Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Καιρός ήταν..

Νέα απαγορευτική σήμανση για το επιβατικό κοινό θα τοποθετηθεί στους συρμούς του μετρό από 1η Οκτωβρίου. Οι παραβάτες θα διώκονται ποινικά.

Μας κάνει. ... ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ !!!!

Σταθερή αξία





Όσες φορές και να το δούμε πάντα θα κλαίμε. Μοναδικό και πολύ σπάνιο Style & πολύ φίλος του Χ. Ζάμπουνη.

10,000 κωλοπαγκάκια

Το διαγωνισμό για την προμήθεια 10,000 παγκακίων για δημόσιους χώρους στην πρωτεύουσα κέρδισε κινεζική εταιρεία παρουσιάζοντας μια πρόταση που ταιριάζει απόλυτα στα ελληνικά δεδομένα.

Δεν μου κάνει....ο ανασχηματισμός


Χεστήκαμε ποιον ηλίθιο θα βάλει ο Γιωργάκης στα υπουργεία και ακόμα περισσότερο χεστήκαμε ποιοι θα κατέβουν υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές....γενικά χεστήκαμε για οτι έχει να κάνει με την πολιτική σε αυτον τον τόπο...λες και θα αλλάξει τίποτα

Μου κάνει. Luxury Lingerie


Γιατί έτσι μας αρέσει

www.agentprovocateur.com


“Give your butt the Midas touch” - Μας αρέσει!


Λεκάνες υψηλής αισθητικής με επικάλυψη χρυσού ή Swarovski.

Δεν μου κάνουν οι γνωριμίες μέσω Facebook...


Ο 44 Βρετανός Gary Higgs, θύμωσε πολύ όταν η ερωμένη του τον φώναξε: «Κρις!».
Ο οργισμένος άντρας, τυφλωμένος από τη ζήλια πήγε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι και μαχαίρωσε την άτυχη Joanne Kitchen μία φορά στην πλάτη και μία φορά στο στήθος.
Ο Γκάρι είπε αργότερα στην αστυνομία: «Τη ρώτησα γιατί με είπε» Chris «, αλλά είπε ότι σκεφτόταν τον γκόμενο της κόρης της, που τον λένε Chris».
Ο Χιγκς, ο οποίος παραδέχθηκε τη δολοφονία, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί ένα χρόνο πριν στο Facebook, παίζοντας poker.

Μας αρέσουν τα αυγά μάτια!

Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να φαγωθούν αυγά. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα ζεστό τηγάνι και μόλις κάψει, σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και σε 2-4 λεπτά είναι έτοιμα προς βρώσιν. Απαραίτητη προϋπόθεση, τα αυγά να είναι από κότες ελεύθερης βοσκής και η κότα που σας τα μαγειρεύει να είναι ελεύθερη.

Μας αρέσει το σουτιέν της Lady Gaga!


Μας κάνουν οι Σκορπιοί;

Όσο κακοί και αν προσπαθείτε να είστε γνωρίζετε ότι μπορείτε και περισσότερο. Αν ήσασταν άλλο ζώδιο το μόνο που θα σας χαρακτήριζε θα ήταν το ζώδιο του γλιφτρολέων και ο χοίρος στο κινέζικο... γουρούνιαααα. Η δουλειά που σας ταιριάζει είναι του δήμιου, συκοφάντη, δολοφόνου. Το δεξί χέρι του Χίτλερ ήταν σκορπιός

Μετακομίζετε;

Αφήστε το πάνω μας! Η εταιρεία EASYTRUCK Α.Ε. δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Αναλαμβάνουμε:
· Ξεμοντάρισμα - Μοντάρισμα
· Δυνατότητα ασφάλισης & Αποθήκευσης Οικοσυσκευών
· Συσκευασία πακέτων - δεμάτων
Για ασφαλέστερη και μη χρονοβόρα διαδικασία η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος κάνει την μετακόμιση εύκολη υπόθεση. Η συσκευασία μωρών κάνει επίσης την μετακόμιση ευχάριστη υπόθεση και δεν απαιτεί ανυψωτικό μηχάνημα.

