Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο Paul στο πιάτο!

Πέθανε σήμερα ο Paul, το διάσημο χταπόδι του μουντιάλ, που προέβλεψε σωστά τα αποτελέσματα 7 αγώνων. Την είδηση ανακοίνωσε το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν στη δυτική Γερμανία όπου διέμενε ο Paul, μόνο που δεν μας λένε πως πέθανε...

Καλό!!!


Βρήκε 250.000€ και τα παρέδωσε!!!

Ποιος τα ξέχασε και γιατί τα κουβαλούσε

Σαστισμένος κοιτούσε για μερικά δευτερόλεπτα ο οδηγός του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας το τσαντάκι που είχε βρει ξεχασμένο στο χώρο αποσκευών.

Περιείχε 250.000 ευρώ!

Ωστόσο ο 30χρονος δεν θαμπώθηκε από τα πραγματικά πολλά χαρτονομίσματα και αναζήτησε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. Μέσα στο τσαντάκι υπήρχε μία κάρτα με τα στοιχεία του ανθρώπου που το είχε ξεχάσει: ήταν ένας ηλικιωμένος Ελληνοαμερικανός που προόριζε το μεγάλο αυτό ποσό για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας του γιου του.

Ήταν η σειρά του ηλικιωμένου άνδρα να σαστίσει όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και ο οδηγός του ΚΤΕΛ τον ενημέρωνε πως το τσαντάκι του είχε βρεθεί και πως τον περίμενε για να του το παραδώσει!

Σας νοιάζει για την Ανθή


Οι Τουρλωμένες




εν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι κυρίες Εβίτα Χουντάλα, Ιουλία Πουντούρη, Νίνα Οικονόμου, Σαμάνθα Μασιαλ και Χρύσα Πουρσανίδου, ονόματα βαριά στο χώρο, δεν αναλώνονται σε λόγια. Πράξεις, κύριοι. Λάβετε θέση, και ξεκινήστε πράξεις.

Τον ψέκασαν και τον λήστεψαν!

Στους Θρακομακεδόνες και συγκεκριμένα στην οδό Φιλίππου Β' δύο ληστές έβαλαν στο μάτι νεαρό και τη στιγμή που πήγαινε να ανέβει στη μηχανή του τον πλησίασαν και αφού τον ψέκασαν με σπρέι, του έβαλαν το όπλο στο λαιμό και του άρπαξαν τη μηχανή και όσα χρήματα είχε πάνω του.
Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί...

Σαν σήμερα..

1929:
Εγκαινιάζεται από τον Ελευθέριο Βενιζέλο το φράγμα του Μαραθώνα. Με τον περιορισμό των υδάτων δημιουργείται μια λίμνη, από την οποία υδρεύονται η Αθήνα και ο Πειραιάς.