Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΚΑΒΛ... Ούτε στην Ικαρία δεν της δίνουν το δίπλωμα


Στην Ικαρία βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Τζούλια Αλεξανδράτου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής... περιοδείας της (;) σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Η "απόλυτη ελληνίδα star", σύμφωνα με λεγόμενα της ίδιας και των συνεργατών της, είχε μάλιστα εκπληκτικό timing στην επιλογή της να εμφανιστεί στους δρόμους του νησιού άβαφη, τρομάζοντας τους πάντες, σύμφωνα με όσους την συνάντησαν, ανήμερα... Παρασκευή και 13!

Βλέπετε, κάτι το ανοιχτόχρωμο δέρμα, κάτι το πλατινέ μαλλί, κάτι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, το προσωπάκι της Τζούλιας δεν είναι όσο... πορσελάνινο φαίνεται στις φωτογραφήσεις!

Αν και η ίδια εμφανίστηκε σε κλαμπ του Αγ. Κηρύκου, όλες τις προηγούμενες ημέρες της παραμονής της στο νησί, τις πέρασε στον Εύδηλο.

Ο λόγος; Μετά την σύλληψή της ένα χρόνο πριν με πλαστό δίπλωμα οδήγησης, η ίδια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποκτήσει το πολυπόθητο ροζ καρτελάκι! Το αν έχει προσπαθήσει και έχει αποτύχει, ή το αν δεν έχει προλάβει να διαβάσει τα σήματα δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο η έλλειψη διπλώματος εξακολουθεί να την δυσκολεύει στις μετακινήσεις της...

Ετσι, για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι, η Τζούλια επέλεξε την Ικαρία για να εκδόσει δίπλωμα οδήγησης, παρακαλώντας, όπως μάθαμε, να κάνει μαθήματα... εξπρές και να δώσει εξετάσεις εκεί, και όχι στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε। Το γιατί, δεν θέλει και ερώτημα...