![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL1SmpRcaFmoq3C84KyItjWXDdhI3L-TRW1J8zhLtV7lEFGJG4lZIXJXScZ7TekqHhd45bZrCc8Y8DPdBxuLRPHT8TW_Km5Xr0OHgfZa99KrjnK1ktBscrCZjezM3BODla90exCwdeB1JK/s320/36626_Alyssa_Milano_Hot_1_122_171lo.jpg)
Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να φαγωθούν αυγά. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα ζεστό τηγάνι και μόλις κάψει, σπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και σε 2-4 λεπτά είναι έτοιμα προς βρώσιν. Απαραίτητη προϋπόθεση, τα αυγά να είναι από κότες ελεύθερης βοσκής και η κότα που σας τα μαγειρεύει να είναι ελεύθερη.