Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Audi TTS Pickup!

Η Audi πρωτοπορεί και παρουσιάζει το νέο TTS Pickup. Φορτώστε κουβάδες και κουρέψτε τους όλους!

Απεργούν πάλι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας..

24ωρη απεργία για την προσεχή Κυριακή, 17 Οκτωβρίου εξήγγηλαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας να προσφύγουν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική. Το πρωτοδικείο παίζει να αποφασίζει αύριοκαι στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας θα συνεδριάσει για να δουν τι θα κάνουν. Αν η απεργία δεν κριθεί παράνομη, δεν θα πετάξει τίποτα από και προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας την Κυριακή, ενώ για τους ελεγκτές που έχουν βάρδια αυτή τη μέρα τους κάθεται μια χαρά ΣΚ.

Προσέλαβαν μοντέλο για εκπρόσωπο


Η ομοσπονδία του αμερικανικού ποδοσφαίρου, η NFL, προσέλαβε το διάσημο μοντέλο Marissa Miller, για να γίνει το πρόσωπο (και το κορμί) της νέας της καμπάνιας.


Το διάσημο supermodel, που έχει συνεργαστεί τόσο με τη «Victoria’s Secret» όσο και με το περιοδικό «Sports Illustrated», θα βοηθήσει στην προώθηση διάφορων special events του πρωταθλήματος.

Φανταστείτε κάτι ανάλογο να συνέβαινε και στη χώρα μας.

Θα θέλαμε και εμείς ένα supermodel για τη Super League... ταιριάζει κιόλας.

Το ξύλο βγήκε από το Next Top Model 2



Το διαφημιστικό trailer που προβλήθηκε μετά το τέλος της πρεμιέρας του «Next Top Model 2» δείχνει την παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, να καβγαδίζει με μια διαγωνιζόμενη και να τραβάνε μαλλιά, ένα αγαπημένο δηλαδή «cat fight».

Let’s face it..

After Monday and Tuesday... even the calendar says -
W T F ?!

Άλλα 900 εκατομμύρια ευρώ μπαμ μπαμ

Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (έχουμε και τέτοιο; είμαστε πολύ μπροστά τελικά) ανακοίνωσε τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας 26 εβδομάδων, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010. Στόχος της δημοπρασίας είναι η άντληση ποσού ύψους 900 εκατομμυρίων ευρώ...

Το είδαμε κι αυτό... Μας αρέσει!


Μοντέρνος φοιτητικός πολυχώρος διαμονής




Το The HUB Athens, ο πρώτος μοντέρνος πολυχώρος διαμονής φοιτητών, είναι πλέον γεγονός! Στην καρδιά της φοιτητούπολης του Παντείου και του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια και από τα δύο, δημιουργήθηκε ένας υπερσύγχρονος χώρος φιλοξενίας φοιτητών.


Το The HUB Athens διαθέτει πέντε ντιζαϊνάτα υπερσύγχρονα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα και έναν τεράστιο μοναδικό κοινόχρηστο χώρο στο ισόγειο του κτηρίου για να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους!! Κάθε διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια και φιλοξενεί δύο φοιτητές οι οποίοι μοιράζονται την κουζίνα, την τραπεζαρία και το μπάνιο.

Η μοναδικότητά του The HUB Athens είναι πως εδώ οι φοιτητές θα βρουν πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, γυμναστήριο, δωρεάν wi-fi, home cinema, ping pong, πλυντήρια – στεγνωτήριο, και parking για το ποδήλατο, όλα σε μια απίθανη τιμή! Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα υπηρεσίας καθαριότητας των δωματίων για να ξενοιάζουν οι ένοικοι ακόμη και από αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Νίκο Καμαριώτη στο τηλ. 6932208715 και στο e-mail: info@thehubathens.gr

12η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας


Επιδείξεις μόδας με συλλογές για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011, εκθέσεις αλλά και Night Boutique με ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές... περιλαμβάνει η έκθεση Fashion Week Athens , η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου στην «Τεχνόπολις».

Ίχνη μιας πορείας στον χρόνο παρουσιάζει η έκθεση «Moving 4» στο Estudio Ammeba

Στιγμές που πέρασαν ή που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή παρουσιάζει στο έργο της η Κατερίνα Κατσιφαράκη
Στιγμές που πέρασαν ή που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή παρουσιάζει στο έργο της η Κατερίνα Κατσιφαράκη


Αθήνα

Σημάδια, ίχνη, μια πορεία αναγκαστική στον χρόνο ακολουθεί το έργο της Κατερίνας Κατσιφαράκη που παρουσιάζεται από τις 15 Οκτωβρίου στην γκαλερί El Estudio Ammeba.

