Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Καλό Σαββατοκύριακο!!!


ΠΙΛΑΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ?
Ναι.Έχετε δει φωτογραφίες του ιδρυτή της μεθόδου Joes Pilates Σε ηλικία 82 ετών έχει πιο αναπτυγμένο σώμα απο οποιονδήποτε body builder του macho man γυμναστηρίου και φυσικά όχι μόνο σώμα γυμνασμένο από έξω αλλά λειτουργικό και δυνατό.Το Pilates είναι γυμναστική κατάλληλη για άνδρες και μάλιστα δεν υπάρχει άνδρας πελάτης μας που να μην το βρίσκει εξαιρετικά προκλητικό και χρήσιμο.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝw Gyrotonic ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΛΑΤΕΣ
Το Gyrotonic δουλευει τη σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις σε τρείς διαστάσεις και σε πλήρη περιστροφή κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανείς με το πιλατες!Γυμνάζει το σώμα σαν να χορεύει κανείς και είναι απόλυτα διασκεδαστικό και αποτελεσματικό.Τεντώνει καταπληκτικά τους μύες και φέρνει το σώμα σε θέσεις που δε θα μπορούσε κανείς να διανοηθεί ότι μπορεί να φτάσει.
www.mindandbody.gr


“ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ”

Εγκαίνια Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, 8 μ.μ.
Πλατεία Αγ. Ειρήνης 10
Βασιλικής 2 & Π. Σκουζέ & Λιμπονά


Στο πλαίσιο του Zone D της Γκαλερί Ζουμπουλάκη εγκαινιάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου η ομαδική έκθεση «Προθήκες θαυμάτων», σε επιμέλεια της Πολύνας Κοσμαδάκη και του Χριστόφορου Μαρίνου.
Η έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 36 καλλιτέχνες, πραγματοποιείται σε δύο διατηρητέα κτίρια στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας.

HIV

Πώς μεταδίδεται
Πώς μεταδίδεται ο HIV;

Ο HIV μεταδίδεται μέσω της επαφής συγκεκριμένων υγρών.

Τα υγρά αυτά είναι:
το αίμα
το σπέρμα
τα προσπερματικά υγρά
τα κολπικά υγρά
το μητρικό γάλα.
Ο HIV δεν μεταδίδεται:

Στις κοινωνικές επαφές
Με τη χειραψία
Όταν αγκαλιάζεις ή φιλάς κάποιον
Όταν φτερνιστεί ή βήξει κάποιος κοντά σου
Όταν χρησιμοποιείς ξένα ποτήρια, πιάτα, ξένη τουαλέτα, ντους, πισίνα.
Επικίνδυνες συμπεριφορές

• Σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη
Πρωκτική
Κολπική
Στοματική
• Κοινή χρήση αιχμηρών αντικειμένων

Σύριγγες
Βελόνες
Ξυραφάκια

• Από τη μητέρα με HIV/AIDS στο νεογνό (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού ή του θηλασμού).

• Από μετάγγιση μολυσμένου αίματος ή μολυσμένων παραγώγων αίματος. (Η πιθανότητα μόλυνσης με τη μετάγγιση έχει ελαχιστοποιηθεί σημαντικά).

Hello, people! Wanna see the coolest space ever?

Το άλλο Σάββατο κάνουμε πάρτυ και εγκαινιάζουμε τον καινούριο μας χώρο για φέτος!! Ξεκινάμε αργά (οπότε μπορείτε να μας έρθετε και μετά την ήδη-κανονισμένη σας σαββατιανή έξοδο) και τελιώνουμε νωρίς το πρωί. Το πρώτο ποτό 5 ευρώ και τα υπόλοιπα από 4 και κάτω, μουσική, φώτα, ρινγκ για dance floor κ' άλλα πολλα! Ο χώρος θα λειτουργήσει σαν στέκι τεχνών με το όνομα "Ονειροδρόμιο" και θα φιλοξενήσε 3 παραστάσεις/εγκαταστάσεις μας.

