Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Φιλανθρωπικό Fashion Bazaar στο Σύνταγμα!

15 έλληνες σχεδιαστές «ενισχύουν» τα χωριά SOS
Η ΑΜΕΛ, εταιρία λειτουργίας του Μετρό, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, στις 7 του μήνα, εκδήλωση για την ενίσχυση του έργου των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σταθμό του Συντάγματος.

Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό «Fashion Bazaar» με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, που θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, στο Σταθμό Μετρό «Σύνταγμα» από τις 9.30 έως τις 21.30.

Οι 15 Έλληνες σχεδιαστές είναι οι: Aslanis, Chara Lebessi, Costas Faliakos by Christos Petridis, Daphne Valente, Katerina Karoussos, Katerina Psoma, Lena Katsanidou, Loukia, Marcello Niktas, Nikos-Takis, Parthenis, Smaragdi, Veloudakis, Vassilis Zoulias και Yiorgos Eleftheriades.

Θα διαθέσουν τις δημιουργίες τους, σε ρούχα και αξεσουάρ, σε πολύ χαμηλές τιμές. Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2009, επαναλήφθηκε το Μάιο του 2010 με μεγάλη επιτυχία, καθώς οι πολίτες ανταποκρίθηκαν θερμά στους φιλανθρωπικούς σκοπούς της εκδήλωσης.

Ετοιμαστείτε για ταλαιπωρία πάλι.............

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί 12:00-16:00
Στάση εργασίας θα κάνουν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα λόγω γενικής συνέλευσης του σωματείου των ηλεκτροδηγών.

ΚΤΜ Τest & Training Center στο Λουτράκι Κορινθίας

Μετά από δύο σχεδόν χρόνιας αποχής από Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες η ΚΤΜ Hellas και ο Νίκος Σπανός επιστρέφουν στο νέο ΚΤΜ Τest & Training Center στο Λουτράκι Κορινθίας. Στον γνώριμο χώρο που εκατοντάδες ιδιοκτήτες μεγάλων On Off έχουν «μυηθεί» στο χώμα ξεκινάνε τα ανανεωμένα μαθήματα που έχουν χρώμα πορτοκαλί αλλά απευθύνονται, όπως πάντα το έκαναν, σε όλους τους αναβάτες ανεξαρτήτως μάρκας.

Μας κάνουν τα tattoos

Διαφορά στήθους;


Κάθε φορά που τολμώ να φορέσω βαθύ ντεκολτέ, παραδοσιακοί οδηγοί, που ξέρουν να υμνούν ακόμη την γυναικεία φύση αναφωνούν «Τα ελέη σου, μάνα μου…»

3... γλυκές συμβουλές ομορφιάς




Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να είναι όμορφη. Όμως, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν είναι εύκολο να επισκέπτεται spa ή να πηγαίνει σε κέντρα ομορφιάς. Ακολουθήστε, λοιπόν, τις παρακάτω συμβουλές, που μπορούν και εύκολα να πραγματοποιηθούν και το κόστος τους είναι ελάχιστο.

Εχθρός του κρυολογήματος η τακτική σωματική άσκηση


Οι άνθρωποι που ασκούνται συχνά είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κρυολογήσουν. Ακόμα όμως και αν κρυολογήσουν, τα συμπτώματά τους θα είναι πιο ελαφριά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

yes.....

Συμπλοκή μεταξύ ενόπλων και της ΔΙΑΣ στο Π.Φάληρο


Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ αγνώστων και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι της Τρίτης. Από τους πυροβολισμούς δεν υπάρχουν τραυματίες.

Jodie Marsh..




η sexy τηλεπερσόνα κολάζει τους πάντες με το αισθησιακό κορμί της..!

Η άσκηση απομακρύνει την κατάθλιψη

 

Άνθρωποι που ασκούνται τακτικά κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους έχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη και άγχος, ανακάλυψε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 40.000 Νορβηγούς.

ΚΟΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑ.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!



Το βάψιμο των ματιών

Ο καλύτερος τρόπος να ελκύσετε έναν άντρα είναι με το βλέμα σας. Γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντικό να έχουν πάντα τα μάτια σας το τέλειο βάψιμο. Για παράδειγμα αν δεν ήταν τέλεια βάμμενα τα μάτια αυτής κοπέλας, οι περισσότεροι άντρες δεν θα της έριχναν δεύτερη ματιά...

Eκπληκτικές σπορ δυνατότητες, εξωπραγματική άνεση.


Ducati Monster


Πολύ καλημέρα σε όλους απο το προσωπικό του νέου συνεργείου Ducati.