Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μακαρονάδα άσπρη... μας άνοιξε η όρεξη!

Υλικά:
- 1 πακέτο μακαρόνια (της αρεσκείας μας)
- 1 κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά κατα προτίμηση
- 5 φέτες κασέρι μαλακό
-100 γρ। φέτα
- λίγο ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό να βράσει για τα μακαρόνια, αφού βράσει ρίχνουμε αλάτι, λίγο λαδι και τα μακαρόνια για 10 λεπτά περίπου.
2. Κόβουμε σε κυβάκια το κασέρι και θρυμματίζουμε την φέτα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε λιγο λαδάκι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτά και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το κασέρι και τη φέτα. Ανακατεύουμε καλά ωσπου να λιώσει το κασέρι. Περιμένουμε λίγο να πήξει η σάλτσα.
3. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα και αρχίζουμε το ψήσιμο του μωρού.