Το «Moving 4» αποτελεί μια εγκατάσταση στο χώρο που αποτελείται από διάφορα μέρη, υλικά και διαστάσεις.

Εκρηκτικά μεγάλης ισχύος βρέθηκαν σε νεκροταφείο στο Μανχάταν



Νέα Υόρκη


Μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, στρατιωτικού τύπου, που ισοδυναμεί με τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο, το 2005, εντοπίστηκαν τη Δευτέρα σε ένα μικρό, απομονωμένο κοιμητήριο του Ιστ Βίλατζ, στα νοτιοανατολικά του Μανχάταν.

1990: Κατέψυξαν έμβρυο και 20 χρόνια μετά γεννήθηκε ένα υγιέστατο μωράκι!


Πολλές γυναίκες θέλουν να αναβάλουν για μερικά χρόνια τη μητρότητα. Με την κρυοσυντήρηση εμβρύων μπορούν να προγραμματίσουν πότε θα κάνουν ένα παιδί. Η νέα εντυπωσιακή μέθοδος προσέφερε σε μια 42χρονη Eλληνίδα ένα αγοράκι. Το έμβρυο καταψύχθηκε το 1990 και γονιμοποιήθηκε 20 χρόνια μετά.

Σημαντική υποχώρηση καταγράφει το spread

Σημαντική υποχώρηση καταγράφει το spread του δεκαετούς Ελληνικού ομολόγου, κινούμενο προς τις 700 μ.β. που είναι χαμηλά τετραμήνου. Βεβαίως και υπάρχει και η άλλη περισσότερο απαισιόδοξη άποψη (κόντρα στα λεγόμενα του Υπουργού Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου) σύμφωνα με την οποία η επιδείνωση των πραγματικών μεγεθών της οικονομίας και οι επικείμενες αναθεωρήσεις του ελλείμματος και του χρέους από τη Eurostat θα δυσκολέψουν τα πλάνα της Κυβέρνησης για επιστροφή στις Αγορές με ομόλογα μεγάλης διάρκειας μέσα στο 2011 και παρά τις επίσημες δηλώσεις αισιοδοξίας, υπάρχει προβληματισμός τόσο για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας όσο και για το ύψος του Δημόσιου χρέους και για τη δυνατότητα της Ελλάδας να το εξυπηρετήσει με τη λήξη της δανειακής συμφωνίας το 2014.

Μήλο ή αχλάδι;


Μια μεγάλη, διεθνής ομάδα επιστημόνων (μεταξύ αυτών και Έλληνες) ανακάλυψε δεκάδες γονίδια που φαίνεται να παίζουν ρόλο στη διαμόρφωση του σωματότυπου των ανθρώπων. Τα γονίδια αυτά καθορίζουν το σχήμα του σώματος κυρίως των παχύσαρκων γυναικών. Αν δηλαδή το σώμα τους θα έχει σχήμα «αχλαδιού» (πιο πολύ λίπος στους γοφούς) ή «μήλου» (περισσότερο λίπος στη μέση).

«Εθνικός» καταλύτης στο ταμπλό


Αλλαγή κλίματος για το τραπεζικό σύστημα και εν συνεχεία για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας σηματοδοτεί, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη, η επιτυχής κεφαλαιακή ενίσχυση της ΕΤΕ κατά 1,8 δισ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν, η αύξηση καλύφθηκε, χωρίς να χρειασθεί να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός της προεγγραφής για αδιάθετες μετοχές, όπερ σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει νεοεισερχόμενος επενδυτής, που θα έχει τιμή κτήσης χαμηλότερη από περίπου 7 ευρώ.
Το γεγονός ότι εφοπλιστές και Qatar τοποθετήθηκαν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΕ αγοράζοντας δικαιώματα και όχι αδιάθετες μετοχές κρίνεται από χρηματιστές ως σημαντική επιτυχία και ταυτόχρονα ως θετικός οιωνός για μελλοντικά εγχειρήματα κεφαλαιακής ενίσχυσης από άλλες τράπεζες.
Σημειώνεται ότι το Δημόσιο διαθέτει πρώτο δικαίωμα προτίμησης για αδιάθετες (πριν την προεγγραφή) και αν χρειασθεί θα το ασκήσει καθώς αλλιώς κινδυνεύει να κατηγορηθεί για απιστία.

Πολύ καλημέρα σας!