Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο σε Σιμάο. ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ

Με χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ από τον Παναθηναϊκό, καθώς επέστρεψε από τη Μοζαμβίκη, κατά πέντε κιλά βαρύτερος.


Ο νεαρός άσος των «πρασίνων» βρέθηκε για μόλις πέντε μέρες στην πατρίδα του, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα. Ωστόσο, με το που επέστρεψε ήταν φανερό στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ότι είχε πάρει αρκετά κιλά.

Τελικά, μετά από μετρήσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως από τα 83 κιλά που ήταν πριν, έφτασε τα 88, ενώ ο δείκτης λίπους του σώματός του πήγε από το 8% στο 11%.

Βάσει του εσωτερικού κανονισμού, θα τιμωρηθεί με 500 ευρώ πρόστιμο.

Η Αδριατική βουλιάζει στο κόκκινο τα αποτελέσματα της ακτοπλοΐας


Η Αδριατική εξακολουθεί να σπρώχνει στο βαθύ κόκκινο τα αποτελέσματα των τριών μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιρειών (ΑΝΕΚ, Attica Group, Minoan Lines , παρά το γεγονός ότι η επιβατική κίνηση στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας, στη διάρκεια του θέρους, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία.

Η πίεση στα ναύλα λόγω του έντονου ανταγωνισμού και το αυξημένο κόστος καυσίμων εξακολουθούν να πιέζουν τα αποτελέσματα των ακτοπλοϊκών εταιρειών στις συγκεκριμένες γραμμές, επιτείνοντας το γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και στην εσωτερική ακτοπλοΐα.

Μανούλια, Βραχείτε

Wet T-Shirt διαγωνισμός επί ελληνικού εδάφους

Κάποιος πήρε την Κατερίνα Γκίκα και την παρέα της και έκαναν έναν ελληνικό διαγωνισμό βρεγμένου T-shirt. Φυσικά, σκηνές απείρου κάλλους ακολούθησαν.αλήθεια είναι ότι εγώ είχα προειδοποιήσει την ανθρωπότητα ολάκερη ότι η Κατερίνα Γκίκα είναι το μέλλον του μόντελινγκ, και με αυτή της τη συμμετοχή το αποδεικνύει.

gallery THE BREEDER


Time 22 September · 20:00 - 23:00

--------------------------------------------------------------------------------

Location The Breeder, Athens

--------------------------------------------------------------------------------

Created by: The Breeder

--------------------------------------------------------------------------------

More info CASTRATO

ANGELOS PAPADIMITRIOU

WITH THE PARTICIPATION OF
...ZISIS PAPAZAHARIOU

PRIVATE VIEW: WEDNESDAY 22 SEPTEMBER 2010, 8-10pm
EXHIBITION DATES: 22 SEPTEMBER - 13 NOVEMBER 2010
OPENING HOURS: TUESDAY TO SATURDAY 12-6pm

QTL1S3DNK-CATHERINE VAFIAS PHOTOGRAPHY SHOW


Time 19 October at 06:00 - 31 October at 10:00

--------------------------------------------------------------------------------

Location PEIRAIOS 201 (OPPOSITE ATHENS HEART)

--------------------------------------------------------------------------------

Created by: Katerina Vafia

--------------------------------------------------------------------------------

More info OPENING 19/10/10 6-1
Οι φιλοζωικές ανησυχίες της Paris Hilton είναι γνωστές... Η «χρυσή» κληρονόμος σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται «υιοθετεί» ανήμπορα ζωάκια και τα κρατάει στο σπίτι της, σε μια προσπάθεια να τα γλυτώσει από βέβαιο θάνατο.


Πολύ πρόσφατα αποφάσισε να πάρει υπό την προστασία της μερικά κουνελάκια, όπως μας ενημέρωσε μέσω του προφίλ της στο twitter.

Εκτός λοιπόν, από τα 17 σκυλιά, τις 2 γάτες, τα 3 κουνάβια, τους δύο πιθήκους, την κατσίκα και το γουρουνάκι, η πλούσια κληρονόμος τώρα απέκτησε και 20 μικρά κουνέλια!

Όπως αποκάλυψε –μέσω twitter πάντα- είδε τα κουνελάκια σε ένα pet shop και επειδή επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως τροφή φιδιών, τα λυπήθηκε και τα πήρε σπίτι της. Μάλιστα, δημοσίευσε και μία φωτογραφία μαζί τους.

Τώρα, λίγες μόλις ημέρες μετά, τα κουνελάκια της γέννησαν και είναι πολύ περήφανη για τα μωρά...
Αμέσως ανήρτησε φωτογραφία στο twitter με ένα από τα μικρά κουνελάκια!

Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer

Η Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη νόσο, αλλά και την αφύπνιση και ενεργοποίηση της Πολιτείας.


Η νόσος Alzheimer είναι η πιο συχνή μορφή άνοιας και αποτελεί μείζον ιατρικό, κοινωνικό και οικονομοτεχνικό πρόβλημα για τις ανεπτυγμένες κοινωνίες με μεγάλο προσδόκιμο επιβίωσης.

Ο όρος «άνοια» αφορά στην έκπτωση των νοητικών λειτουργιών, καταρχήν της μνήμης και ακολούθως του λόγου, της κρίσης και συνολικά της προσωπικότητας.

Σήμερα, υπάρχουν 140.000 χιλιάδες ασθενείς στην Ελλάδα και 40.000.000 παγκοσμίως, ενώ από την νόσο προσβάλλονται το 5% των ατόμων άνω των 65 ετών και το 25% άνω των 85. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των επιστημόνων, στο μέλλον ο αριθμός των ανοϊκών ατόμων θα αυξηθεί δραματικά.

Πρόβλημα με τη… σκουριά έχουν μοντέλα της Bentley

Μπορεί τα αυτοκίνητα της Bentley να είναι ξεχωριστά, χειροποίητα και… πανάκριβα, αλλά όλοι γνωρίζουν πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δυστυχώς, όμως, και σε αυτοκίνητα, η αξία των οποίων αγγίζει και ξεπερνά ακόμα και τα 300.000 ευρώ, δεν λείπουν τα μικροπροβλήματα, όπως αυτό που έχει διαπιστωθεί σε αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Αμερική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το φτερωτό σήμα της μάρκας που βρίσκεται τοποθετημένο σε ορισμένα μοντέλα πάνω στο καπό ενδέχεται να… σκουριάσει!

Έλληνας κροίσος με 10 γράμματα

Έλληνας κροίσος με 10 γράμματα είναι ο ιδιοκτήτης του πιο ακριβού διαμερίσματος στο κόσμο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο-Αλέξανδρο Γουλανδρή, ο οποίος αγόρασε πριν από λίγες μέρες ένα ρετιρέ 1.600 τ.μ για 240 εκατ. ευρώ.Το πολυτελές διαμέρισμα με την αισθητική της belle epoque, βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και έχει απίστευτη θέα την Cote d’Azure, ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν τη δική τους κουζίνα, ιδιωτικό θέατρο, γκαρνταρόμπα, μπάνιο και μια τεράστια βιβλιοθήκη.

24χρονη μητέρα με ...12χρονη κόρη

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Kathleen, 12 χρόνια πριν είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. Σήμερα η 24χρονη πλέον Βρετανή ποζάρει δίπλα στη μονάκριβη κόρη της Georgia, που είναι τώρα 12 χρόνων. Για πολλά χρόνια η μικρή Kathleen δεν ήθελε να μιλήσει για την περιπέτειά της. Από φόβο πως θα υπάρξουν πολλές επικριτικές φωνές. Σήμερα μπορεί να είναι περήφανη για την κόρη της και να κάνει όνειρα για το μέλλον της.


Σίγουρα ένα από τα όνειρά της είναι να μπορέσει η κόρη της να σπουδάσει, κάτι που δεν κατάφερε η ίδια. Αν και δεν μετανιώνει ποτέ για ό, τι συνέβη, εύχεται το παιδί της να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη. “Όταν η Georgia έκλεισε τα 12 χρόνια, μου ξύπνησε αναμνήσεις από την εποχή που ήμουν εγώ στην ηλικία της. Όταν την κοιτώ, δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δυνατό να ήμουν ήδη μητέρα στην ηλικία της” αναφέρει σε συνέντευξή της η 25χρονη.

Οι 4 αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της χώρας...

Eν όψει καίριων αποφάσεων, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας -και προφανώς την πορεία των τιμών των μετοχών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας-, θα βρεθεί το επόμενο δίμηνο η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου.


Έχοντας ολοκληρώσει μέχρι και τον Ιούλιο ένα σοβαρό μεταρρυθμιστικό έργο (βαρύνοντα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό, το εργασιακό, το φορολογικό, τις ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά κ.λπ.) και επίσης έχοντας πάρει μια σειρά δύσκολες αποφάσεις (είσοδος της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μειώσεις μισθών και συντάξεων κ.λπ.), σήμερα βρίσκεται «στα μισά του δρόμου».

Esspressaki για καλημέρα από την Gabriela Vergara..




ακουσων ακουσων ....