Ειρήνη Κεβεζέ: Το sex είναι έμπνευση



Η hair stylist που έφυγε από τον πιο hot διαγωνισμό ομορφιάς με τον τίτλο της αναπληρωματικής Playmate, μας προ)καλεί να γνωρίσουμε τον… πολύ εσωτερικό της κόσμο! «Το sex είναι τα πάντα. Το sex είναι έμπνευση για μένα και φροντίζω να «εμπνέομαι» όσο πιο συχνά γίνεται. Με βοηθάει να λειτουργώ καλύτερα. Το ότι είμαι σκορπιός στο ζώδιο, δεν είναι τυχαίο!» αναφέρει το μοντέλο, ενώ συνεχίζει: «Στο sex, οτιδήποτε εξάπτει την φαντασία και να μεγαλώσει το πάθος, είναι επιτρεπτό.

Ο αληθινός Beavis!!!

Τον βρήκαμε και σας τον παρουσιάζουμε!

Δεν μου κάνει....ο εθισμός στο Facebook

Facebook

Δεν μου κάνει...που έιμαστε τελευταίοι στις φιλανθρωπίες


Δεν λέω ρε φίλε αξίζαν τα 5000 ευρώπουλα που έδωσες για λουλούδια στην ξανθιά ανερχόμενη στάρ που σε "έπαιζε" ολη την νύχτα....αλλα ΄δωσε και κάτι για αυτούς που το έχουν ανάγκη...

Ερευνες μας τοποθετούν στην 145ή θέση σε σύνολο 150 χωρών στις φιλαθρωπίες...ντροπή!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Μια ανάσα από τις 1.000 μ.β. το spread

Κοντά στις 1.000 μονάδες βάσης ενισχύεται σήμερα η διαφορά απόδοσης μεταξύ του 10ετούς ελληνικού ομολόγου και του αντίστοιχου γερμανικού εν μέσω έντονων ανησυχιών για την κατάσταση των ευρωπαϊκών τραπεζών.


Στις 12:58 (ώρα Ελλάδος), το spread του ελληνικού ομολόγου έναντι του γερμανικού Bund διευρυνόταν στις 980,1 μονάδες βάσης από περίπου 942 μονάδες βάσης που ήταν στο χθεσινό κλείσιμο.

Η αναζωπύρωση των ανησυχιών για την ευρωστία του τραπεζικού τομέα έστρεψε τους επενδυτές στα ασφαλή καταφύγια των γερμανικών και των βρετανικών κρατικών ομολόγων. Την αφορμή έδωσε δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο τα «τεστ αντοχής» των ευρωπαϊκών τραπεζών υποτίμησαν την έκθεση ορισμένων πιστωτικών ιδρυμάτων σε ριψοκίνδυνο κρατικό χρέος.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ. Συρρίκνωση της οικονομίας κατά 3,7%

Συρρίκνωση 3,7% εμφάνισε η ελληνική οικονομία το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Σε μηνιαία βάση, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 1,8%.

Οι ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου μειώθηκαν κατά 18,6% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009. Οι κατοικίες μειώθηκαν κατά 19,3%, ο μηχανολογικός εξοπλισμός κατά 10,6%, οι λοιπές κατασκευές κατά 27,0% και ο εξοπλισμός μεταφορών κατά 20,9%, αναφέρει η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Δεν μου κάνουν.... τα call center των τραπεζων


Δεν φτάνει που με παίρνουν κάθε μέρα 18χρονοι πιτσιρικάδες να μου τα ζαλίσουν που χρωστάω 55 ευρώ στην κάρτα έχουν και ύφος μεγαλομέτοχου της Goldman Sachs και με απειλούν και με εξώδικα....άραξε ρε μεγάλε σιγα μην με στείλεις και στο Ευρωδικαστήριο...!!

