Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Μου κάνει κέφι να πάω σε LUNCH STREET PARTY


lunchstreetparty.blogspot.com

Μου αρέσει η δεξαμενή ιδεών

www.omadablanco.com

Ανταλλάσεις ρούχα και το χαίρεσαι!


Μου αρέσει ο έξυπνος τρόπος

www.streetpanthers.gr

Μου κάνει να γίνει μόδα το ποδήλατο

www.podilates.gr

Μου κάνει κέφι να χαρίζω πραγματα

ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ


>xariseto.gr

Μας κάνει ο Mick Doohan - No Place to Race

Για όλους του κ...δες με τους 2 και τους 4 τροχούς.

Μας Κάνει !


5 μέρες απομένουν στους θεριακλήδες να "απολαύσουν" το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Η υπουργός Υγείας έκλεισε όλα τα παραθυράκια του προηγούμενου νόμου σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει "καθαρό" περιβάλλον σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους από 1ης Σεπτεμβρίου, καταργώντας τις εξαιρέσεις και κάνοντας πιο αυστηρούς τους ελέγχους, ώστε επιτέλους να εφαρμοστεί η απαγόρευση του καπνίσματος και στη χώρα μας.

Μας κάνουν 9+3 "τρελές" επενδύσεις μέσω αμοιβαίων

Πλήθος εξειδικευμένες επενδύσεις μπορούν να επιλέξουν οι Έλληνες επενδυτές, ακόμη και αν το πορτοφόλι τους συγκαταλέγεται στα πλέον «λεπτά», είτε λόγω της οικονομικής κρίσης είτε όχι!

Μέσα από τις ελληνικές ΑΕΔΑΚ προσφέρονται δεκάδες «σπάνιες» επιλογές σε προϊόντα από όλο τον κόσμο και φυσικά με την επαγγελματική επίβλεψη και διαχείριση επαγγελματιών.
Θα ήταν ιδιαίτερο δύσκολο για την πλειονότητα των Ελλήνων να μπορέσουν αυτόνομα να επιλέξουν τέτοιες ευκαιρίες, λόγω έλλειψης: α) εξειδικευμένων γνώσεων, β) επαρκούς χρόνου για παρακολούθηση και διαχείριση και γ) του υψηλού ποσού που απαιτείται έτσι ώστε μια επενδυτική κίνηση να «αξίζει τον κόπο» να γίνει.

Δεν μου κάνει "Θανάσιμος τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε ακροβατικά"

Τραγικό τέλος για 44χρονο μοτοσικλετιστή.

Κατά τη διάρκεια ακροβατικών σε επίδειξη, ο άτυχος άνδρας -κάτω από συνθήκες που διερευνώνται- έχασε το απόγευμα της Τετάρτης τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το Α.Τ. Μουσούρων πραγματοποιεί έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.


Πηγή: cretalive

Δεν μας κάνει που έφυγε από τη Mercedes ο Heidfeld

H Mercedes επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε αναφέρει εχθές, ότι δηλαδή ο δοκιμαστής της, Nick Heidfeld αποδεσμεύτηκε από το συμβόλαιό του, για να γίνει ο επίσημος οδηγός δοκιμών της Pirelli.

Δεν μας Κάνει η ΒΙΑ !


Η Λογική Πεθαίνει Στη Νέα Σμύρνη
Οπαδοί του Πανιωνίου κατέστρεψαν το γήπεδο για να το σώσουν από σίγουρη καταστροφή.Σε κάποιο Αστερίξ, δεν θυμάμαι σε ποιο, ο γνωστός πειρατής που αλωνίζει τις θάλασσες βλέπει στο κιάλι του ένα πλοίο γεμάτο με τους γνωστούς Γαλάτες να έρχεται καταπάνω του και αντιδρά ως εξής: Βγάζει το τσεκούρι και καταστρέφει το πλοίο του, το βουλιάζει μοναχός του, για να μην προλάβουν να του το βουλιάξουν οι Γαλάτες, και για να γλιτώσει και το ξύλο.
Το διαβάζεις εσύ και γελάς, «τι σκέφτηκε ο μπαγάσας ο Ρενέ ο Γκοσινί», λες, «τι φαντασία που την έχει».
Υπάρχει το λοιπόν ένα μέρος πέρα από τη φαντασία, ένα μέρος μαγικό, ένα μέρος που ούτε ο νους του Ρενέ τού Γκοσινί δεν θα μπορούσε να σκαρώσει.

Μας κάνει το διάβασμα


Από τον ατελή εκσυγχρονισμό στην κρίση. Μεταρρυθμίσεις, χρέη και αδράνειες στην Ελλάδα (1993-2010)
Το βιβλίο του καθηγητή Πάνου Καζάκου επισκοπεί κριτικά τις επιδόσεις του ελληνικού συστήματος διακυβέρνησης (ή, απλούστερα, της πολιτικής) την περίοδο 1993-2010.

Αναλύει τις εντάσεις, τα αποτελέσματα και το σκεπτικό των μεγάλων σχεδίων από τον «εκσυγχρονισμό» και την «επανίδρυση του κράτους ως τη σημερινή κρίση πολλών διαστάσεων (δημόσιας οικονομίας, ανταγωνιστικότητας, περιβάλλοντος, τήρησης του νόμου, της δημόσιας αρετής κ.ά.).

Mας κάνει το νερό πριν το φαγητό

Η κατανάλωση νερού πριν το φαγητό μπορεί να συντελέσει στην απώλεια βάρους, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν στο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας στη Βοστόνη.

Μου κάνει κέφι να ΠΑΡΤΑΡΩ!!!!

ΟΛΗ  ΜΕΡΑ & ΟΛΗ  ΝΥΧΤΑ