Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μοντέρνος φοιτητικός πολυχώρος διαμονής




Το The HUB Athens, ο πρώτος μοντέρνος πολυχώρος διαμονής φοιτητών, είναι πλέον γεγονός! Στην καρδιά της φοιτητούπολης του Παντείου και του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια και από τα δύο, δημιουργήθηκε ένας υπερσύγχρονος χώρος φιλοξενίας φοιτητών.


Το The HUB Athens διαθέτει πέντε ντιζαϊνάτα υπερσύγχρονα διαμερίσματα, πλήρως εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα και έναν τεράστιο μοναδικό κοινόχρηστο χώρο στο ισόγειο του κτηρίου για να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους!! Κάθε διαμέρισμα έχει δύο υπνοδωμάτια και φιλοξενεί δύο φοιτητές οι οποίοι μοιράζονται την κουζίνα, την τραπεζαρία και το μπάνιο.

Η μοναδικότητά του The HUB Athens είναι πως εδώ οι φοιτητές θα βρουν πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, γυμναστήριο, δωρεάν wi-fi, home cinema, ping pong, πλυντήρια – στεγνωτήριο, και parking για το ποδήλατο, όλα σε μια απίθανη τιμή! Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα υπηρεσίας καθαριότητας των δωματίων για να ξενοιάζουν οι ένοικοι ακόμη και από αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Νίκο Καμαριώτη στο τηλ. 6932208715 και στο e-mail: info@thehubathens.gr