Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Happy Ramadan!




Μας κάνει η υποβρύχια φωτογραφία

Η ιστορία του ανθρώπινου είδους είναι στενά συνδεδεμένη με τη θάλασσα και με δραστηριότητες δίπλα και μέσα σ'αυτή ,ήταν φυσικό λοιπόν με την ανακάλυψη της φωτογραφίας το ενδιαφέρον των πρώτων φωτογράφων γρήγορα να στραφεί και στην προσπάθεια καταγραφής εικόνων μέσα στο νερό.Ένας Άγγλος ο William Thopmson τράβηξε την πρώτη υποβρύχια φωτογραφία τον Φεβρουάριο του 1856.
Ο Αμερικάνος John Ernest Williamson έκανε την πρώτη υποβρύχια κινηματογραφική ταινία το 1915 και φωτογραφίες δράσης φωτογραφίζοντας καρχαρίες να επιτίθενται σε νεκρά άλογα που ο ίδιος είχε ρίξει στο νερό.
Οι Αμερικανοί William Longley και Charles Martin το 1926 έκαναν μια σειρά θαυμάσιες φωτογραφίες στην καραϊβική για λογαριασμό του National geographic. Στα χρόνια που ακολουθούν δύο ονόματα θα κυριαρχήσουν στην υποβρύχια φωτογραφία, ο Αυστριακός Hans Hass και ο Γάλλος Ζακ- Yves Cousteau.
Η υποβρύχια φωτογραφία γνωρίζει άνθιση στις μέρες μας και έχει πολλά να μας προσφέρει σε συγκινήσεις , συναισθήματα και ομορφιά. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν πολλοί καλοί φωτογράφοι που ασχολούνται με την υποβρύχια φωτογραφία. Και στην Ελλάδα υπάρχουν φωτογράφοι πάρα πολύ καλοί που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα μεγάλα ονόματα της υποβρύχιας φωτογραφίας.

Breaking News! Snake eats woman!!!


Μας κάνει ο scuba dog!!!

A scuba diver in Russia got so lonely out in the ocean that he wanted his dog to come too!
So he built Boniface a diving suit of his own.
After training in a swimming pool, the diving dog has taken his first two metre plunge in the sea.
Although it might look like fun, animal charity the RSPCA has told Newsround that it's worried about someone putting an animal underwater.
So remember - DON'T try this with your own pet.

Δεν μας κάνει το ζευγάρι των απατεώνων που ξεγελά τον ιδιοκτήτη του Πρατηρίου καυσίμων

Θα πρέπει να δείτε δύο και τρεις φορές το βίντεο για να καταλάβετε πώς το ζευγάρι των απατεώνων ξεγελά τον ιδιοκτήτη του Πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή των Μαλίων και αρπάζει μπροστά στα μάτια του 1200 ευρώ !


Το ζευγάρι μπαίνει στο βενζινάδικο, προμηθεύεται καύσιμο και πληρώνει παίρνοντας ρέστα 50 ευρώ. Ο πελάτης δηλώνει στον πρατηριούχο ότι είναι συλλέκτης και αναζητεί χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έχουν στην μία όψη τους την ένδειξη GR ( η οποία σημειωτέον δεν υπάρχει σε κανένα χαρτονόμισμα) !

«Υπολογίζεται ο Μπλάνκο»!

Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ίσμαελ Μπλάνκο, αν ο Αργεντινός επιθετικός δεν ανανέωνε τη συνεργασία του με την Ένωση.

«Ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο στον μάνατζερ του Μπλάνκο. Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος είναι εξοργισμένοι από αυτά που γράφηκαν και τονίζει ότι πεποίθηση της ΑΕΚ είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τον παίκτη.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η ΑΕΚ θα υπολογίζει τον παίκτη κανονικά και χωρίς προβλήματα ως το τέλος του συμβολαίου του», είναι η ξεκάθαρη θέση της ΠΑΕ για τον Μπλάνκο.

Δεν μας κάνει που απαγορεύονται οι βουβουζέλες στο Ελλάδα-Γεωργία

Στις οδηγίες προς του φιλάθλους για τον αγώνα της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2012, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ΕΠΟ υπενθυμίζει πως απαγορεύετε η χρήση βουβουζέλας.


Με την εμπειρία του ταξιδιού στη Νότια Αφρική πολύ πρόσφατη για αρκετούς φίλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, υπήρχε φόβος πως το φαληρικό γήπεδο θα αποκτούσε «αέρα» Μουντιάλ. Γιʼ αυτό και οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας έσπευσαν να προλάβουν τα χειρότερα.

http://www.spitorswallow.co.za/blowme.php

Δέν μας κάνει που οι Ελληνίδες φοράνε τις ίδιες τσάντες


ΔΝΤ: Ανώφελη και μη πιθανή η ελληνική χρεοκοπία


Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας σε μία προηγμένη οικονομία όπως η Ελλάδα "δεν ωφελεί, δεν είναι επιθυμητό και δεν είναι πιθανό", σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Η θέση αυτή έρχεται σε αντίθεση με την κρατούσα άποψη της αγοράς ότι η Ελλάδα τελικά θα οδηγηθεί σε αναδιάρθρωση των χρεών της.