Ελπίζω να τα πούμε εκεί! Call for questions/details. 6972 889485.
Nostalghia Theater Company
Phone/Fax: +30 210 6080253

http://nostalghia-theatre.blogspot.com

Dance Fat Boy, Dance ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ

Cypher Vision - A Short Film

Lewis Crathern and Jake Scrace Jump Worthing Pier - FULL STORY

**ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ‏





Μας κάνουν. Golden Condoms

Βγάλτε την έξω και αφήστε το εκθαμβωτικό τHς χρώμα να την τυφλώσει..

 
Προσοχή. Δεν φοριέται στο δεξί σαν κόσμημα.

Οι άνδρες κοιτάζουν το σώμα, οι γυναίκες το πρόσωπο!

Τα δύο φύλα τείνουν να αποφασίζουν με διαφορετικά κριτήρια, όταν διαλέγουν σύντροφο για το επόμενο ραντεβού. Οι άνδρες κοιτάζουν περισσότερο τις καμπύλες του σώματος μιας γυναίκας, ενώ οι γυναίκες είναι πιο… ανοιχτόμυαλες και κοιτάζουν πιο πολύ το πρόσωπο του άνδρα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Στη Βουλή οι φιλόζωοι στις 4 Οκτωβρίου

Στις 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 11:00 το πρωί οι φιλόζωοι δίνουν ένα σημαντικό ραντεβού. Έξω από τη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία ενάντια στις δηλητηριάσεις και τις κακοποιήσεις αδέσποτων και οικόσιτων ζώων, που δυστυχώς συμβαίνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κύριο αίτημα της διαμαρτυρίας των φιλόζωων είναι να αλλάξει ο νόμος 3170/2003 και να προβλέπει αυστηρότερες ποινές για τις δηλητηριάσεις και την κακοποίηση, να παρθούν δραστικά μέτρα για το κυνήγι και το εμπόριο γούνας αλλά και να επιτρέπονται επιτέλους τα ζώα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Τραμ, λεωφορεία, ΚΤΕΛ), να απαγορευτούν τα τσίρκο αλλά και οι ζωολογικοί κήπου, που επί της ουσίας βασανίζουν άγρια ζώα, προκειμένου να τα υποτάξουν.

Νέα επιστημονική σύνδεση καρκίνου-ακτινοβολίας

Σύμφωνα με αποτελέσματα μελέτης που εκπονήθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες, και τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα, τα θύματα της έκρηξης ατομικής βόμβας που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον καρκίνο, διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο επανεμφάνισης της νόσου.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος των ερευνητών ήταν να προβλέψουν τους κινδύνους από την έκθεση στην ακτινοβολία από άλλες πηγές, μεταξύ των οποίων και από τις εξετάσεις με μηχανήματα ιατρικής απεικόνισης.
Κατά την διάρκεια της έρευνας, αναλύθηκαν τα δεδομένα που αφορούσαν την υγεία μιας ομάδας ατόμων που επέζησαν από την έκρηξη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Τα στοιχεία αναλύθηκαν από το 1950- πέντε χρόνια μετά τις εκρήξεις- έως και το 2002.

Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο (;)

1. Όσο πιο πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιο ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος όταν σε βλέπει.


2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις με το όνομα άλλου σκύλου.

3. Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.

4. Οι γονείς του σκύλου δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.

5. Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λες πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.

6. Δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένεις τον σκύλο σου να ετοιμαστεί, για να βγεις έξω. Είναι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο.

7. Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.

8. Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.

9. Ο σκύλος δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, 'Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο;'

10. Αν το σκυλί σου γεννήσει, απλά βάζεις μια αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.

11. Ο σκύλος θα σε αφήσει να του βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει ως διεστραμμένο.

12. Αν ο σκύλος σου μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλου σκύλου, δεν τρελαίνεται. Απλώς του φαίνεται ενδιαφέρον.

13. Στα σκυλιά αρέσει να κάνουν βόλτες στην καρότσα του φορτηγού.

Και το καλύτερο από όλα:

14. Αν ο σκύλος σου φύγει, δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα.

