Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010


Από την πρώτη προπαράσταση:
http://www.facebook.com/event.php?eid=111103935589795&index=1

"Χειμώνας. Βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ένας πλανόδιος μάγος/θαυματοποιός με σκοτεινό όσο και πικρό παρελθόν φτάνει μαζί με τον βοηθό του σε ένα απομακρυσμένο, μικρό χωριό που το μαστίζει η διαφθορά και η κακία. Ο σκοπός του είναι να παρουσιάσει τις δέκα τελευταίες του παραστάσεις και ύστερα να αποσυρθεί στη σιωπή...""Ονειροδρόμιο"
Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή
Athens, Greece

Τη Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την εκδήλωση « 7ο CONCOURS D’ ELEGANCE 2010


Τη Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την εκδήλωση « 7ο CONCOURS D’ ELEGANCE 2010» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων» και την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας».
Δεκάδες παλαιά αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα και μοτοσικλέτες, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης, θα βρίσκονται στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 9:00 μέχρι και τις 16:00 το μεσημέρι. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν ...την ιστορία της αυτοκίνησης στο πλαίσιο αυτής της καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής εκδήλωσης της ΦΙΛΠΑ, όπου θα εκτεθούν ξεχωριστά και σπάνια παλαιά οχήματα.
See more

Φαρμακείο εφημερεύων και διανυκτερεύων Σαββατο πρωί -Κυριακή πρωί


Πολύ καλό σας Σαββατοκύριακο!!!


Απαγορεύτηκε το Facebook σε δημόσιους υπαλλήλους στην Ρώμη

Η Ρενάτα Πολβερίνι, η οποία εξελέγη περιφερειάρχης του Λάτιο με τα «χρώματα» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την περασμένη άνοιξη, απαγόρευσε την ελεύθερη χρήση του Διαδικτύου στους 3.000 υπαλλήλους της περιφέρειας της. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της περιφέρειας, το 70% των εργαζομένων συνδέονταν καθημερινά τουλάχιστον μια φορά με το Facebook και 20% με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Messenger και το You Tube. Πολλοί εργαζόμενοι εξεπλάγησαν με την απόφαση της, καθώς η Ρενάτα Πολβερίνι διατηρεί την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η οποία αριθμεί 12.000 φίλους.

Πήραν δύο χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν

Άγνωστοι παραβίασαν χτες το βράδυ την πόρτα αποθήκης με ζαχαρώδη στον Αυλώνα, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και πήραν δύο χρηματοκιβώτια ολόκληρα (χωρις να τα ανοίξουν) με άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Καλό κι αυτό..

Η απαγόρευση του καπνίσματος κλείνει μαγαζιά

Μετά την εφαρμογή του νόμου της απαγόρευσης του καπνίσματος, δραματική πτώση του τζίρου παρατηρούν οι εστιάτορες και προειδοποιούν ότι από την Κυριακή θα τοποθετήσουν εκ νέου τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια. «Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.

ppi R8 Razor GTR - Το απόλυτο Audi






Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Audi R8 με το εξωτερικό του να είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από carbon। Τόσο το σασί όσο και τα υπόλοιπα μέρη του δέχτηκαν τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μειωθεί το βάρος του. Έτσι πέραν του carbon έγινε εκτενής χρήση αλουμινίου και μαγνησίου. Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα carbon αγωνιστικά καθίσματα ενώ υπάρχει νέο δέρμα Onyx Nubuck συνδυασμένο με πορτοκαλί πινελιές. Το ανθρακόνημα κάνει και εδώ την εμφάνιση του αφού βρίσκεται σχεδόν παντού. Το αυτοκίνητο αποδίδει 580 ίππους, 60 χιλιογραμμόμετρα ροπής ενώ χρειάζεται μόλις 3.7 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 332 χλμ/ώρα.

Παγκόσμια ημέρα...

......πλυσίματος χεριών!



Στόχος των εμπνευστών της, που έχουν την υποστήριξη του ΟΗΕ, είναι η διαφώτιση και η κινητοποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για να πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι, μια καθημερινή και απλή δραστηριότητα, που σώζει ζωές, κυρίως στον Τρίτο Κόσμο.

Σύμφωνα με έρευνες, το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι μειώνει κατά 50% τις πιθανότητες να προσβληθεί κάποιος από μολυσματικές ασθένειες, που στις φτωχές χώρες του πλανήτη είναι συχνά θανατηφόρες

Μας κάνει που η Audi ετοιμάζει την υβριδική έκδοση του Q5



Το επόμενο έτος αναμένεται να λανσάρει στην αγορά η Audi το πρώτο της υβριδικό SUV. Ο λόγος για το Q5, το οποίο θα είναι και το πρώτο από τα μικρομεσαία αυτοκίνητα ελευθέρου χρόνου, ενώ αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει και ένας από τους κυριότερους ανταγωνιστές, η BMW X3 Active Hybrid.

Χειρόφρενο τραβούν τη Δευτέρα τα λεωφορεία για έξι ώρες


Χωρίς λεωφορεία θα μείνει τουλάχιστον για έξι ώρες η Αθήνα, την προσεχή Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, λόγω της στάσεως εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση.


Η Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, στα Πατήσια, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, καθώς συνέρχεται στη σκιά των νέων μέτρων που αναμένονται στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η κυβέρνηση για μείωση των δαπανών, όπως προβλέπει η συμφωνία για το μνημόνιο.

Alessandra Ambrosio.. ακόμα πιο δελεαστική..