"Οι αγορές υπερεκτιμούν τον κίνδυνο χρεοκοπίας", αναφέρει ο κ. Paulo Mauro, ένας από τους συντάκτες της έρευνας του ΔΝΤ.

Έντονες πιέσεις για δημιουργία site troktiko.gr


Όλο και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν τον αδελφό του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια να δέχεται πιέσεις από επιχειρηματική πηγή προκειμένου να επαναφέρει το troktiko με μορφή site.

Συγκεκριμένα, ο έτερος αδελφός Γκιόλιας διαθέτει τα δικαιώματα του ονόματος του οποίου μάλιστα είναι κατοχυρωμένα με την μορφή «gr», δηλαδή ιστοσελίδας και όχι blog.

Ο επιχειρηματίας που τον πιέζει θεωρεί ότι πρέπει να συνεχιστεί το δημιούργημα του Σωκράτη ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αλλά και την εξαίσια δημοσιογραφική δουλειά χρόνων.

Άλλωστε όποια προσπάθεια επαναφοράς του troktikο από λοιπούς τυχοδιώκτες παρέμειναν στο πλαίσιο της κακής απομίμησης, εκμεταλλευόμενοι το όνομα και το φανατικό κοινό του ιστορικού blog.

Surf Barcelona - 08.01.2010

Streets of Barcelona - UNI & Macba

Ήρα Μελή Έχει Το Μέλι

Καλοκαιρινή oπτασία ... Το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά, αν και ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που τα μοντέλα συνεχίζουν να παραθερίζουν και να δουλεύουν το μαύρισμα που με τόσο κόπο απέκτησαν όλη τη θερινή σεζόν. Μια από αυτές και η Ήρα Μελή, που απλώθηκε σε γρασίδια και πισίνες.

LOOP 2010 : International Video Art Fair . Barcelona . 2.Part

Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη μια πολύ διαφορετική action ταινία για το ποδήλατο. «Οι κύκλοι της ζωής» δεν είναι απλώς μια κοινή ποδηλατική ταινία. Είναι μια ταινία φτιαγμένη γύρω από το ποδήλατο, για τη γέννηση και τον θάνατό του, μια εισήγηση στο πώς και το γιατί το αρχαίο αυτό δίκυκλο μέσο διατηρεί τη θέση του στη σύγχρονη ζωή.

ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ


Την εμφάνιση και τον τρόπο που αντιμετώπισε την Ίντερ πριν από δύο χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει ως οδηγό ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα, όπως υποστήριξε ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του στο πλαίσιο του φόρουμ προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. «Για μας η μόνη τακτική είναι να προσευχόμαστε», τόνισε –αρχικά- φυσικά με διάθεση να αστειευτεί και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον καταιγιστικό ρυθμό της Μπαρτσελόνα. Εάν κάτι έλειπε από το παιχνίδι της, ο Bίγια έδωσε την απαραίτητη δυναμική στην επίθεση. Λειτουργεί σαν να αγωνίζεται πολλά χρόνια μαζί τους», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. «Είναι απαραίτητο να μην αφήσουμε καθόλου κενούς χώρους. Πρέπει να επιτεθούμε προσεκτικά, όπως κάναμε με την Ίντερ και να αξιοποιήσουμε τα ελάχιστα λάθη που θα κάνουν και αυτοί, αφού μιλάμε για θνητούς ανθρώπους», κατέληξε.

U2 360° Tour

ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Η U2 360º είναι η 10η παραγωγή του σχεδιαστή Willie Williams για τους U2. Ο Mark Fisher, ο αρχιτέκτονας της παραγωγής, συνεργάζεται για 6η φορά με τους U2. Ο σχεδιασμός της σκηνής περιλαμβάνει μία πρωτοποριακή κυλινδρική LED οθόνη. Το συγκρότημα και ο Williams συζητούσαν για αρκετά χρόνια ιδέες, για την παραγωγή ενός show που θα είναι ορατό από όλα τα σημεία ενός μεγάλου σταδίου (360º).

Kατά τη διάρκεια της περιοδείας Vertigo Tour του 2006, την ώρα του δείπνου, δημιουργήθηκε το πρώτο «μοντέλο» για την σκηνή, τα πιρούνια του φαγητού χρησιμοποιήθηκαν ως πόδια-στηρίγματα της σκηνής.

Η σκηνή είναι κατασκευασμένη από τη Βελγική εταιρεία, Stageco. Για την κατασκευή της απαιτείται η χρήση πρωτοποριακών υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης. Η ατσάλινη κατασκευή έχει ύψος 90 πόδια (27,43 μέτρα) ενώ ο κεντρικός πυλώνας φτάνει στα 150 πόδια (45, 72 μέτρα). Η κατασκευή μπορεί να υποστηρίξει βάρος μέχρι και 180 τόνων.

