Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μου κάνει το φαρμακείο που εφημερεύει Σαββατιάτικα 8:00 - 14:30 ...

Μου κάνει κέφι να πάω στο Βερολίνο και να ξέρω σε ποιές γκαλερί να πάω

BERLIN: www.artnet.de/magazine
bicycles: www.FatTireBikeToursBerlin.com

δεν μου κάνει η κατάσταση με τα φάρμακα ....


WHITECHAPEL GALLERY
77-82 WHITWCHAPEL HIGH STREET LONDON

Μου κάνει κέφι να βρω τα πάντα


Έρευνα για τις φωτιές στην 458 Italia ξεκίνησε η Ferrari
Ο μεγάλος αριθμός περιστατικών με φωτιά που έχει προκληθεί σε αυτοκίνητα της Ferrari έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της ιταλικής φίρμας, που ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι φταίει. Από την αρχή του έτους, τουλάχιστον δέκα 458 Italia έχουν εμπλακεί σε ατυχήματα, ενώ τρεις από αυτές έχουν αρπάξει φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες. Τα περιστατικά έχουν ανησυχήσει τους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων αλλά και τους ανθρώπους της Scuderia, με εκπρόσωπο μάλιστα της Ferrari στο Ηνωμένο Βασίλειο να επιβεβαιώνει στην «Daily Telegraph» ότι η εταιρεία διερευνά τα αίτια των πυρκαγιών: «Παίρνουμε όλες τις εκθέσεις πολύ σοβαρά και τις μελετάμε. Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω σχετικά με τις πυρκαγιές του οχήματος». Η Ferrari 458 Italia είναι ένα μοναδικό super car με μέγιστη ισχύ τους 570 ίππους και επιδόσεις πραγματική κόλαση. Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

Μας κάνουν οι νεεες καλλιτέχνιδες

Κατερίνα Βαφειά:COMIDA55@HOTMAIL.COM

Μου κάνει κέφι να αγοράζω φτηνότερα απο οπουδήποτε την τηλεορασή μου


210.5200200, 210.5232036

Μας κάνει κέφι τα παιδιά μας να ανακαλύπτουν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο στα παρτυ τους


Μου κάνει να φτιάχνουν με μεράκι καινούργιους χώρους για μουσική και τέχνη

BBOX
A space for the arts and design





info@bbox.gr

Μου κάνει κέφι να πάρω μαγικά ρούχα


MAGEIA TEE,MYKONOS(2289026144)+KOLONAKI

Μου αρέσουν οι καλές εκδόσεις


Δεν μου κάνουν τα κωστοπουλάκια


"Το έγραψε ο κωστόπουλος". Αυτό ήταν! Νόμος! Και ορδές από πίσω, copy paste και ας μην μας αρέσει. Η γενιά αυτή των 30+, η γενιά του Κλικ πρόβατα κοιμισμένα στο άκουσμα της φλογέρας του βοσκού.

"Δεν βρήκα καλύτερη κωλοκτυπομακαρονάδα πουθενά παρά μόνο στην Ασπροβάλτα" θα γράψει στο editorial του στο Downtown την Παρασκευή ο πολυταξιδευμένος και bon viveur εκδότης και το Σάββατο ορδές από κωστοπουλάκια στην μαγευτική Ασπροβάλτα για να φάνε την καλύτερη κωλοκτυπομακαρονάδα. Ρε δεν μας χέζετε λέω γω.

Τα κωστοπουλάκια λοιπόν, κρέμονται από τα @ρχιδι@ της πένας του τέλειου άνδρα, του απόλυτου αρσενικού. Το είδαμε και φέτος στην Αντίπαρο. Εγραψε την Παρασκευή για τη "μοναδική πίτσα του λόλου", την επομένη με αεροπλάνα, φουσκωτά, σκάφη, αυτοκίνητα και βαπόρια έφτασαν στο νησί τα κωστοπουλάκια. Να ακολουθήσουν με ευλάβεια τα βήματα του μέντορα τους. Σιδερωμένες βερμούδες με ρεβέρ και trendy ζώνες, πουκαμισάκια από μέσα ή για πιο sport, μακό μπλουζάκια με κάτι τεράστια αλόγατα στη μία πλευρά του στήθους και ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς στο πλάι, πίσω, μπρος.

Ουρές για να φάνε εκεί που έφαγε ο μεγάλος, για να φιλήσουν την λεκάκη που έχεσε το αλάνι, για να περιμαζέψουν καμιά κατσαρή τριχούλα που θα έπεσε από το A-male την ώρα που κατουρούσε.