Μας κάνει ακίνητα: Ακόμη χαμηλότερα συναλλαγές και τιμές

Στις κατοικίες που προσφέρονται σε τιμή κάτω των 200 χιλιάδων ευρώ επικεντρώνεται πλέον το αγοραστικό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τα οικιστικά ακίνητα, η ζήτηση για τα οποία εκτιμάται πως θα περιοριστεί περαιτέρω μέχρι τα τέλη του έτους. Οι ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι αγοραστές ζητούν σήμερα από τους κτηματομεσίτες να τους προτείνουν ακίνητα με κόστος που δεν υπερβαίνει τις 200 χιλιάδες ευρώ, χρηματικό όριο που οι ίδιοι τοποθετούσαν στις 250 χιλιάδες ευρώ στις αρχές του 2010.

Tι είναι η τρούφα;

Εαν η μόνη τρούφα που ξέρατε μεχρι σήμερα είναι αυτή δίπλα στα εκλέρ στο ζαχαροπλαστείο καιρός να ξεστραβωθείτε...


Η τρούφα είναι ένα σπάνιο είδος υπόγειου μανιταριού που συμβιώνει και αναπτύσεται στις ρίζες κάποιων ειδών δένδρων ή και θάμνων.Πρόκειται για καρποφορίες ομάδας ασκομυκήτων οι μυκηλιακές υφές των οποίων περιβάλλουν τα ριζικά τριχίδια των ξενιστών τους σαν γάντι. Οι μύκητες αυξάνουν την ικανότητα των ριζών να προσλαμβάνουν απο το έδαφος θρεπτικές ουσίες και ιχνοστοιχεία, ενώ απορροφούν απο τις ρίζες κυρίως υδατάνθρακες. Το εδώδιμο αυτό μανιτάρι ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες με την ονομασία ύδνον.Οι Ρωμαίοι ήταν επίσης λάτρεις του ξεχωριστού αυτού εδέσματος. Άγνωστο γιατί, στην Ελλάδα σήμερα δεν το ξέρουν πολλοί παρ' ότι αυτοφύεται σε αρκετές περιοχές. Οι κύριες χώρες παραγωγής αλλά και κατανάλωσης, είναι η Ιταλία και η Γαλλία.

Ωστόσο η γαστρονομική και θρεπτική του αξία το κάνουν περιζήτητο απο τους καλοφαγάδες όλου του κόσμου.

Μου κάνει να τρώω με χρυσά κουτάλια

Λαμπερά χρυσά μαχαιροπίρουνα θα στολίσουν το τραπέζι μας και θα δώσουν λάμψη και ζεστασιά στις στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

http://www.ionia.gr/

Μου κάνουν...τα χρυσά πούρα


Βαρέθηκα να καπνίζω τα ίδια και τα ίδια....
συν του οτι μάθανε ολοι τα πούρα και μου μοστράρουνε με τα Cohiba και μου χαλάνε την φάση...
Το έψαξα ομως και σήμερα θα σκάσω στην καφετέρια με το καινούργιο μου πούρο 24 καρατίων...

Μου κάνει ο Άγιος Βασίλης....




Hταν ο ¶γιος Βασίλης σε μια πλατεία και διάφορα παιδάκια κάθονταν στα πόδια του και του ζητούσαν διάφορα πράγματα.
Πάει το πρώτο παιδί και του λέει ''¶γιε μου Βασίλη εγώ θέλω μια φεράρι'' και ο ¶γιος Βασίλης λέει στον καλικάντζαρο '' γράψε μια φεράρι για τιν φίλο μας''.
Πάει άλλο παιδι και του λεει ''Αγιε μου Βασίλη θέλω μια φεράρι'' ''Καλικάντζαρε γράψε αλλη μια φεραρι για το παιδί''
Πάει το τρίτο παιδί και του λέει''Αγιε Βασίλη εγώ θέλω για δώρο ένα αρχίδι γιατι γεννήθηκα μόνο με ένα και ο ¶γιος Βασίλης''γράψε μια φεράρι''και το παιδί του λέει''μα εγώ αρχίδι ζήτησα όχι φεράρι και του λέει ο Αγιος Βασίλης ''γιατί οι άλλοι τι θα πάρουν τα αρχίδια μου θα παρουν.

