Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

«Όση μπάλα ξέρει όλη η Ελλάδα ξέρει ο «Φέτφα»

Ύμνους για την ποδοσφαιρική αξία του Γιάννη Φετφατζίδη έκανε στο gavros.gr ο Ηλίας Σαββίδης.


"Τον Φετατζίδη τον είχα ποδοσφαιριστή στις ακαδημίες και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ένα πράγμα θα πω χωρίς υπερβολή. Όση μπάλα ξέρει όλη η Ελλάδα, ξέρει ο Φετφατζίδης. Το μειονέκτημά του δεν είναι το ύψος, διότι με θεραπείες που έκανε πήρε 12-13 πόντους. Το μειονέκτημά του είναι η δύναμη. Αν καταφέρει και βελτιωθεί σ' αυτό τον τομέα, θα έχει ένα λαμπρό μέλλον", επεσήμανε ο βετεράνος άσος του Θρύλου.

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη: "O Aντώνης Νικοπολίδης έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό να μην έχει την εκρηκτικότητα που είχε στα 30 και στα 35. Αλλά παραμένει έμπειρος και μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους.

Ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν μπορεί να παίξει ο Αντώνης. Όσον αφορά τον Πάρντο, έχω καλή άποψη για τον παίκτη. Το θέμα είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσουμε να τον κρίνουμε. Διότι, βλέπουμε πολλούς παίκτες να φεύγουν από τις ομάδες χωρίς να έχουν παίξει καθόλου".

Έπειτα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: "Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα να κερδίσει την Κέρκυρα. Ακόμα και σε άδειο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι, οι ερυθρόελυκοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Τέλος, αναφορικά με την φετινή πορεία των ερυθρόλευκων, ήταν αισιόδοξος: "Ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος για μεγάλα πράγματα. Δεν θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θα είναι αφοσιωμένος στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι φέτος ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ".

Κ. Στουρνάρας