Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μακαρονάδα άσπρη... μας άνοιξε η όρεξη!

Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια (της αρεσκείας μας)
- 1 κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά κατα προτίμηση
- 5 φέτες κασέρι μαλακό
-100 γρ। φέτα
- λίγο ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό να βράσει για τα μακαρόνια, αφού βράσει ρίχνουμε αλάτι, λίγο λαδι και τα μακαρόνια για 10 λεπτά περίπου.
2. Κόβουμε σε κυβάκια το κασέρι και θρυμματίζουμε την φέτα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε λιγο λαδάκι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτά και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το κασέρι και τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά ωσπου να λιώσει το κασέρι. Περιμένουμε λίγο να πήξει η σάλτσα.
3. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα και αρχίζουμε το ψήσιμο του μωρού.

Φτουυυυυυυυυ........ το χάσαμε... του χρόνου πάλι...


Μας αρέσει το Aero 8

Βρετανική μάρκα που ιδρύθηκε από τον Henry Morgan το 1909 και από ιδρύσεώς της κατασκεύαζε χειροποίητα αυτοκίνητα πάνω σε ξύλινο πάτωμα κατά παραγγελία με τη λίστα αναμονής να φτάνει τα δύο χρόνια. Τα μοντέλα αρχικά ήταν όλα τρίτροχα και το πρώτο κανονικό αυτοκίνητο ήταν το 4-4 που παρουσιάστηκε το 1936 και είχε τετρακύλινδρο κινητήρα. Το 1986 παρουσιάζει το Plus 8 με κινητήρα Rover V8 2,3 λίτρων. Αργότερα χρησιμοποιεί μεγαλύτερους κινητήρες με κορυφαίο τον 4,6 της Land Rover.
Το Morgan Aero 8 παρουσιάστηκε το 2007 και είναι το πρώτο με αλουμινένιο πάτωμα και κινητήρα V8 της BMW με επιδόσεις καλύτερες κι από M3. Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Morgan στο Malvern Link της Μεγάλης Βρετανίας. Το Aero 8 είναι αναγνωρίσιμο για αρκετούς λόγους, αρχικά γιατί είναι το πρώτο σχέδιο αυτοκινήτου Morgan μετά τα πρώτα μοντέλα του 1934. Επίσης είναι το πρώτο Morgan με σασί από κράμα μετάλλων και πλαίσιο που μοιάζει με το κλασσικό Morgan. Η πρώτη μηχανή του Aero 8 ήταν 4400cc V8 φτιαγμένη από την BMW που ταίριαξε με ένα κιβώτιο ταχυτήτων Getrag 6 θέσεων. Σύντομα ο κινητήρας αντικαταστάθηκε από τον μεγαλύτερο των 4800cc της BMW, με προαιρετικό το αυτόματο κιβώτιο.

Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και πεταμένο (στο κεφάλι σου Τρόμπα)


Φερε πίσω τα λεφτά ρεεεεεεεεεε!