Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ώρα για άραγμα..!


Μαϊμού προϊόντα στον Βοτανικό

Μεγάλη αποθήκη με τόνους προϊόντων μαϊμού εντοπίστηκε στην περιοχή του Βοτανικού και συγκεκριμένα στην Οδό Δημαράκη 12. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα και υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε. Στην αποθήκη βρέθηκαν ρολόγια μαϊμού, τσάντες, πουκάμισα , γυαλιά ηλίου και άλλα είδη. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Ανδρέα Παπαδάκη, θα χρειαστούν περισσότερες από 15 μέρες για την καταγραφή των προϊόντων μαϊμού.

Δεν μας κάνουν οι διαδοχικές συνεργασίες του Γιωργάκι με υπουργούς για την οικονομία.. Νόντα τα πιάσαμε τα λεφτά


Διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλής των (λεγόμενων) παραγωγικών υπουργείων έχει το μεσημέρι της Τετάρτης, στη Βουλή ο πρωθυπουργός. Στο επίκεντρο των συναντήσεων θα βρεθεί η εφαρμογή του Μνημονίου, ο προγραμματισμός δράσεων για το επόμενο διάστημα, οι πολιτικές για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και την στήριξη της ανάπτυξης, ενώ στην ατζέντα βρίσκεται και το θέμα της παράτασης αποπληρωμής του δανείου από τον μηχανισμό στήριξης οπως επίσης που είναι τα χρήματα όπου υπήρχαν....ΟΕΟ!!

Ειδικότερα, αρχικά ο πρωθυπουργός θα έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, από τον οποίο θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των επαφών του υπουργού στην Ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση θα εξετασθούν θέματα σχετικά με την εκτέλεση του Μνημονίου, το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2011, αλλά και ο προγραμματισμός των επομένων μηνών. Βάρος θα δοθεί στις πατάτες των Wendy's όπου ο Γιωργάκης δεν μπορεί να βρεί πλέον στην Ελλάδα οπως επίσης τις επικείμενες μεταρρυθμίσεις, αλλά και τις εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα που ο ίδιος δεν ξέρει τι του γίνεται απο το Jet lag.

Trichet: Ανάγκη συνεργασίας μεταξύ κυβερνήσεων. Δεν μας κάνει το δούλεμα τους


Άσε μας ρε Νόντα!! Που θα μας κάνεις και μάθημα..
Δεν είναι ώρα για κανενός είδους πόλεμο τόνισε ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας στην ομιλία του στη Νέα Υόρκη, κάνοντας παράλληλα έκκληση στις κυβερνήσεις για συνεργασία.


Αναλυτικά, ο Jean Claude Trichet τόνισε την ανάγκη οι χώρες μέλη της Ευρωζώνης να συνεχίσουν την προσπάθεια περιορισμού των ελλειμμάτων τους ενώ σημείωσε ότι απαιτούνται μεταρρυθμίσεις στους κανόνες του short selling.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι κανόνες της Βασιλείας ΙΙΙ για το τραπεζικό σύστημα δεν είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

Σαφάρι στην Κένυα!

Κλείστε από τώρα θέση για τα Χριστούγεννα και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία γεμάτη ευχάριστα απρόοπτα..!

Δεν μας κάνουν τα βρωμοκινητά... Η τουαλέτα είναι καθαρότερη


Έως 18 φορές περισσότερα μικρόβια έχει ένα κινητό τηλέφωνο από αυτά που βρίσκονται στο καζανάκι της τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη.


Οι ερευνητές της οργάνωσης προστασίας καταναλωτών «Which?», ανέλυσαν δείγμα από 30 κινητά τηλέφωνα και ανακάλυψαν ότι περίπου ένα στα τέσσερα ήταν τόσο βρώμικο, που είχε δεκαπλάσια ποσότητα ολικών βακτηρίων (TVC) σε σχέση με το αποδεκτό όριο, ώστε να μην μεταδώσει ασθένειες στο χρήστη.