Κωστοπουλάκια, λοιπόν, μια γενιά στην καλύτερη ηλικία της και στην μεγαλύτερη μαλακία της. Ως πότε θα θέλουν να κάνουν τους ωραίους στην αυλή? Να δουν και να τους δουν?

Δεν μου κάνουν τα φρουτάκια


Στον βωμό του χρήματος και της εξόδου από την κρίση, τα "φρουτάκια" έγιναν νόμιμα. Προβλέπεται σε ολόκληρη την επικράτεια να λειτουργήσουν περίπου 32.000 τυχερά παιχνίδια (φρουτάκια) και πλέον τα "αρρωστάκια" θα ξημεροβραδιάζονται στα κατά τόπους σφαιριστίρια χάνοντας περιουσίες, προσωπική ζωή, αξιοπρέπεια.

Μου κάνει κέφι να φάω καλή πίτσα σαν να είμαι ακόμα σε νησί

COUPEPE
N.Penteli square 210.8100040

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Έχω κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες


49χρονος πρώην πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς, δε δίστασε μεταξύ άλλων να ισχυριστεί ότι έχει κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες ενώ πρόσθεσε ότι σέβεται απεριόριστα το γυναικείο φύλο και του αρέσει να έρχεται σε συχνή επαφή μαζί του!
Ανάμεσα σε αυτούς ο αείμνηστος Γουίλτ Τσάμπερλεϊν που είχε υποστηρίξει ότι από την αγκαλιά του είχαν περάσει 20.000 γυναίκες αλλά και ο πρώην Νο1 τενίστ1ας Ίλιε Ναστάζι που πάντα κατά τα λεγόμενά του είχε… 2.500 διαφορετικές συντρόφους!

Στον αριθμό 1.000 συμφώνησαν ο Μάτζικ Τζόνσον και ο αείμνηστος Τζορτζ Μπ

Τσάκας και Πρόδρομος: Τι λένε για ένα ρόλο στο «Big Brother»;


Ήταν το δίδυμο εκείνο που με την εμφάνιση του στο πρώτο «Big Brother» το 2001, είχε αγαπηθεί πολύ από κοινό και φυσικά κατέληξε με μεγάλη ευκολία στον τελικό εκείνης της χρονιάς.

Ο λόγος για τον «Τσάκα» (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)- νικητή εκείνου του Big Brother και τον Πρόδρομο Καθηνιώτη οι οποίοι με αφορμή το μεγάλο come back του Μεγάλου Αδελφού μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους.

Μου κάνει κέφι να πάω με τους φίλους μου (BIOS)


Μου κάνει να μαθαίνω για τον πλαστικό χώρο

plasticmag2010@gmail.com

Μας κάνει που ο Παναθηναϊκός είναι σε συμφωνία με Λουίς Γκαρσία

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην πολυαναμενόμενη απόκτηση άλλης μιας λύσης για την επιθετική του γραμμή, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ Λουίς Γκαρσία.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Λαύριο


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
Λεωφ. Αθηνών-Λαυρίου, 2292069335. Είσ. ελεύθερη.
13ο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ

Παρασκευή 27
19.30 Οι Άνθρωποι του Οβριοκάστρου
21.00 Cafe Aman. Μουσική παράσταση, σε σκηνοθεσία Κώστα Φέρρη.

Σάββατο 28
16.00 Μαρία Πολυδούρη
16.35 Το Βίντεό μου
17.05 Πάνας, Απαγορεύεται να Σταματήσεις, Σπίτι, Κολίμπρι, Ο Διαιτητής (σε συνεργασία με το Φεστιβάλ του Punto di Vista)
18.15 Πομάκοι

19.20 Ο Κήπος με τα Γαλάζια Τριαντάφυλλα
19.55 Καλώς Ήρθες Σπίτι Αδελφέ
20.30 Μιέκο

Σε ποια επώνυμη ανήκει αυτό το… tattoo


Η Ηρώ Λεκάκη! Βέβαια εκτός από το tattoo, το μοντέλο έχει και άλλες… κρυφές χάρες να αποκαλύψει όταν μένει μόνο με το μπικινάκι της! Αυτό κάνει άλλω

