Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δεν μου κάνουν τα κωστοπουλάκια


"Το έγραψε ο κωστόπουλος". Αυτό ήταν! Νόμος! Και ορδές από πίσω, copy paste και ας μην μας αρέσει. Η γενιά αυτή των 30+, η γενιά του Κλικ πρόβατα κοιμισμένα στο άκουσμα της φλογέρας του βοσκού.

"Δεν βρήκα καλύτερη κωλοκτυπομακαρονάδα πουθενά παρά μόνο στην Ασπροβάλτα" θα γράψει στο editorial του στο Downtown την Παρασκευή ο πολυταξιδευμένος και bon viveur εκδότης και το Σάββατο ορδές από κωστοπουλάκια στην μαγευτική Ασπροβάλτα για να φάνε την καλύτερη κωλοκτυπομακαρονάδα. Ρε δεν μας χέζετε λέω γω.

Τα κωστοπουλάκια λοιπόν, κρέμονται από τα @ρχιδι@ της πένας του τέλειου άνδρα, του απόλυτου αρσενικού. Το είδαμε και φέτος στην Αντίπαρο. Εγραψε την Παρασκευή για τη "μοναδική πίτσα του λόλου", την επομένη με αεροπλάνα, φουσκωτά, σκάφη, αυτοκίνητα και βαπόρια έφτασαν στο νησί τα κωστοπουλάκια. Να ακολουθήσουν με ευλάβεια τα βήματα του μέντορα τους. Σιδερωμένες βερμούδες με ρεβέρ και trendy ζώνες, πουκαμισάκια από μέσα ή για πιο sport, μακό μπλουζάκια με κάτι τεράστια αλόγατα στη μία πλευρά του στήθους και ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς στο πλάι, πίσω, μπρος.

Ουρές για να φάνε εκεί που έφαγε ο μεγάλος, για να φιλήσουν την λεκάκη που έχεσε το αλάνι, για να περιμαζέψουν καμιά κατσαρή τριχούλα που θα έπεσε από το A-male την ώρα που κατουρούσε.

Κωστοπουλάκια, λοιπόν, μια γενιά στην καλύτερη ηλικία της και στην μεγαλύτερη μαλακία της. Ως πότε θα θέλουν να κάνουν τους ωραίους στην αυλή? Να δουν και να τους δουν?