Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Lee Jeans - Δεν μας κάνουν, but who cares?!

Ελευθερία στην έκφραση, ελευθερία στην κίνηση, ρομαντισμός αλλά και αναζήτηση, αξίες αλλά και αμφισβήτηση, σε μια Lee μόδα με γνήσια rock διάθεση και υιοθέτηση των νέων, πολύμορφων τάσεων. Η Lee Jeans δίνει για μια ακόμα φορά έμφαση στις λεπτομέρειες και ξεχωρίζει...

Τιρμπουσόν....τιμή 50.000€


Τί;;; Δεν σας φαίνεται χρήσιμο;;
Έχετε την εντύπωση ότι είναι κομματάκι ακριβούτσικο;;;
Ε λοιπόν ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ!

Ο βέλγος σχεδιαστής Frank Sveid δημιούργησε ένα μοναδικό εργαλείο για τους πλούσιους που παίρνουν την κάβα τους πολύ στα σοβαρά. Το τιρμπουσόν του φτιάχνεται στο χέρι από τιτάνιο και χρυσό κάθε φορά που θα βρεθεί κάποιος να το παραγγείλει. (δηλαδή όντως το έχει παραγγείλει κάποιος;) Για την ακρίβεια, κατασκευάζεται από 52 διαφορετικά κομμάτια τιτανίου, υλικού που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, συμπεριλαμβανομένων ενός κόπτη για πώματα από μόλυβδο και του ίδιου του κοχλία. Διατίθεται, δε, σε ένα εντυπωσιακό κουτί σε σχήμα πούρου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Frank

τρία πουλά....

Υπερπαραγωγή....γιούχου!


ΔΕΙΤΕ: Tι συνολάκι τα συνοδεύει

Το ντύσιμο αυτό έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Ως γνωστόν ο κόθορνος είναι ένα παπούτσι χοντροκαμωμένο και μεγάλο, με πολύ πλατύ και παχύ πέλμα χρησιμοποιήθηκαν στην αρχαιότητα από τους καβαλάρηδες, τους κυνηγούς, τους ηθοποιούς και γενικά από τους αξιωματούχους της αρχαίας κοινωνίας.

Τώρα σε ποια κατηγορία νοιώθει ότι ανήκει η Lady Gaga και τους φόρεσε, είναι ένα ερώτημα που μάλλον δεν θα πάρουμε απάντηση. Τη συγκεκριμένη εκκεντρική εμφάνιση έκανε κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Μάλλον δεν ήθελε να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, μετά την εμφάνιση στα βραβεία του MTV κι έπρεπε να κάνει άλλη μία εξίσου φρικιαστική εμφάνιση.

Επίσης πάνω σε μία στιγμή λογοτεχνικού οίστρου έγραψε χθες στο λογαριασμό της στο twitter:

«Τόση ποιητικότητα απόψε και λόγια ευγνωμοσύνης. Αλλά εσύ αγαπάς εσένα και εγώ αγαπώ εμένα και έτσι έχουμε γεννηθεί».

Δείτε την εμφάνιση:

Απεργεί ο Ο.Σ.Ε.

Παράνομη κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για σήμερα, Τρίτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Εργαζόμενοι του Οργανισμού έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη και πραγματοποιούν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών. Οι σιδηροδρομικοί διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την εξυγίανση του ΟΣΕ.
Για αύριο οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 06:00 έως τις 09:00, από τις 14:00 έως τις 17:00 και από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα.

Μοναδική προσφορά!!!

Για τους high-κλασάτους φίλους μας χαρίζουμε αυτό το skate μόνο με € 7,000..!

Προστατέψτε το πράσινο

Η κατάσταση χειροτερεύει..

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΜΑΔΑ !!!



Σίγουρος για την ποιότητα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν υστερούν από τις άλλες ομάδες και μπορούν να διακριθούν στη φετινή διοργάνωση του Champions League. «Το βασικό στοιχείο για όποιον παίκτη βγαίνει να παίξει έναν αγώνα για το Champions League είναι να μην έχει κανένα κόμπλεξ κατωτερότητας. Να μην πιστεύει ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από αυτόν», ανέφερε ο διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Έχουμε μία ομάδα που διαθέτει υψηλό επίπεδο και μεγάλη εμπειρία και μπορεί κάλλιστα να μπαίνει στο γήπεδο και να θεωρεί πως δεν υστερεί σε τίποτα από κάθε άλλο κλαμπ. Κι αυτό θα πρέπει να είναι και το μυστικό του Παναθηναϊκού. Αυτή η πίστη, πως δεν υστερούμε από κανένα, γιατί όντως έχουμε πολύ, πολύ καλή ομάδα». Στη συνέχεια, ο 31χρονος παίκτης τόνισε: «Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο, είναι στο τέλος του αγώνα να μην υπάρχει κάτι για το οποίο θα μετανιώνουμε μετά. Να μην υπάρχει δηλαδή η νοοτροπία, ότι “αχ, αν είχαμε τρέξει λίγο παραπάνω εκεί, αν είχαμε προσπαθήσει λίγο παραπάνω εκεί, αν είχαμε κάνει αυτό κι εκείνο θα είχαμε κερδίσει”. Να ξέρουμε στο τέλος κάθε αγώνα, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει, πως αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε. Δηλαδή δώσαμε το δικό μας 100% και δεν έχουμε κάτι να μετανιώνουμε στο τέλος του αγώνα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν ειδικά όταν έχεις τις ικανότητες».

Κάτι μας ετοιμάζουν πάλι………

Την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Η λύση της αύξησης του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 11% στο 13% συζητιέται τις τελευταίες μέρες ως μία από τις εναλλακτικές λύσεις εξεύρεσης 1 δισ. ευρώ πρόσθετων εσόδων το 2011.
Τρία εναλλακτικά σενάρια παίζουν το τελευταίο διάστημα: Η εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, η δημιουργία ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο 17%-18% και η αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ από το 11% στο 13%.

Απαλλαχτείτε από κάθε έννοια!


νέοι φόροι;
λογαριασμοί;
πρόβλημα στη δουλειά;
τσακωμοί στο σπίτι;

Κανένα πρόβλημα!
Ήρθε το φάρμακο που τα διορθώνει όλα!

ΚΑΙ Ο ΜΕΣΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ


Το εγκώμιο των παικτών του Παναθηναϊκού έπλεξε ο Λιονέλ Μέσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Active» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «SportDay». «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είδα τους Ελληνες στο Μουντιάλ και το επίπεδό τους είναι υψηλό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

ΣΙΣΕ : ''ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ''


Η πρόκριση στους «16» του Champions League είναι ο πρώτος στόχος που έχει θέσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Active» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «SportDay». «Αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από την Κοπεγχάγη και τη Ρούμπιν Καζάν, να περάσουμε τον όμιλο και μετά βλέπουμε», τόνισε ο Γάλλος στράικερ. «Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο στο ποδόσφαιρο», ανέφερε για τον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.