ΣΟΡΤΑΚΙΑΣ: Η ΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ…


ΣΟΡΤΑΚΙΑΣ Η ΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ…
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ………ΑΠΛΑ
ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ 90 Η ΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ….
ΜΕ ΤΟ SPREAD ΣΤΟ 960 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΑ ΚΑΛΑ…
Η FINASBANK ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ (ROE 20%)…..
OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ… ΞΕΡΟΥΝ ……
Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ……
ΛΟΙΠΩΝ……
ΣΟΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ…..
ΠΕΙΡ
ΕΥΡΟ
ΑΛΦΑ…
ΜΑΡΦ
ΤΤ
CIAO….
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ –ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΑΚΑΚΑΣ

Σας κάνει να διαδηλώσετε;

Κατεβείτε στο κέντρο, σπάστε τα χωρίς τον φόβο των δακρυγόνων, ξεχωρίστε από το πλήθος και γίνετε ο πιό «γνωστός άγωστος» με την υπογραφή της Louis Vuitton!

Νέα απογευματινά μαθήματα μόνο για γυναίκες..


Θέμα 1. Σιωπή, το τελικό σύνορο: (εκεί που καμία γυναίκα δεν έχει ξαναπάει).
Θέμα 2. Η ανεξερεύνητη πλευρά των τραπεζικών συναλλαγών: (καταθέσεις).
Θέμα 3. Πάρτυ: (χωρίς καινούργια ρούχα).
Θέμα 4. Διαχείριση ανδρών: (Οι μικροκαυγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα).
Θέμα 5. Τουαλέτα: (το ξυραφάκι του είναι δικό του).
Θέμα 6. Επικοινωνία I: (Δάκρυα - το τελευταίο καταφύγιο, όχι το πρώτο).
Θέμα 7. Επικοινωνία II: (Σκέψη πρίν την ομιλία).
Θέμα 8. Επικοινωνία III: (πώς να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνια).
Θέμα 9. Τηλέφωνο: (πώς να το κλείσεις).
Θέμα 10. Εισαγωγή στο παρκάρισμα
Θέμα 11. Παρκάρισμα για προχωρημένες: (με την όπισθεν).

Μας κάνει η θρυλικη Lancia Stratos

Η Αναβιωση ενος απο τα πιο θρυλικα μοντελα της αυτοκινησης ειναι γεγονος!




Ποιος μπορει να ξεχασει τη θρυλικη Lancia Stratos, το πανεμορφο αγωνιστικο με το οποιο η Lancia μονοπωλησε το ενδιαφερον των θεατων στις ειδικες διαδρομες των 70'ς? Εκτοτε η Stratos ειναι αντικειμενο λατρειας για οσους αγαπανε τα αυτοκινητα αλλα και τη γνωστη ιταλικη φιρμα.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ;;;;

Η κρίση θέλει καλοπέραση....

Η κρίση ολο και βαθαίνει. Ο κόσμος δείχνει φοβισμένος και η ψυχολογία έχει πίασει πάτο...
Ηρθέ η ώρα να κάνετε τι διαφορά και να τους κουφάνετε όλους ξοδέυοντας ακατάπαυστα και προσφέροντας στον εαυτο σας μονο τα καλύτερα.
Κατω απο αυτήν τη λογική παραθέτουμε μερικούς τρόπους να πετάξετε τα λεφτά σας και να γράψετε την κρίση στα παλιά σας.... ferragamo:

Νερό Kona Nigari
Αποτελεί το πιο ακριβό νερό στον κόσμο. Το κόστος του αγγίζει τα $16,75 και πρόκειται για αφαλατωμένο νερό με υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα από τις θάλασσες της Χαβάης. Όταν ακόμα και το νερό μπορεί να αποτελέσει απόλαυση τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε.





Ουΐσκι Macallan Fine Rare Vintage
Ένα από τα πιο ακριβά, αν όχι το ακριβότερο, οϋίσκι στον κόσμο αποτελεί το Macallan Fine Rare Vintage.Υπάρχουν μόνο 85 μπουκάλια στον κόσμο και φυσικά για να απολαύσετε έστω και λίγο από αυτή την εξαιρετική ποικιλία με ηλικία τριάντα ετών τότε θα πρέπει και να είστε πολύ τυχεροί, αλλά και να βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη. Κάθε μπουκάλι κοστίζει $38.000.