Δεν μας κάνει η νευρικότητα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Μικτές τάσεις καταγράφονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με το βλέμμα των επενδυτών να είναι στραμμένο στα στοιχεία για το αμερικανικό ΑΕΠ καθώς και στην ομιλία του διοικητή της Φέντεραλ Ριζέρβ Μπεν Μπερνάνκι.
Στις 13:38 (ώρα Ελλάδος), ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 σημείωνε πτώση 0,1% στις 1.019,00 μονάδες.
Ανά την Ευρώπη, ο FTSE 100 [.FTSE] στο Λονδίνο παραμένει σχεδόν αμετάβλητος στις 5.156,25 μονάδες, ο Xetra DAX στη Φρανκφούρτη υποχωρεί οριακά κατά 0,04% στις 5.910,49 μονάδες, ενώ οριακή πτώση 0,1% σημειώνει και ο CAC 40 [.FCHI] στο Παρίσι διαμορφούμενος στις 3.470,76 μονάδες.

ΣΕ ΠΙΟ ΜΠΑΖΟ ανήκει αυτό το… tattoo;

RESPECT

Μας κάνει το στυλ!!!!

interior/architecture///furnishing/art/////////
principal: Paraskevi siouti/.////
210.6096099

ΑΠΛΑ ΚΑΒΛ....

Δεν θα κάνει έαν σκάσει


Τον λένε Λέι Λέι Γκινζού, είναι μόλις 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά!!! Οσο ένα παιδί έξι ετών... "Ό,τι πιάσει στα χέρια του, θέλει να το βάλει στο στόμα του", λέει η μάνα του. Η Michelin πάντως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως το νέο της σήμα!

Μου κάνει πολυυυ να κάνω ανακύκλωση λαμπτήρων στην ΗΛΕΚΤΡΟΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ 210.6517356


Μου κάνει να δουλεύω και παράλληλα να παραγγέλνω τα σχολικά βιβλία του παιδιού μου

www.greekbooks.gr

Μου κάνει του χρόνου το καλοκαίρι να έχω κορμάρα


Μου κάνει η τύχη !!!

Δείτε το video

http://www.youtube.com/watch?v=nD19Os5oUTg&feature=player_embedded#at=89

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Βιντεοσκοπούσε την υπάλληλο του στην τουαλέτα


Την ανωμαλία του σε όλο της το μεγαλείο εκδήλωνε καθημερινά 41χρονος μουσουλμάνος καταστηματάρχης, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και βιντεοσκοπούσε τη 19χρονη υπάλληλο όποτε εκείνη επισκεπτόταν την… τουαλέτα!

Το απίστευτο και συγχρόνως ευτράπελο αυτό γεγονός που έλαβε χώρα στην Ξάνθη, αποκαλύφθηκε όταν η υπάλληλος διαπίστωσε ότι το «κουτάκι» που βρίσκονταν απέναντί της, έκρυβε μέσα του την «κρυφή» κάμερα που κατέγραφε εκείνη την ώρα τα πάντα!

Mου ΚΑΝΕΙ να φύγω..

Παρασκευή σήμερα.. μου κάνει να φύγω για ΣΚ !!!

Μας κάνει κέφι να μας οργανώσουν ενα ταξίδι στο Νεπάλ


CITITRAVEL

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ

Μου κάνει το Last Exorcism


Οσοι ψηθήκατε με το Paranormal Activity, ετοιμαστείτε για ένα νέο θριλεράκι στο ίδιο μοτίβο. Το θέμα απλό και η συνταγή γνωστή: Εξορκισμός, ο οποίος καταγράφεται από μια ομάδα που θέλουν να γυρίσουν ντοκιμαντέρ, συνεπώς κάμερα στο χέρι και πάμε... Σήμερα πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα στις 14 Οκτωβρίου, αλλά όλο και κάπου θα καταφέρετε να το δείτε.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ 1 ΣΕΠ ΚΑΠΝΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ


Οι ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών μπορούν να ετοιμάζουν αμέριμνοι τα προγράμματα της επόμενης σεζόν, καθώς από την 1/9 απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, ωστόσο από το νόμο εκπίπτουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έκτασης άνω των 300 τ.μ. με ζωντανή μουσική, τα οποία παίρνουν παράταση μέχρι τις 31 Μαΐου του 2011

Υπεραπόδοση για EFG, MIG, συναλλαγές σε Alpha

Θα πρέπει να τρέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι… σημείωνε νωρίτερα πολύπειρος παράγοντας της αγοράς, ο οποίος αποτιμά θετικά τα μέχρι τώρα βήματα στο «μέτωπο των τραπεζών». Πρακτικά αυτό σημαίνει, πως το ΧΑ- ή μάλλον ο FTSE 20, οι τράπεζες- θα πρέπει να αυτονομηθούν όσο είναι δυνατόν σε μία αρνητική διεθνή συγκυρία.

