Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τσάκας και Πρόδρομος: Τι λένε για ένα ρόλο στο «Big Brother»;


Ήταν το δίδυμο εκείνο που με την εμφάνιση του στο πρώτο «Big Brother» το 2001, είχε αγαπηθεί πολύ από κοινό και φυσικά κατέληξε με μεγάλη ευκολία στον τελικό εκείνης της χρονιάς.

Ο λόγος για τον «Τσάκα» (Γιώργος Τριανταφυλλίδης)- νικητή εκείνου του Big Brother και τον Πρόδρομο Καθηνιώτη οι οποίοι με αφορμή το μεγάλο come back του Μεγάλου Αδελφού μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους.

Ο Τσάκας όταν έφυγε από το Big Brother δεν είχε καμία σοβαρή πρόταση για τηλεόραση, γεγονός που τον έκανε τελικά να γυρίσει στην παλιά του αγάπη, τα χωράφια.

Όσο για το αν θα ήθελε ένα ρόλο στο νέο Μεγάλο Αδελφό, η απάντηση του ξεκάθαρη:

«Έχω μία τρύπα στην τσέπη. Αν μπορέσουν να τη ράψουν και να βάλουν κατιτίς μέσα – γιατί όχι; - θα το έκανα».

Από την πλευρά το0υ ο Πρόδρομος, από το 2002, και μετά φρόντισε να αφήσει τα ίχνη του στη show biz αρχικά με το τραγούδι και στη συνέχεια με την παρουσίαση.

Τώρα ο ίδιος φυσικά δε θα ‘λεγε όχι σε μία συμμετοχή του με τον Τσάκα στο Big Brother αλλά όχι σε ρόλο συμβουλευτικό για τους παίχτες αλλά για να ερμηνεύουν τα πράγματα μέσα στο σπίτι, με τη βοήθεια της εμπειρίας που διαθέτουν

Όσο για το ρόλο της παρουσίασης και οι δύο, ρίχνουν ασυζητητί την ψήφο τους στον «μετρ» όπως λένε του είδους Ανδρέα Μικρούτσικο!