Και για να κάνετε τη δοκιμή:

Κλείδωσε στο πορτμπαγκαζ τη γυναίκα σου και τον σκύλο σου, για μια ώρα. Άνοιξε και δες ποιος είναι πιο χαρούμενος όταν σε δει.

Μας κάνουν οι Ζυγοί;;

23/9 - 22/10
Είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια.

Οι γυναίκες τους θέλουν χαλαρούς και οι άνδρες με καμπύλες

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του πανεπιστημίου του Αμπερτάι της Μ. Βρετανίας, το μυστικό συστατικό στο παιχνίδι του έρωτα, δεν είναι η τεστοστερόνη αλλά η κορτιζόλη -η ορμόνη του στρες- στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως… όσο λιγότερη τόσο καλύτερα. Αυτό που προέκυψε από την έρευνα ήταν ότι υπάρχει μεγάλη σχέση μεταξύ των χαμηλών τιμών κορτιζόλης και της "επιτυχίας" των ανδρών στις γυναίκες. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, είναι ότι δεν βρέθηκε να υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυξημένης τεστοστερόνης και προτίμησης από το γυναικείο φύλο - παρά τα όσα πιστεύονται!Η ψυχολόγος δρ. Φιόνα Μουρ - επικεφαλής της έρευνας - δήλωσε ότι υπήρχαν πρότερες έρευνες που έδειχναν ότι η τεστοστερόνη παίζει ρόλο στις ανδρικές επιτυχίες επί του "ασθενούς φύλου". Η δρ. Μουρ τόνισε ότι αυτό δεν φάνηκε στη δική τους έρευνα. Αυτό που κατάφεραν εκείνοι να διαπιστώσουν είναι ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, φάνηκαν να προτιμούν ερωτικά τους άνδρες εκείνους που είχαν μειωμένα ποσοστά κορτιζόλης και φαίνονταν πιο χαλαροί. Το φαινόμενο μάλιστα επετείνετο όταν οι γυναίκες ήταν σε γόνιμες ημέρες.Την ίδια ώρα, μια άλλη επιστημονική έρευνα, του πανεπιστημίου του Τέξας-Όστιν, αποκαλύπτει τα κριτήρια με βάση τα οποία, τα δύο φύλα τείνουν να διαλέγουν σύντροφο για το επόμενο ραντεβού!Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι άνδρες κοιτάζουν το σώμα και οι γυναίκες το πρόσωπο!Συγκεκριμένα, οι άνδρες κοιτάζουν περισσότερο τις καμπύλες του σώματος μιας γυναίκας, ενώ οι γυναίκες είναι πιο… ανοιχτόμυαλες και κοιτάζουν πιο πολύ το πρόσωπο του άνδρα.ΟΙ επιστήμονες, μελέτησαν και συνέκριναν τις αντιδράσεις 375 ανδρών και γυναικών που κλήθηκαν να αξιολογήσουν ένα μέλος του αντίθετου φύλου και κυρίως να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα ωραίο πρόσωπο και σε ένα σώμα με ωραίες καμπύλες.Η έρευνα επιβεβαίωσε λοιπόν τις υποψίες ότι οι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για το σώμα μιας γυναίκας, όταν πρόκειται για μια σύντομης διάρκειας σχέση, ενώ οι γυναίκες έχουν πιο πλατιά κριτήρια. Μάλιστα, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι άνδρες μελετούν το πρόσωπο μιας γυναίκας μόνο όταν αναζητούν σύζυγο ή σύντροφο για μακρόχρονη σχέση, παρά μια σύντομη περιπέτεια, οπότε οι προτιμήσεις τους στρέφονται στις… καμπύλες.Οι γυναίκες δεν φαίνεται να επηρεάζονται από την προοπτική της χρονικής διάρκειας μιας σχέσης και, με μεγαλύτερη συνέπεια, εστιάζουν την προσοχή τους στο πρόσωπο των ανδρών σε σχέση με το σώμα τους.

Μας αρέσει η Ferrari 612GTO concept





TGIF.. από την εθνική Αργεντινής