Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μας κάνει που άρχίζει το ματς...

Η αγωνιστική περίοδος 2010-11 ξεκινάει και οι 16 μονομάχοι είναι έτοιμοι να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, τα πλέι οφ και το Europa League, αλλά και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Να υπερασπιστεί την κούπα


Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ως πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας και φυσικά ο στόχος του δεν είναι άλλος από το να επαναλάβει το ίδιο και φέτος και να διατηρήσει τα κεκτημένα του.

Ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος πέρυσι ανέλαβε τους «πράσινους» στη μέση της σεζόν, είχε φέτος την ευκαιρία να κάνει ο ίδιος την προετοιμασία, ενώ είδε την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά σε σχέση με πέρυσι. Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ανέβασαν επίπεδο τους «πράσινους», καλύπτοντας τα κενά στο δεξί άκρο του κέντρου και το κέντρο της άμυνας, αντίστοιχα.

Το πρόβλημα στα διοικητικά είναι το σημαντικότερο στους «πράσινους», με την πολυμετοχικότητα να κλυδωνίζεται μετά από ένα καλοκαίρι-φωτιά. Νέος πρόεδρος των «πράσινων» είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, α’ αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Γόντικας, ενώ στο επιτελείο μπήκε και ο Κάρλος Φρέιτας.