Μεθώντας με κοντό ποτήρι

Ας υποθέσουμε πως είστε από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μεθούν στις βραδινές τους εξόδους για ποτό. Ε, τότε καλό θα ήταν να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που πίνουν αλκοόλ, κρασί ή μπίρα σε χαμηλό ποτήρι καταλήγουν να πίνουν, τελικά, αρκετά περισσότερο - μπορεί ακόμη και διπλάσια ποσότητα σε κάποιες περιπτώσεις - σε σχέση με όσους πίνουν σε ψηλό ποτήρι. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας βρετανικής επιστημονικής έρευνας. Ας πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή.


Η μελέτη, υπό τον καθηγητή πειραματικής ψυχολογίας Τσαρλς Σπενς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», διαπίστωσε ότι εξαιτίας μιας κοινής οπτικής αυταπάτης, της οποίας οι άνθρωποι πέφτουν συχνά θύματα, καταλήγουν… με πονοκέφαλο από το πολύ ποτό.

Μας κανεί, zoom in/out & enjoy

Click the link above to view

ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ


ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.....


Χωρίς τον Αντώνη Φώτση, πιθανώς και τον Κώστα Καϊμακόγλου, θα αγωνιστεί η Εθνική σήμερα απέναντι στη Ρωσία στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Μουντομπάσκετ. Ο αρχηγός της ομάδας υπέστη διάστρεμμα στην πρώτη μετατάρσιο φαλαγγική, υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν προπονήθηκε σήμερα το πρωί, ενώ τέθηκε νοκ άουτ από τον αποψινό αγώνα. Ο Κώστας Καϊμακόγλου ταλαιπωρείται από χθες από στομαχικές διαταραχές, ενώ έχει μια κάκωση στο μετακάρπιο του δεξιού χεριού. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Μας κάνει.Αγόρασε Mercedes station wagon με… 520 ίππους ο Μπάτον

Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, Τζένσον Μπάτον, αγόρασε πρόσφατα ένα νέο αυτοκίνητο που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μία… Mercedes, καθώς με τη μάρκα αυτή άλλωστε συμμετέχει και στον συγκεκριμένο θεσμό. Πολύς κόσμος θα περίμενε να δει τον Μπάτον πίσω από το τιμόνι μίας SLS (το νέο super car της γερμανικής φίρμας), όμως ο κορυφαίος πιλότος επέλεξε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο (station wagon)!

Η νέα ξύστρα-δώρο της κυβέρνησης...

Μας κάνει το φόρεμα που ...κρατάει μακριά τους άντρες και όχι μόνο

Δείτε το...

E-mail Άραβα μαθητή στον πατέρα του και η απάντηση του πατέρα του

Το e-mail του Άραβα μαθητή στον πατέρα του:


Το Βερολίνο είναι θαυμάσιο, οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι και μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά πατέρα, ντρέπομαι λίγο να πηγαίνω στο κολέγιο με τη Φερράρι 599 GTB από καθαρό χρυσό, όταν όλοι μου οι καθηγητές και πολλοί συμμαθητές μου έρχονται με τρένο.


Ο γιος σου, Nasser

Δεν μας κάνει "Χορεύοντας" με τα χρέη!

Πώς αντιδρούν και τι σχεδιάζουν εισηγμένες που αγωνίζονται να κερδίσουν το στοίχημα της ρευστότητας - Ποια "όπλα" εξακολουθούν να παραμένουν στη φτωχότερη από πέρυσι φαρέτρα τους.

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί η διοικήσεις των μισών περίπου εισηγμένων εταιριών προκειμένου να βελτιώσουν τις ταμειακές τους ροές και να αποφύγουν ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Άλλες εξ αυτών το πράττουν για προληπτικούς λόγους, φοβούμενες ότι αν η υπάρχουσα συγκυρία συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά όσο σήμερα.

Άλλες όμως διαπιστώνουν ότι ο κίνδυνος είναι πολύ πιο κοντά.

ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ !!


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έγινε αισθητή στις 7.53 π.μ. στην Αττική. Το επίκεντρο εντοπίζεται βόρεια του Κορινθιακού κόλπου και νότια της Λιβαδειάς, στα Λεύκτρα Βοιωτίας.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ !!!!


Έπειτα από επίμονα αιτήματα της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, απαγορεύτηκε το σόου των τσιρλίντερ στη διάρκεια των αγώνων της εθνικής Τουρκίας! Οι αυστηροί «νόμοι» του Ισλάμ υπαγορεύουν να μην προβάλλεται γυναικεία σάρκα σε κοινή θέα και οι «Red Foxes», το ουκρανικό χορευτικό συγκρότημα στο οποίο έχει ανατεθεί από τη FIBA η ψυχαγωγία των θεατών, φαίνεται πως... προκάλεσαν τους φανατικούς μουσουλμάνους με τις ελαφρές ενδυμασίες τους. Πάντως το show θα προσφέρεται στους υπόλοιπους αγώνες της διοργάνωσης.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ...ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=H08XGOxGQ18

Καλό μήνα

Μου κάνει

Να Αγαπάω

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=50oZvXpRbAg

Πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά! Εξαιρετικές διασκευές, μοναδικές ερμηνείες!