Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010


PhilLip Allen
...The urgent hang Around | June 3 - september 30, 2010
Telephone: +30 210 3413936-7
Fax: +30 210 3413938
E-mail: bernier@bernier-eliades.gr
Website: http://www.bernier-eliades.gr

Μανικιούρ-Πεντικιούρ-Αποτρίχωση

Η εταιρεία Ugotnail που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του νυχιού και της τρίχας σε Δράμα, Έδεσσα και Κομοτηνή από το 2005, πέρασε τα σύνορα και εγκαινίασε 3 νέα καταστήματα σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Ρωσία. Η Ντέμη, η Μαριάννα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της εταιρείας, σας περιμένουν να τους εμπιστευτείτε και σας παροτρύνουν να δείξετε το ... χέρι σας και όχι μόνο!
Πρεσβευτής της Ugotnail και η Anna Kournikova, η οποία δείχνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Στραβωμένοι οι φορτηγατζήδες...

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων παραμένουν στους δρόμους και την Πέμπτη. Οι μεταφορείς δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν των αγώνα τους και αν χρειαστεί να ρίξουνε το φορτηγό τους και σε κάνα σπίτι βουλευτού, αξιώνοντας έτσι τη δέσμευση της κυβέρνησης για την ένταξή τους στις ρυθµίσεις του Αναπτυξιακού Νόµου, τη βελτίωση του επιπέδου των συντάξεών τους και την επιστροφή, υπό µορφήν φορολογικών ελαφρύνσεων, της αξίας των αδειών που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Μέχρι την Παρασκευή, οπότε έχει προγραμματιστεί η πανελλήνια Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων του κλάδου, οι μεταφορείς έχουν δηλώσει ότι θα παραμείνουν στους δρόμους.

Μας φτιάχνει η μπούρκα..

Η γαλλική κυβέρνηση έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά την απόφαση για απαγόρευση της μπούρκας, εξαιτίας απειλών από την Αλ-Κάιντα. Ο επικεφαλής της υπηρεσίας αντικατασκοπείας δήλωσε ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικής επίθεσης σε γαλλικό έδαφος δεν ήταν ποτέ πριν υψηλότερος.
Το πρόστιμο για την κάλυψη του προσώπου φτάνει τα 150 ευρώ ενώ μπορεί να επιβληθούν και ποινές που να αφορούν την γαλλική υπηκοότητα της γυναίκας. Πολύ βαριά πρόστιμα, μέχρι 30.000 ευρώ επιβάλλονται στους άνδρες που εξαναγκάζουν τις γυναίκες στο να καλύπτουν το πρόσωπο.

Γίνε κι εσύ σερβιτόρα στα Starbucks

Στα Starbucks θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας και να αναπτύξετε ικανότητες και δεξιότητες που δεν γνωρίζατε ότι έχετε. Βγάλτε την κρυμμένη σερβιτόρα από μέσα σας και προσφέρετε ενεργά στην κοινωνία μας!

Μας δουλεύουν οι Γερμανοί

Η γερμανική Allianz μετά από σχετική έρευνα κατέταξε τους Έλληνες πολίτες ως τους 25ους πλουσιότερους παγκοσμίως, με τραπεζικές καταθέσεις μέσο όρο € 26,000 κατά άτομο.
Τόσο πίσω; Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα κάνανε!

Ducati 1098S Martini - Μας αρέσει πολύ!

Κατασκευάστηκε ως φόρος τιμής στην Porsche, για να εκτεθεί δίπλα στην 1971 Martini Porsche 908/3 κατά τη διάρκεια ενός αγωνιστικού Σαββατοκύριακου. Αυτή η συλλεκτική one-off Ducati τιμά τις πανίσχυρες και απόλυτα επιτυχημένες αγωνιστικές κατασκευές της Martini Porsche και Lancia των 60’s και 70’s και ταυτόχρονα δείχνει πανέμορφη. Κρίμα που δεν φτιάχτηκαν περισσότερες.

Αφήστε τα κορίτσια να δουλέψουν!

Έναν 58χρονο, ιδιοκτήτη νυχτερινού μπαρ, τον 23χρονο Βούλγαρο βοηθό του και 3 αλλοδαπές Ρωσικής καταγωγής, 20, 23 και 24 ετών συνέλλαβε η αστυνομία της Λαμίας με την κατηγορία της μαστροπείας. Ο αστυνομικός-πελάτης ήρθε σε συμφωνία με τον 58χρονο ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με μία από τις κοπέλες, αντί του ποσού των 150 ευρώ (μάλλον θα ήταν καλό το μωρό). Προσήλθε σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Πέρασε μια αξέχαστη βραδιά με το νοικιάρικο και στη συνέχεια αναγκάστηκε να κάνει τις συλλήψεις.

Marlboro made in Μενίδι

Ένα πλήρως εξοπλισμένο παράνομο εργοστάσιο που παρήγαγε τσιγάρα, μάρκας Malboro εντόπισε σήμερα το ΣΔΟΕ στην περιοχή του Μενιδίου. Συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς τους, ενώ κατασχέθηκαν 27 τόνοι καπνού, 3.000.000 τεμάχια τσιγάρα, 300 κιβώτια με φίλτρα και μη καταμετρημένος ακόμη αριθμός από τσιγαρόχαρτο, αλουμινόχαρτο και άλλα υλικά συσκευασίας.

Desert Safari @ Ελληνικό

Επένδυση συνολικού ύψους 5 δισ. Ευρώ αναμένεται να κάνει το Κατάρ στη χώρα μας για έργα στον χώρο του παλαιού αερδρομίου, στο Ελληνικό. Οι Καταριανοί ενδιαφέρονται πολύ για την αξιοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά «φιλέτα» στην Ελλάδα. Υπάρχουν σκέψεις για σειρά έργων, όπως αξιοποίηση μέρους της παραλίας στο ύψος του πρώην αεροδρομίου, κατασκευή μαρίνας ελλιμενισμού πολυτελών θαλαμηγών, ξενοδοχείου, συνεδριακών κέντρων, πλωτού καζίνου και μικρού αεροδρομίου για ιδιωτικά αεροσκάφη. Όση έκταση περισσέψει σκέφτονται να την καλύψουν με άμμο και να οργανώνουν καμηλοδρομίες.