Καφές Kopi Luwak
Ο πιο φίνος και ακριβός καφές στον κόσμο είναι ο Kopi Luwak. Η προέλευσή του έρχεται από την ινδονησιακή νήσο Σουμάτρα και η συνολική ετήσια παραγωγή για την συγκεκριμένη πιότητα καφέ φτάνει μόνο τα 500 κιλά, γι΄αυτό φυσικά το λόγο η τιμή της λίβρας δεν θα μπορούσε να ξεκινάει χαμηλότερα από τα $300.




Σαμπάνια Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blanc

Η μοναδική αυτή σαμπάνια κρατάει την πρώτη θέση για την "πιο ακριβή σαμπάνια στον κόσμο". Παρασκευάζεται από επιλεγμένη ποικιλία σταφυλιών και πωλείται σε μπουκάλια τα οποία είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Το κόστος για ένα μπουκάλι ξεκινάει από $1.500 και η εμπειρία να την γευτείτε θα σας μείνει αξέχαστη.



Χαβιάρι Almas

Και βέβαια όταν θα τολμήσετε να δοκιμάσετε μια σαμπάνια σαν την Perrier Jouet Epoque Blanc de Blanc δεν θα μπορέσετε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο για να την συνοδεύσετε παρά με το πιο ακριβό χαβιάρι, το θεσπέσιο στους γευσιγνώστες χαβιάρι Beluga Almas. Το όνομά του σημαίνει διαμάντι στην ιρανική γλώσσα και δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η τιμή του ξεπερνάει τα $5.000 το χιλιόγραμμο. Το συγκεκριμένο χαβιάρι προέρχεται από ένα ψάρι το οποίο έχει ηλικία 100 ετών και είναι ο γηραιότερος επιζών από την εποχή των δεινοσαύρων, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα και το προαναφερθέν διόλου ευκαταφρόνητο κόστος του.




Άσπρη Τρούφα
Η άσπρη τρούφα είναι το πιο ακριβό μανιτάρι στον κόσμο. Οι ρίζες της έρχονται από την περιοχή της Langhe στο Piedmont της Βόρειας Ιταλίας και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 500 γραμμάρια σε βάρος. Η τιμή που πωλείται μπορεί να αγγίξει το τσουχτερό ποσό των $2.000-4.000 το χιλιόγραμμο, ενώ είναι γνωστό ότι έχει δαπανηθεί το ποσό των $330.000 για μόνο 1,5 κιλό από την σπάνια αυτή ποικιλία μανιταριών.


Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς η Αθήνα


Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς έως τις 16.00 η πρωτεύουσα, την Τετάρτη. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, το Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και στο Τραμ συμμετέχουν στην πεντάωρη στάση εργασίας που αποφάσισαν οι συνάδελφοί τους στον ΟΣΕ, με αιχμή τις προωθούμενες από την κυβέρνηση αλλαγές στον Οργανισμό και τις αστικές συγκοινωνίες. Απαγορευτικό θα είναι για τους οδηγούς το κέντρο της Αθήνας, καθώς στην οδό Καρόλου, στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ, και στην πλατεία Κοτζιά συγκεντρώνονται συνδικαλιστές, οι οποίοι στη συνέχεια θα ξεκινήσουν κοινή πορεία προς την πλατεία Συντάγματος.Οι σιδηροδρομικοί έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας και για την Πέμπτη 11 το πρωί με 16.00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υποδομών.

Νέα απογευματινά μαθήματα μόνο για άντρες..


Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται έως 8 συμμετέχοντες.
Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. (Βήμα-βήμα με παρουσίαση slides).
Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: Φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; (Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης).
Θέμα 3: Διαφορές ματαξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. (Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα).
Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; (Παραδείγματα σε βίντεο).
Θέμα 5: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; (Προσομοίωση οδήγησης).
Θέμα 6: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια: (Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής)
Θέμα 7: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: (να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις).

