Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν μας κάνει το ζευγάρι των απατεώνων που ξεγελά τον ιδιοκτήτη του Πρατηρίου καυσίμων

Θα πρέπει να δείτε δύο και τρεις φορές το βίντεο για να καταλάβετε πώς το ζευγάρι των απατεώνων ξεγελά τον ιδιοκτήτη του Πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή των Μαλίων και αρπάζει μπροστά στα μάτια του 1200 ευρώ !


Το ζευγάρι μπαίνει στο βενζινάδικο, προμηθεύεται καύσιμο και πληρώνει παίρνοντας ρέστα 50 ευρώ. Ο πελάτης δηλώνει στον πρατηριούχο ότι είναι συλλέκτης και αναζητεί χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έχουν στην μία όψη τους την ένδειξη GR ( η οποία σημειωτέον δεν υπάρχει σε κανένα χαρτονόμισμα) !


Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης βγάζει από το ταμείο ένα πακέτο χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ και ξεκινά την αναζήτηση των "συλλεκτικών" χαρτονομισμάτων . Ο "συλλέκτης" προθυμοποιείται "ως πιο έμπειρος" να τον βοηθήσει. Τα ψηλαφεί, δείχνει να τα παρατηρεί και προσέξτε με τι τρόπο το "μαγικό" αριστερό του χέρι "σουφρώνει τα πενηντάρικα και τα βάζει στην τσέπη του, χωρίς ο πρατηριούχος να καταλάβει το παραμικρό !

Αφού τελειώνει την άκαρπη - όπως αποδείχθηκε- έρευνα , παραδίδει τον πάκο με τα χαρτονομίσματα, ευχαριστεί τον πρατηριούχο και γίνεται "καπνός" με 1200 ευρώ στην τσέπη !

Αν δεν το καταλάβατε με την πρώτη ματιά , δείτε το βίντεο ξανά και ξανά , για να "συλλάβετε" το μέγεθος των απατεώνων που κυκλοφορούν δίπλα μας !!
 
http://www.youtube.com/watch?v=M3xZzDu4qzc&feature=player_embedded