Μας κάνει να υποστηρίζουμε νέους έλληνες καλλιτέχνες

ταινία¨ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ"

33,7 δισ. δολάρια η αξία του Facebook

Το απίστευτο ποσό των 33,7 δισ. δολαρίων αγγίζει η αξία της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» καθώς επενδυτές πλήρωσαν 76 δολάρια για κάθε μετοχή της εταιρείας ! Σύμφωνα με τους Financial Times... το «φαινόμενο» Facebook έχει πλέον μεγαλύτερη αξία από τους κολοσσούς eBay και Yahoo!, οι οποίοι αξίζουν «μόλις» 30,1 δισ. και 18,3 δισ. δολάρια αντίστοιχα. «Οι μετοχές της εταιρείας συναλλάσσονται στα 76 δολάρια η κάθε μία και οι περισσότεροι επενδυτές πασχίζουν να πάρουν όσες περισσότερες γίνεται προτού οι μετοχές τεθούν σε δημόσια προσφορά» σημείωσε ο Ντέιβιντ Γκελς, δημοσιογράφος των Financial Times.
Το Facebook, το οποίο τον προηγούμενο μήνα έφθασε τα 500 εκ. χρήστες, χρηματοδοτείται από μια μείξη επενδυτικών εταιρειών και είναι πνευματικό παιδί του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο οποίος το δημιούργησε ενόσω ήταν φοιτητής στο Χάρβαρντ.

Μας κάνει η ισορροπία

WOODEN BIKES NEW ZEALAND

Μας κάνουν τα περαιτέρω τεστ ακαμψίας από το Ιταλικό GP

H FIA αναμένεται να κάνει από το Ιταλικό GP περισσότερα τεστ ακαμψίας στα μονοθέσια, έτσι ώστε να εξαλείψει τη χρήση εύκαμπτων αεροδυναμικών βοηθημάτων και αμαξωμάτων.

Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η FIA θα αυξήσει το φορτίο των στατικών τεστ ακαμψίας της εμπρός αεροτομής για το GP Βελγίου, διπλασιάζοντας -ενδεχομένως- το στατικό φορτίο από τα 50 κιλά που ήταν έως το GP Ουγγαρίας.

Μας κάνουν οι ρωσίδες kitesurfoudes









Δεν κάνουν μόνο στην Πάρο και στο Αιγαίο kitesurf, αλλά και στην Ρωσία. Στην παραλία της Ανάπα, στην Μαύρη Θάλασσα, οι ρώσοι ορτσάρουν τους αετούς τους και οι καλλίγραμμες ρωσίδες χαριεντίζονται στην παραλία... Περνάνε καλά εκεί πάνω, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες...

Μας κάνει ένα Λονδινάκι


FRIEZE ART FAIR
14-17 0CTOBER 2010
WWW.FRIEZEARTFAIR.COM

Mας κάνει το χιούμορ !

Ο 23χρονος Γερμανός είπε ότι θα κάνει δώρο στον Μαρκ Γουέμπερ τα σαμπουάν που έχουν στο ξενοδοχείο!
O τιμέιτ του Φέτελ, στην Red Bull κλείνει σήμερα τα 34 χρόνια του και όταν ο Γερμανός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στην πίστα του Σπα, τι θα του κάνει δώρο, η απάντηση του προκάλεσε χαμόγελα."Δεν το ήξερα ότι είναι τα γενέθλια του. Δεν του έχω πάρει τίποτα. Ωστόσο, έχουμε τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα του ξενοδοχείου που μπορούν να είναι ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Μην του το πείτε, όμως", δήλωσε χαμογελαστός.Το 13ο Γκραν Πρι της σεζόν, ανοίγει σήμερα τις "πύλες" του στο Βέλγιο, με τους οδηγούς και όλα τα μέλη των ομάδων να επιστρέφουν και πάλι στη δράση, μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα.

πηγή: newsit.gr

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ TEQUILLA SHOTS MID-DAY

Μας κάνει που άρχίζει το ματς...

Η αγωνιστική περίοδος 2010-11 ξεκινάει και οι 16 μονομάχοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, τα πλέι οφ και το Europa League, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Να υπερασπιστεί την κούπα