Πόσο αθώα είναι τα αντικολλητικά σκεύη;

Χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την επίστρωση των αντικολλητικών μαγειρικών σκευών καθώς και για την παραγωγή αδιάβροχων υφασμάτων μπορεί να αυξάνουν το επίπεδο της χοληστερόλης στα παιδιά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Μας κάνει η εξιχνίαση ληστειών σε κοσμηματοπωλεία και οικίες

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη Αλβανός, ο οποίος φέρεται-μαζί με τουλάχιστον δύο ομοεθνείς του- να διέπραττε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν στη Δραπετσώνα, μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ο Αλβανός και μία 22χρονη Ρουμάνα.

Πολύ καλημέρα από την Adriana Lima











Στο 5,5% διατηρήθηκε ο πληθωρισμός τον Αύγουστο


Σε υψηλά επίπεδα διατηρήθηκε ο δείκτης τιμών καταναλωτή στην Ελλάδα και τον Αύγουστο, παραμένοντας στο 5,5%, στα ίδια επίπεδα με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Μικρή αύξηση εμφανίστηκε στον εναρμονισμένο δείκτη, που ανήλθε στο 5,6% από 5,5% τον Ιούλιο.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η στατιστική αρχή, από τη σύγκριση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΓΔΤΚ) του μηνός Αυγούστου 2010 με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2009 προκύπτει αύξηση 5,5%, έναντι ανόδου 0,8%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του 2009 με το 2008.

Δεν σας κάνει η κίνηση στους δρόμους..


Ο ομορφότερος τρόπος μεταφοράς σας στο γραφείο και τις εξωτερικές δουλείες .
http://www.mvagusta.it/


Αύριο θα δώ αν μου κάνει

Ο ''Κυνηγός'' 9/09/2010, επιστρέφει στο πιο τολμηρό κεφάλαιο της ιστορίας του μέχρι σήμερα, αν αναλογιστεί κανείς πως την παραγωγή υπογράφει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (''Planet Terror''). Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Έιντριεν Μπρόντι (''King Kong''), ο Λόρενς Φίσμπερν (''The Matrix''), η Άλις Μπράγκα (''I am Legend'') και ο ανερχόμενος Τόφερ Γκρέις (''Spider-Man 3''). Στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Νίμροντ Αντάλ, γνωστός από το ανεξάρτητο θρίλερ ''Vacancy''.
Μία ομάδα επίλεκτων μαχητών τοποθετούνται σε έναν εξωγήινο πλανήτη ως......θηράματα. Όλα τα μέλη της ομάδας είναι δολοφόνοι-μισθοφόροι, κατάδικοι, μέλη της Γιακούζα - εκτός από έναν ατιμασμένο γιατρό. Οι ''κυνηγοί'' αυτοί θα πρέπει να επιβιώσουν στον γεμάτο κινδύνους πλανήτη, ενώ μια νέα γενιά εξωγήινων Κυνηγών βρίσκεται στα ίχνη τους με στόχο να τους εξολοθρεύσει.
Αναρωτιέμαι, τους εξωγήινους γιατί πρέπει να τους βλέπουμε σε 4-5 ταινίες κάθε χρόνο;;;;;

ΕΘΝΙΚΗ: Ένεση κεφαλαίων 2,8 δισ. ευρώ


Την κεφαλαιακή της ενίσχυση κατά 2,8 δισ. αποφάσισε η Εθνική η οποία θα ολοκληρωθεί εντός του Οκτωβρίου μέσω ΑΜΚ, ΜΟΔ αλλά και διάθεση ποσοστού της Finansbank. Η τιμή διάθεσης ορίζεται στα 5,2 ευρώ.

Το προτεινόμενο Πρόγραμμα Κεφαλαιακής Ενίσχυσης περιλαμβάνει:

(α) Την άντληση κεφαλαίων ύψους 1,8 δισ. ευρώ και (β) Τη δημόσια προσφορά μειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της τουρκικής θυγατρικής της ΕΤΕ, Finansbank.

Σύμβουλοι έκδοσης θα είναι οι Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, Morgan Stanley και TT.