Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στη Βουλή οι φιλόζωοι στις 4 Οκτωβρίου

Στις 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 11:00 το πρωί οι φιλόζωοι δίνουν ένα σημαντικό ραντεβού. Έξω από τη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία ενάντια στις δηλητηριάσεις και τις κακοποιήσεις αδέσποτων και οικόσιτων ζώων, που δυστυχώς συμβαίνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Κύριο αίτημα της διαμαρτυρίας των φιλόζωων είναι να αλλάξει ο νόμος 3170/2003 και να προβλέπει αυστηρότερες ποινές για τις δηλητηριάσεις και την κακοποίηση, να παρθούν δραστικά μέτρα για το κυνήγι και το εμπόριο γούνας αλλά και να επιτρέπονται επιτέλους τα ζώα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Τραμ, λεωφορεία, ΚΤΕΛ), να απαγορευτούν τα τσίρκο αλλά και οι ζωολογικοί κήπου, που επί της ουσίας βασανίζουν άγρια ζώα, προκειμένου να τα υποτάξουν.

Ευπρόσδεκτο είναι κάθε υλικό (φωτογραφίες, πανό κ.τ.λ.) από όποιον το επιθυμεί! Στους εκπροσώπους της Βουλής, θα παραδοθεί μια επιστολή την οποία θα συνοδεύουν οι υπογραφές, που θα συγκεντρωθούν μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Η διαμαρτυρία ξεκινά στις 11:00, στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το Σύνταγμα, γύρω από την πλατεία. Μεταξύ άλλων θα διανεμηθεί και ενημερωτικό υλικό στους περαστικούς και οι φιλόζωοι θα καταλήξουν έξω από τη Βουλή. Η διαμαρτυρία θα ολοκληρωθεί στις 14:00.

Σωματεία, εθελοντές, φιλόζωοι όλοι εκεί!!!

Πηγή: strayshelp.gr