Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

MOY KANEI Η 3η season του Second Skin

To club Second Skin επιστρέφει από τις διακοπές του με δύο δυνατά parties τη Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου για να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπως της αξίζει.



Οι resident djs του Second Skin, αλλά και ο special guest Christos B, θα φροντίσουν να σας κάνουν να ξαναχορέψετε, σε όποιο από τα δύο floors επιλέξετε.
Στο Main Floor, τη Παρασκευή και το Σάββατο, θα παίξουν ο Γιώργος Φακίνος και ο Γιάννης Μαντωνανάκης ότι πιο cutting edge και καινούριο υπάρχει από Industrial/EBM/Harsh Electro/Aggrotech/Hard Dance/Noise/Gabber. Το Σάββατο μαζί τους στα decks θα είναι και ο Christos B, για άλλο ένα χαρακτηριστικό solid dj set.
To Σάββατο στο Catacomb Room, ο resident dj Jeremy μαζί με τους νέους residents του Catacomb, Sir Demian, μία θρυλική μορφή της Αθηναϊκής dark σκηνής και με εκπληκτικές γνώσεις και δισκοθήκη, και την Bloody Mary, από τις πλέον promising djs στον χώρο της new wave/dark wave/goth, θα μας πάρουν από το χέρι και θα μας πάνε στα σκοτεινά 80s, στο new wave, το post punk, το dark wave και το minimal electro.