Σειρήνες... στην Ανδραβίδα..!

Ελληνο-ισραηλινή (στρατιωτική) άσκηση πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην περιοχή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ανδραβίδας, με τη συμμετοχή μαχητικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών. Είναι η πρώτη φορά που ισραηλινά Apache AH-64D, πετούν τόσο μακριά από το Ισραήλ. Η άσκηση θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Οκτωβρίου σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Αν έχουν έρθει και οι ένστολες Ισραηλίτισες, σίγουρα θα περνάνε καλά τα περήφανα Ελληνόπουλα που υπηρετούν στην Ανδραβίδα..

Δεν μας κάνουν οι πιο επικίνδυνοι οδηγοί.


Έρευνα αποκάλυψε τους συχνότερους παραβάτες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Ο κατάλογος των 10 πιο επικίνδυνων κατηγοριών οδηγών κατά επάγγελμα, είναι...


1. Δικηγόροι/Δικαστές

2. Ειδικοί στα χρηματοοικονομικά

3. Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα

4. Εργαζόμενοι σε μπαρ και σερβιτόροι

5. Επιχειρηματίες και υπάλληλοι επιχειρήσεων

6. Φροντιστές σκύλων

7. Ειδικοί στο μάρκετινγκ και στην διαφήμιση

8. Κομμωτές/στυλίστες

9. Προπονητές

10. Νοσοκόμοι και νοσοκόμες

Η έρευνα έγινε για λογαριασμό της διαδικτυακής εταιρείας ασφάλισης αυτοκινήτων insurance.com.

Η θέση στο λεωφορείο δείχνει τον χαρακτήρα μας...


Ο καθηγητής Τομ Φόσετ του βρετανικού πανεπιστημίου Σάλφορντ, διατύπωσε μια αρκετά πρωτότυπη και περίεργη θεωρία στην οποία αναφέρει πως αναλόγως με το χαρακτήρα κάποιου, υπάρχει και καθορισμένη θέση που διαλέγει να καθίσει στο λεωφορείο.

Κ.Α.Β.Λ.Α.

Για όσους δεν το γνωρίζατε, το γνωστό σε όλους μας Ε.Κ.Α.Β. ξεκίνησε τη λειτουργεία του ως «Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Λεκανοπεδίου Αττικής»...
Κρίμα που το πήραν πρέφα και το άλλαξαν!

Πυρά αγνώστων δέχθηκε Έλληνας επιχειρηματίας στη Μόσχα


Μόσχα, Ρωσία

Πυρά από δύο αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική οδό της Μόσχας Τβερσκάγια (πρώην Γκόρκι) ο 34χρονος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, κάτοικος Αθηνών, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών, ο επιχειρηματίας έχει τραύματα στα πόδια και τη λεκάνη, πιθανότατα από ελαστικές σφαίρες, αλλά η γενική κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Μετά την Gaga η μόδα αλλάζει..

Ενισχύεται η συσχέτιση καρκίνου του μαστού με την ατμοφαιρική ρύπανση


Νέα μελέτη ερευνητών στο Μόντρεαλ του Καναδά ενισχύει τη συσχέτιση του κινδύνου για καρκίνο του μαστού σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, με την ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω κυκλοφοριακής κίνησης οχημάτων στα αστικά κέντρα.


Ο καρκίνος του μαστού είναι η δεύτερη σημαντικότερη αιτία θανάτου γυναικών από καρκίνο.

Λεβιέδες GUCCI

+ ξύλινο τιμονάκι, wheel spacer, carbonάκι, barόμετρα & φραπέ holder! θεός...

Πού είναι ο πάτος... για αγορά-οικονομία OEO?


Tον «πάτο του βαρελιού» για την οικονομία και την αγορά αναζητούν εναγωνίως οι επενδυτές προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, σε μια περίοδο όπου ακούγονται έντονα αντικρουόμενες απόψεις.

και καλή δουλειά απο Julie Henderson...;-p

Πολύ καλημέρα σας με Julie Henderson..