξαιρετικός αμυντικός! Θυμάμαι ένα παιχνίδι του με τη Λιόν κόντρα στη Ρεάλ, που ήταν τέλειο. Δεν το κάνει αυτό ένας μέτριος παίκτης. Θα δείτε όσο περνάει ο καιρός, θα γίνεται όλο και καλύτερος».