Μου κάνει εντύπωση, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν...

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Το Karate Kid επιστρέφει και καθηλώνει...


Το Karate Kid, η σειρά ταινιών με την οποία μεγαλώσαμε και όλοι έχουμε δει πολλές φορές, επιστρέφει στις οθόνες μας! Μπορεί ο “Μίστερ Μιγιάκι” δυστυχώς να απεβίωσε, αλλά ο ρόλος του δασκάλου βρήκε άξιο διάδοχο στο πρόσωπο του Jackie Chan, ενώ τον ρόλο του μαθητή θα έχει ο Jayden Smith, γιος του ηθοποιού Will Smith (είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία “Το κηνύγι της ευτυχίας” το 2006 μαζί με τον πατέρα του).



Η υπόθεση:


Ο εντεκάχρονος Ντρε Πάρκερ (Τζέιντεν Σμιθ) θα ήταν ο πιο δημοφιλής νεαρός στο Ντιντρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τον «προσγείωσε» στην Κίνα! Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε γρήγορα εκδηλώνει τη συμπάθειά του στη Μέι Γινγκ – και τα αισθήματα είναι αμοιβαία – όμως οι διαφορές στην κουλτούρα κάνουν αυτήν τη φιλία μάλλον αδύνατη. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν τον βάζει στο στόχαστρο ο ‘αντίζηλός’ του Τσενγκ, φόβος & τρόμος του σχολείου χάρη στις ιδιαίτερες ικανότητές του στο κουνγκ-φου.

Χωρίς φίλους, σε μία άγνωστη χώρα, ο Ντρε δεν μπορεί παρά να δεχτεί τη βοήθεια του κ.Χαν (Τσάκι Τσαν), ο οποίος είναι αυθεντία στο κουνγκ-φου. Καθώς ο Χαν διδάσκει τον Ντρε ότι το κουνγκ-φου δεν είναι μόνο γροθιές, αλλά πειθαρχία και ωριμότητα, ο Ντρε συνειδητοποιεί ότι όταν θα αντιμετωπίσει όλους όσοι τoν πολεμούν, θα δώσει τον αγώνα της ζωής του.



Δείτε το Trailer...